WotRU2Me Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Vreun incident in trafic cu vreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 (editat) Nu, dar a venit o tanti la mine acum ceva timp, aiurea asa de pe strada eu ma pregateam sa plec, si m-a rugat sa o plimb putin ca era visu ei dintotdeauna. Eu, cum ma stii milos si imi plac pisicile, am luat-o in spate vreo 200 de metri si pe urma am plecat. Eu cred acum ca voia altceva de fapt, mai tarziu mi-am dat seama, sau poate avea vreun fetis. Oricum mi-am dat seama repede ca nu am fost eu fraier si ca de fapt nu era genul meu si parca ii atarna si un ochi ciudat. La inceputurile pe 2 roti ma credeam si eu viteaz, ca toata lumea, si am inceput sa port pe motor un baston din ala telescopic din fier, luat din Obor cu vreo treij de lei. Si cum avea teaca il prinsesem de cadru si mergeam asa cu el, cadru negru-bastonul cu husa tot negre, nici nu se vedea. Nu l-am folosit niciodata, nici macar nu l-am scos din husa. Asta pana la un moment dat cand ma jucam cu el prin casa si mi-a scapat din mana pe laba piciorului descult fiind, mi-a lasat o vanataie pt vreo 3 zile si de atunci l-am dat jos. Daca saracia aia mi-a facut vanataie scapat de la un metru cu 9,8 m/s^2 m-am gandit ce poate face in mainile unui voinic hranit cu praz mare parte din viata si am luat o decizie executiva si am decis ca e prea periculos si nu l-am mai pus pe motoret. Mai am o poveste cand eram mic si furam dude din cimitir dar ramane pe alta data. Editat Martie 24, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 (editat) Nu-i graba, povestesti tu alta data, vad ca s-au pastrat bine Cu pocitania am inteles, mai ales ca nu i se vedeau gambele de ochi, dar sa umbli cu telescopica pe motor si sa te lauzi pe forum...pai vede Vizionarul topicul si isi ia si el un picamer mic. Asta vrei? Editat Martie 25, 2017 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Nu-i graba, povestesti tu alta data, vad ca s-au pastrat bine Cu pocitania am inteles, mai ales ca nu i se vedeau gambele de ochi, dar sa umbli cu telescopica pe motor si sa te lauzi pe forum...pai vede Vizionarul topicul si isi ia si el un picamer mic. Asta vrei? Bine zici, da nu stiu daca gaseste picamer asa mic. Telescopica creca o mai am pe undeva aruncata prin casa. Avea cred ca un kil in husa si vreun kil 8 sute cand o extindeam, ca na, era mai lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Mică al dreaq...si nici nu se dubla macar. Nu merita s-o cari dupa tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 (editat) Na! Ce mai pun si eu pe aici, doar asa, sa mai facem trafic prin alte topicuri 1. Domnul care nu acorda prioritate la schimbarea benzilor, dupa care franeaza spre zero kmh. Ma asteptam oarecum la asta, dar totusi...nu ma asteptam asa de brusc ) 2. Domnul care este indecis, mai intai da cu spatele, dupa care ma vede (probabil) si accelereaza, constietizand ca nu sunt doar un obstacol si ajung pararele cu el, moment in care renunta si franeaza. Editat Martie 28, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 (editat) Stai sa vezi ce era să pățesc ieri, în Chitila. M-a depășit (pe linia de tramvai) o duba mare cu oglinzi mari ieșite în exterior. Când a trecut pe langa mine, m-a pocnit cu oglinda lui dreaptă peste oglinda mea stânga de era să cad. M-am băgat în fața lui, am oprit tot traficul și era sa-l bat. Eram plin de nervi. Abia m-am abținut. Efectiv mi-a dat oglinda peste cap. Cretini Editat Martie 28, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 (editat) Ei bine, pregateste-te pentru dube cu oglinzi mari vara asta. Pentru ca: Tzac pac! Si ai incredere in Politie: Editat Martie 28, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Dacă mă atingea la mana? Cădeam? Cadeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 (editat) Dar daca iti presa gamba de motor? Iti presa? Iti presa, clar! si nici macar nu cadeai. Dar te durea piciorul si dupa 6 luni. cam ca la mine. Aiai e, riscurile. ia-ti o camera. Una care sa filmeze macar un nr. de inmatriculare. Editat Martie 28, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Daca doar era să-l bati ai făcut circ degeaba. Editat Martie 29, 2017 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Așa e dar și degeaba l-aș fi bătut. 2 la mana, nu risc pt un tâmpit să ajung pe la poliție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 pai n-ajungi, bagi nr sub codita si talpa tati, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 (editat) Deci inca una: Astăzi, cum circulam eu așa frumos pe calea Dorobanți, dintr-o dată din Eminescu (din dreapta mea) un bou cu conserva lui îmi sare in fata și abia am reușit să opresc la un metru de el. Un (cuvant urat) Editat Martie 30, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Daca ai reusit sa opresti, da, circulai frumos. Cand nu mai reusesti, degeaba il mai faci p-ala (cuvant urat)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Aveam 40 la.ora...El trebuia să se asigure înainte să intre în drum principal...Deci îi urăsc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 relax young padawan, good things come to those who wait. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Deci cine spune "ochii in paișpe", greșește. Ochii in 20 direcții. 2 înainte, 2 la stânga, 2 la dreapta și restul 360 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 (editat) ba da tu cati ochi ai, ia pune un selfie rapid. vezi ca n-am glumit mai devreme cu citatu' ala din Star Trek. Editat Martie 30, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Nu e supărare. Am 4. Ochelarist. Mă uit peste tot, mă ajută și experiență de șofer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 A, deci asa faci si tu in masina. Iesi in ulita fara sa te asiguri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 E rahat...Mă ajuta sa scanez traficul. Nu e că și cum sunt începător pe motor și n-am mai condus ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 n-are nimeni ce sfat sa iti dea in afara de sa te relaxezi. ia zi, inca mai ai antebratele incordate de la mers? Si nu e trick question. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Singurele momente in care am fost încordat era când circulam cu instructorul in spate. De când m am suit pe Aprilia mea, mă simt excelent. Pe cuvânt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Aceste vorbe mi-au adus aminte de Vizionarul. Mai stiti ceva de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate