sebibv Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 (editat) Ceee? Tu stii sa citesti? Nu am făcut nicio aluzie la bucuresteni. Nu exista oameni "inferiori" din punctul meu de vedere...spuneam ca mergea spre Bucuresti. Daca vrei, rectific, "venea dinspre Brașov"... El stie dacă mergea la Baicoi, Ploiești sau constanta. Edit: acum ai editat si m-ai facut nesimtit.... Ei bine, ai demonstrat ce ai avut de demonstrat. A fost ultima mea replica pentru tine. Iti doresc toate cele bune domnule. Editat Iunie 4, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 12 definiții pentru brașoavă BRAȘOÁVĂ, brașoave, s. f. (Fam.) Minciună, palavră. – Din n. pr. Brașov. sursa: DEX '09 adăugată de LauraGellner acțiuni BRAȘOÁVĂ, brașoave, s. f. (Fam.) Minciună, palavră. – Din n. pr. Brașov. sursa: DEX '98 (1998) adăugată de valeriu acțiuni BRAȘOÁVĂ, brașoave, s. f. (Familiar, mai ales la pl.) Vorbă lipsită de temei; palavră, minciună. N-avem timp de brașoave! Lasă-ne cu prostiile tale! PAS, L. I 140. Șiretul, înadins ne duce-așa departe, ca să nu băgăm noi deseamă că ne spune brașoave. VLAHUȚĂ, O. A. II 24. Ia tacă-ți gura, măi Gerilă... Acuș se face ziuă, și tu nu mai stinchești cu brașoave de-ale tale. CREANGĂ, P. 252. sursa: DLRLC (1955-1957) adăugată de blaurb. acțiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 Hai ca iti zic eu care este referinta desi toti baetii ar trebui s-o stie... Probabil toti baetii ar trebui s-o stie, dar eu nu sunt baeat de baeat. Educatia proasta, bat-o vina, ce sa fac daca n-am crescut in Romania? Acu’ m-am luminat insa. Thanks, Chief! Handckerchief… Baetii stie de ce… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 Probabil toti baetii ar trebui s-o stie, dar eu nu sunt baeat de baeat. Educatia proasta, bat-o vina, ce sa fac daca n-am crescut in Romania? Acu’ m-am luminat insa. Thanks, Chief! Handckerchief… Baetii stie de ce… Ii zice cineva sau o lasam asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitcanul Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 pai cam ce i-ai spune mai soimule patriot, abia asteptam o dilema si te astept pe tine sa o alegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 (editat) Pai i-as spune ca in comunicarea online limbajul corpului, tonul si timbrul vocii nu pot fi folosite pentru exprimarea ironiei astfel incat se recurge la folosirea de cuvinte pocite intentionat sau peiorative.Adica am folosit psihologia inversa in scris si l-am facut pe om opusul "baeatului de baeat". Care o fi antonimul respectiv is for me to know and for you to find out. Lamuritu-te-am? Adica asa ma dixtrez eo boss, broblem? Editat Iunie 5, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Din păcate sunt mulți care nu au și permis de mașina și nu știu cum e sa și mergi cu mașina.Acum 2 ani mergeam la grătar ,eu în mașină și 2 prieteni cu motoarele.De foarte multe ori mă uitam in oglinzi sa ii vad și nu îi vedeam,erau în niște unghiuri moarte nici când am întors capul spre stânga nu îi vedeam.De atunci incerc sa merg cat mai vizibil posibil,Nu suport sa vad motocicliști între mașini care tureaza motoarele la maxim sa li se facă loc.Nu este o obligație sa te dai la o parte.Eu o fac atât cât să nu încurc traficul și mai tare. » Post actualizat in 05 Jun 2017 09:56 Mă întreb de multe ori când văd fetele alea când merg că pasager pe vitezana și cu mijlocul gol.Peste 2 ani se mai pot da jos din pat? » Post actualizat in 05 Jun 2017 09:56 Scuze de greșelile de ortografie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 » Post actualizat in 05 Jun 2017 09:56 Mă întreb de multe ori când văd fetele alea când merg că pasager pe vitezana și cu mijlocul gol.Peste 2 ani se mai pot da jos din pat? » Post actualizat in 05 Jun 2017 09:56 Dar alea care isi vac veacul in bordel, cum de nu merg toate cracanate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 mai asta nu știu.Tare asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Sunt foste pasagere care nu se mai dau jos din pat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Dar alea care isi vac veacul in bordel, cum de nu merg toate cracanate? aia cu lula mare nu se duc la curve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Bec a nimerit-o cel mai bine cu toate ca era o retorica sa vad si eu cum e cand ma fowte grija de durerile altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 De durerile altora nu. Dar uneori, mai cunosti o fata care umbla cu mijlocul gol, si cind isi da chilotii jos, faci stinga-mprejur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 De ce ?? » Post actualizat in 06 Jun 2017 04:57 Cred ca diferenta dintre noi este ca eu pot sa recunosc o fata inainte sa ajungem la faza cu dat chilotii jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 De ce ?? » Post actualizat in 06 Jun 2017 04:57 Cred ca diferenta dintre noi este ca eu pot sa recunosc o fata inainte sa ajungem la faza cu dat chilotii jos. Cred ca se referea ca sunt pitipoance care umbla tot machiate, aranjate, sexoase, dar cand le dai chiloteii jos vine mirosul de peste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Cred ca se referea ca sunt pitipoance care umbla tot machiate, aranjate, sexoase, dar cand le dai chiloteii jos vine mirosul de peste ) Din nou, nu dovedeste decat ca este o problema a celui care a facut alegerea. » Post actualizat in 06 Jun 2017 06:07 Incepe sa devina clar de unde atata obsesie vis-a-vis de conserve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 S-a dus naibii si topicul asta, daca o depasire pe linie continua e patanie... Pai ce vrei cumetre daca s-a umplut batatura de virgine infofolite pana-n dinti sa nu li se vada glezna, carora o mana paroasa la orizont li se pare agresiune sexuala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 De durerile altora nu. Dar uneori, mai cunosti o fata care umbla cu mijlocul gol, si cind isi da chilotii jos, faci stinga-mprejur. daca stii ceva ce noi nu am aflat inca (in atatia ani de experienta) please share with the community p.s. asta nu-i offtopic chiar se poate intampla sa intalnim asa ceva in trafic si e mai bine sa fim pregatiti p.p.s eu as zice ca daca abia se vad gropitele dintre solduri e chiar ok ... daca sunt accentuate probabil a fatat de cateva ori sau e grasa, caz in care tragi viziera si pleci repede (d'aia parca prefer una cu spatele descoperit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 De cand cu vremea frumoasa s-a mai aglomerat drumul si prin Constanta, am fost nevoit sa dau prioritate mai multor nerabdatori care intorc pe linia continua sau fara sa se asigure sau care pur si simplu nu iti dau prioritate pentru ca li se pare ca au stat destul, inclusiv Politiei. De astia nu se curata strazile prea curand, deci atentie si, daca nu sunteti in vreun vehicul foarte rezistent, dati-le prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Cum se face ca toate pataniile sunt defapt varsari de venin si frustrari? Chiar nu mai trece nimeni printr-o intamplare amuzanta sau de alta natura decat banalul "conserva ucigasa"? Numai negativisti frate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Am eu una de acu vreo luna, m-am nimerit langa geamul unui nene cu dacie clasica 1310...ish, el deschide geamul, se uita mirat cateva secunde si intreaba el: de cat e motoru? eu: 1600 el baga instant o cruce dupa toate regulile evlaviei dupa care mai sta cateva secunde. apoi: da' cat prinde? eu: cred ca vreo 160-170, da' nu-s sigur, ca cu mai mult de 140 nu am mers niciodata la care cred ca s-a blocat, ca nu a mai zis nimica. Probabil se astepta sa ii zic ca prinde vreo 500 la ora... apoi s-a facut verde semaforul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Cum se face ca toate pataniile sunt defapt varsari de venin si frustrari? Chiar nu mai trece nimeni printr-o intamplare amuzanta sau de alta natura decat banalul "conserva ucigasa"? Numai negativisti frate... Nush altii, dar eu nu simt frustrare deloc, uneori incetinesc din vreme si fac semn sa se bage cand stiu ca e intersectie dificila. Aia cu masina se voia o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Era o oservatie despre spiritul general ,nu ma refeream la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Cum se face ca toate pataniile sunt defapt varsari de venin si frustrari? Chiar nu mai trece nimeni printr-o intamplare amuzanta sau de alta natura decat banalul "conserva ucigasa"? Numai negativisti frate... potentialul traficului de a iti oferi surprize placute este net inferior potentialului de a iti oferi surprize neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate