kaiten Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Pe mine sincer sa fiu ma enerveaza genul astia de soferi, il mai vad pe cate unul vad in oglinda in spate cum se agita sa ajunga in spatele meu la 30 de cm (nu e cazul in filmuletul de aici) dar you get the point.. Aveai vreun motiv anume pentru care ai mers in halul asta (agresiv dupa parerea mea) sau doar vroiai sa surprinzi alte "salturi" ale domnisoarei in sa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Aia era tipa? Sa-mi bag cracu'. Io credeam ca-si aranjeaza boasele la semafor, asa salta pe calcaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Isi aranjeaza outele. Fac si eu asta des in trafic, ca e dificil sa te scarpini [...] cu manusi. Ahahahaha ... e greu la voi cu 2 ... da' la mine cu 4, tre sa ma ajute si pasagerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Nervule, umblă vorba că dacă-ți numeri oo-le și găsești patru, înseamnă că ai și o mătărîngă înfiptă prin dos. Dacă tu zici că e pasager, e de înțeles! Dar, dacă e pasageră, nu-mi iese „matematica”! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Auci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Cicloburule ... m-am dat de gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 (editat) da ce face ea la 0:59, o avea ceva pe sa? Probabil era nerabdatoare sa vina verdele, cum zicea colegul. Un alt exemplu de om nerabdator: Editat Mai 28, 2013 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Mai degraba aranja rucsacul, care desi-i mic pare greu. Doar nu voiai sa extraga material de bilutze din nasuc, asa cum face conservarul in situatia plictisitoare de rosu-n semafor. Oricum e mai greu cu manusa pe mana, nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Versiunea rusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) ... Editat Mai 29, 2013 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
henegar Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) 2 zile de c&^%%t....Imi vine cateodata sa vand motoru. Prima zi , plec de la semafor de pe banda 2. Drum liber cu dubla continua. Noroc ca nu am plecat tare ca la 30 de m, un coca love cu bembeu si o pitzi in dreapta , amandoi cu ochelari de soare (chiar daca era soarele in nori) se hotaraste sa intoarca pe sensu meu. Frana , injuraturi , transpiratii, evitat la limita. Ridic mainile si il intreb ce p8687 mea faci...Nici o expresie pe fata lui sau un semn macar sa imi dau seama ca are puls....Zic bine lasa asa , ca nu a fost mai rau si ca nu am patit nimic. Astazi , aceeasi poveste. De data asta era un ...DOMN...la vreo 45 ani , care mai vb si la mobil. Nici o reactie nu a avut. Macar de ridica o mana ceva ,gen scuze nene sau ..CEVA. Parca mai rau te apuca dracii cand vezi ca ala nu zice nimic si te ignora. Bonusul de astazi o fost pe o strada cu sens unic. Am intrat pe strada si ma trezesc cu Loganu venind spre mine . Si tot venea...Claxoane , flashuri..nimic. A trebuit sa ma bag pe dreapta ca sa vad ca in masina erau doi care nu aveam nici o treaba. Ei vroiau sa se plimbe cu masina.La un moment dat m-am gandit ca nici nu cred ca stiau ca e sens unic. Cu toate ca strada are o banda latime. Greu , greu de tot sportu asta , mai ales in oras. O sa incep sa ma plimb cu bujiile pe rezervor. Macar daca se trezeste ala fara parbriz , poate aerul o sa il aduca la realitate. p.s Nu mai zic asfalt uscat si asfalt ud. Cel putin in oras se merge cu 3 la ora cum da o ploaie si nu mai forteaza nimeni semafoarele. Deci ...tot rau spre bine. Editat Mai 29, 2013 de henegar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Isi aranjeaza outele. Fac si eu asta des in trafic, ca e dificil sa te scarpini la Ilie cu manusi. ahh... intai a fost bogdan192, apoi player1..sunt curios ce va alege de data asta cine zicea ca forumul e 100% safe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 player2 sau bogdan193 cred ca sunt inca libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Doar impuscat - asa pot scapa moderatorii de bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 player2 sau bogdan193 cred ca sunt inca libere true dat. Doar impuscat - asa pot scapa moderatorii de bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) Am surprins un dans in trafic http://www.youtube.com/watch?v=eOmfGU3fNC0&feature=youtu.be Cum se numeste melodia, stie cineva? LE: Moody-Ochii care nu se vad Editat Mai 29, 2013 de Ice-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Cum se numeste melodia, stie cineva? LE: Moody-Ochii care nu se vad se uita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 atentie la bmw x5 negru, numere de bg, condus de un pustan (20-21 ani), zona popesti leordeni. l-am depasit, s-a ofticat, a fortat pe contrasens si a trecut la nici 10 cm de mine, cu intentia clara de a ma speria/darama. concluzie: colectez bujii folosite, rog PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 atentie la bmw x5 negru, numere de bg, condus de un pustan (20-21 ani), zona popesti leordeni. l-am depasit, s-a ofticat, a fortat pe contrasens si a trecut la nici 10 cm de mine, cu intentia clara de a ma speria/darama. concluzie: colectez bujii folosite, rog PM. bile de rulment primesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 bile de rulment primesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 bile de rulment primesti? Nu fac treaba. Desi....cat de mari sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bang-bang Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Nu fac treaba. Desi....cat de mari sunt? Ca sa fim la subiect...cat doua "oua"... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Ca sa fim la subiect...cat doua "oua"... )) Tu-ncercai sa fii ironic sau doar usor amuzant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 atentie la bmw x5 negru, numere de bg, condus de un pustan (20-21 ani), zona popesti leordeni. l-am depasit, s-a ofticat, a fortat pe contrasens si a trecut la nici 10 cm de mine, cu intentia clara de a ma speria/darama. concluzie: colectez bujii folosite, rog PM. Confirm! o arde si in zona Catzelu - Glina - Centura Bucuresti ... In cazul meu, m-a depasit in curba fara vizibilitate Omu' e mana in mana cu zeitza Fortuna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 .. dar pe Bogdan de ce il ati banat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate