IoM Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Am scapat de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Am scapat de data asta. In situatii de genul asta, adica aglomeratie, coloana oprita etc, nu mai merge in paralel cu alta masina in miscare... asta e schema pe care o fac f multi, trag brusc sa se bage pe o banda care li se pare mai libera. E chestie de secunda, nici nu apuca sa se asigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 (editat) Frana a fost reactie de director de film sau asa se procedeaza in cazuri de genul asta?Eu auzisem ca situatia se rezolva cu un sprits de gaz sau frana mai hotarata nu doar doar sa ramai in dreptul lui. Editat Mai 12, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoM Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Probabil ar fi trebuit sa incetinesc, sa raman mai in spate. De accelerat nu prea, eram totusi pe vestita banda 1. Nu-s director de film, n-am aspiratii de vlogger, am franat ca sa treaca pe langa mine, recunosc, ca sa vad daca schiteaza vreo scuza. » Post actualizat in 12 May 2017 17:45De franat a franat si el, oprise deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Apropo de intrat pe banda fara asigurare, azi mergeam pe banda a doua si pe a-ntaia era o duduie cu masina. Ajung paralel cu ea si tre sa franez usor, ca si ea de altfel, care apoi realizeaza ca e mai bine pe banda mea si da semnal bagandu-se cu botul usor pe banda mea si impingandu-ma catre linia de tramvai dintre sensurile de mers, eu fiind paralel cu ea, chiar in dreptul geamului ei. Avand geamul deschis si eu casca open face, si mai ales ca deja ne mai desparteau 40-50 cm, ii tip din mers daca nu ma vede ca sunt fix acolo. Redreseaza putin masina din traiectorie si se uita la mine zambind. Asteapta sa trec si face mutarea. Asa ca aia sunt "finuti" care isi cer scuze. Sunt altii care te vad sii ii doare in pixxx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Scuza lui a fost ca cel din fata lui mergea mai tare decat credea. trim.2E212180-174D-45BC-9004-D5B0FA324E96.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Scuza lui a fost ca cel din fata lui mergea mai tare decat credea. Mortal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Nu stiu daca s-a gandit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 (editat) Te cred pe cuvant! Oricum, face impresia unui om de toata isprava! Scuze de off... Subscriu. De ce sa ambalezi ca retardul motorul la semafor cand tu ai intre picioare o amarata de tigaie?! M*** imbecilului de pe Iuliu Maniu Editat Mai 17, 2017 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Nu stiu fratilor, dar eu când stau la semafor (sau in coloana la giratoriu) incerc sa plec cat mai usor pentru xa si pe mine cand sunt la volan ma enervează moticiclistii care ambaleaza aiurea motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Era sa dea check-in gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Ce coios...era tot el ....castronar macaronar slapar si toate intr-unul singur. » Post actualizat in 18 May 2017 06:11Subscriu.De ce sa ambalezi ca retardul motorul la semafor cand tu ai intre picioare o amarata de tigaie?!M*** imbecilului de pe Iuliu Maniu Unde unde ? care cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Dar ce e aia? semn de sens giratoriu (vehiculele care circulă în interiorul acestora au prioritate faţă de cele care urmează să pătrundă în intersecţie) cu un semn de cedeaza? Dupa ce si asa e greu mai fac si combinatii de astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Subscriu. De ce sa ambalezi ca retardul motorul la semafor cand tu ai intre picioare o amarata de tigaie?! M*** imbecilului de pe Iuliu Maniu Apropo de oligofreni care ambaleaza aiurea, ma intorceam duminica dimineata de la munca pe la tineretului si trec pe langa unul cu un...cred ca 929 revopsit albastru spray tot. Aproape de universitate, langa pasaj, ca de obicei, aglomerat si mergeam intre benzi. Una din legile bunului simt, pe care o respect mereu, e ca daca n'am loc si omul nu se da la o parte, astept si daca e amabil, ma bag. Unii nu ma observasera si au stat cateva secunde pana sa se dea la o parte, iar eu m-am bagat. Imbecilul asta venit din spate a oprit in dreptul lor si a ambalat tigaia aia de mi s-a facut rusine ca sunt si eu pe doua roti ca el(sau invers). Imi venea sa ma duc la omul ala saracul si la copiii lui din masina sa imi cer scuze ca nu suntem toti niste oligofreni ca idiotul ala. pana s-a facut verde a durat un secol. Cum era aia, cu respectul in trafic?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) Era sa dea check-in gresit. Asta merita sa te dai jos, sa ii pun castronul ala in cap si sa il bati in pamant ca in desene animate Dupa ce ca e prost ca P#|@, mai are si tupeul sa fie rau de gura... Editat Mai 18, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Apropo de oligofreni care ambaleaza aiurea, ma intorceam duminica dimineata de la munca pe la tineretului si trec pe langa unul cu un...cred ca 929 revopsit albastru spray tot. Aproape de universitate, langa pasaj, ca de obicei, aglomerat si mergeam intre benzi. Una din legile bunului simt, pe care o respect mereu, e ca daca n'am loc si omul nu se da la o parte, astept si daca e amabil, ma bag. Unii nu ma observasera si au stat cateva secunde pana sa se dea la o parte, iar eu m-am bagat. Imbecilul asta venit din spate a oprit in dreptul lor si a ambalat tigaia aia de mi s-a facut rusine ca sunt si eu pe doua roti ca el(sau invers). Imi venea sa ma duc la omul ala saracul si la copiii lui din masina sa imi cer scuze ca nu suntem toti niste oligofreni ca idiotul ala. pana s-a facut verde a durat un secol. Cum era aia, cu respectul in trafic?.... Dupa parerea unora, respectul se impune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Apropo de oligofreni care ambaleaza aiurea, ma intorceam duminica dimineata de la munca pe la tineretului si trec pe langa unul cu un...cred ca 929 revopsit albastru spray tot. Aproape de universitate, langa pasaj, ca de obicei, aglomerat si mergeam intre benzi. Una din legile bunului simt, pe care o respect mereu, e ca daca n'am loc si omul nu se da la o parte, astept si daca e amabil, ma bag. Unii nu ma observasera si au stat cateva secunde pana sa se dea la o parte, iar eu m-am bagat. Imbecilul asta venit din spate a oprit in dreptul lor si a ambalat tigaia aia de mi s-a facut rusine ca sunt si eu pe doua roti ca el(sau invers). Imi venea sa ma duc la omul ala saracul si la copiii lui din masina sa imi cer scuze ca nu suntem toti niste oligofreni ca idiotul ala. pana s-a facut verde a durat un secol. Cum era aia, cu respectul in trafic?.... Eu cred ca o au mica si simt nevoia sa compenseze cumva...altfel de ce atata zarva?! Cilindreea...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Trebuie sa invatam ca sunt o gramada de dobitoci in aceasta lume...asa cum sunt si unii oameni carora trebuie sa le spui "sarut mana". E drept ca din ultima categorie sunt din ce in ce mai putini. Eu daca as avea un motociclist in spate care ar ambala motorul aiurea, nu i-as face loc. Totusi, atunci cand sunt in trafic cu masina, sau chiar cu moto, daca am unul care merge mai repede , atunci cand e sigur pentru amandoi, fac tot posibilul sa il las sa se duca. Nu pentur el, ci pentru mine, deoarece prefer sa il las sa se duca atunci cand e sigur pentru amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Hai sa pun si eu un clip de azi, cu un taximetrist dragut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Macar nu s-a trezit sa de-a cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 da chiar, noroc ca n-a d-at cu spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 D-a, bine di tăt! Eu n-am patit nik, dar fiind pasager intr-o conserva oprita in coloana intre Pasajul Basarab si Leu am admirat un coleg cu FZ6 care o ardea ca un bo$$ pe trotuar. Il salut cu ciocanul in far! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Cu numar de italia cumva intruderul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Acum câteva zile eram printre mașini avansând ușor. La un moment dat deschide unu cu o skoda mai veche geamul și striga la mine. Citez: -Nu mai tura mă motorul ăla ca încerc sa vorbesc la telefon!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Te-ai gandit la poluarea fonica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate