DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Da, e la o bere dar mică deoarece e de trezește devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 opaa, bromance. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 În cinstea tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 (editat) Sanatate si tie! Azi, in trafic, ploaie...un idiot incearca sa iasa de pe o straduta secundara...il vad din timp, nu mai accelerez, pun mana pe frana...viteza mica, 40 kmh, si cretinul iese. Franez, fara absolut niciun pericol, claxonex de cateva ori scurt, opresc. Boul, iesit in totalitate pe banda mea, opreste si el, chipurile, sa ma lase sa il depasesc pe dreapta (era o strada cu sens unci, cu 4 benzi pe sens)....evident ca am ramas oprit pana cand a plecat. Am trecut prin dreptul lui dar nu am schitat niciun gest...nici macar nu m-am uitat la el. Nu avea niciun rost sa il injur sau sa fiu si eu bou. Daca fac vreo greseala in trafic (si sincer, nu prea fac), daca ma injura unul nu ma mai simt vinovat, insa daca omul isi vede de treaba lui ma simt prost ptr greseala mea. PS: am baut o silva neagra, un ciuc, iar asta e un pahat de vin. toate, cu alooooool! Editat Martie 30, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Noroc. Știți momentul când ești în rond și la un moment dat, cel din dreapta sau stânga se băga pe banda ta MAI MAI PESTE TINE? FRAAATE...E ASA GREU SA PASTREZE BANDA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Nu prea duci, ce-i cu povestea asta profunda dupa doua dopuri de bere? » Post actualizat in 30 Mar 2017 19:41 Si D'Artagnan se ia de la fara alcool...☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Mi-ai pus fiolă că sa fii sigur ce zici? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 (editat) Da, este greu sa pastrezi banda! Am un filmulet tot de azi: 3 benzi in giratoriu.....eu pe banda 2, unul in fata mea, bannda 3 libera....in giratoriu ma trezesc ca: - cel de pe banda 2 (in fata mea) trece pe banda 3 (de langa rondul cu flori) - cel de pe banda 1, trece pe 2, iar eu ma trezesc impins de pe 2 pe 3.... Ce sa faci in acest caz? masina bate motocicleta....asa ca ciocul mic, si atentie sporita! @ DArtagnan se referea probabil la mine. @ WotRU2Me Nu stiu daca "duc" sau nu. Dar smecheria e sa te imbeti cu cat mai putin, nu? Cel putin in liceu asta era "targetul". Editat Martie 30, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Na drace, ca m-am bagat intre betivi ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Hai, nu fii invidios. Eu as imparti cu tine vinul ramas (in recipient, nu in pahar...ala e doar al meu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Astea se tot intampla. Bine ca sunteti ordonati si constienti de la inceput, o sa prinda bine in sezon si in general. Unii s-au prins abia dupa ce s-au ars. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 (editat) Stii ce cred eu? "Conservarii" nu vor sa "ne omoare". Cand se intampla o tragedie, nu are loc doar o greseala, ci mai multe de regula (ex: viteza+neatentie+carosabil umed+.......) Afirmam pe un topic ca nu sunt un sofer bun, ci mediocru. Credeam ca un sofer bun e cel care se baga, care face depasiri....la limita. Nu, mi-am schimabt punctulde vedere. Un sofer bun, este cel care nu provoaca incidente sau accidente, cel care nu incurca traficul, cel care se incadreaza in "peisaj", cel care nu injura, nu scuipa pe geam (sau viziera), cel care ii respecta pe ceilalti.... Editat Martie 30, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Aia e la soferi... ca motociclist, daca nu injuri macar pe 1-2, inseamna ca nu mergi suficient cu mobra ) sunt multi care fac greseli, toti facem, mai prost e cand nu realizezi ce ai facut si crezi ca tu ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Normal ca nu vrea nimeni (cu rare exceptii). Oamenii greșesc din n motive, uneori din nesimtire. N-ar trebui sa ne intereseze neaparat de ce au gresit, e mai potrivit sa avem noi masurile la noi cand se intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Educatie in trafic nu o sa faca niciunul dintre noi! Eu credeam inainte sa daca claxonez lung, il educ pe ala care a gresit. Mi-am schimbat parerea...claxonul e bun pentru a avertiza...nu pentru a educa. Valabil si pentru amienintari, injuraturi sau chiar pumni si picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Te-ai matolit de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Hai ca un claxon (preferabil de tip locomotiva/tir) mai trezeste cate un visator, mai scapa cate unul telefonul din mana si, macar pe urmatorii 2-300m, il face sa se uite imprejur ca o suricata. Cred ca >50% nici nu isi dau seama cand comit cate ceva, la ceilalti e, ca sa fiu delicat, indolenta. Daca as posta aici despre fiecare care imi iese in fata fara sa se uite as schimba tastatura saptamanal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Băăă, și când îi văd cu telefonul și n-au habar de ce ar întâmplă în jurul lor, îmi vine sa-i impusc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Te-ai matolit de tot De unde atata noroc pe capul meu? Nu imi permit, ca maine merg la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 E nu, vezi ca e topic dedicat mahmurelilor daca ai dificultati dimineata ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Ca veni vorba de injuraturi eu nu prea injur de fel si cand ghidonesc niciodata, mai scutur din cap, mai dau din mana a lehamite dar cam atat. Nu m-am dat jos niciodata la cineva si reciproca e valabila. m-am agitat si am injurat si eu o perioada pana am decis sa nu mai fac asta si deodata s-a facut liniste. Cand o aud pe aia "- huaaa, vrei sa ma omori", "astia ne vaneaza" si altele din zona asta am una din doua reactii, ori dau ochii peste cap ori rad asa un pic. Oameni buni, nimeni nu vrea sa va omoare, sunt vorbe spuse la nervi si atat. Prea multa drama pentru mine. In opinia mea ~90% din accidentele moto ar putea fi evitate de catre motociclistul insusi. Sunt cate unii atat de inversunati cateodata incat aflati pe drumul cu prioritate ei isi imagineaza ca proritatea asta ii inconjoara cu un fel de force field ca in Star Trek sau asa ceva, sunt regii soselelor pe cand nu e chiar asa. Si ii mai avem pe prietenii care au camera video, alti capiati, te uiti la niste filmulete si vezi clar cum vaneaza parca situatiile limita stiindu-se pe film, periculoasele camerele alea, pe cuvant. Eu am auzit de multe ori dialogul asta live, si nu e gluma: - L-ai vazut p-ala? - Nu, ce-ai patit? - A intrat tare in intersectie si era sa ma darame. - Pai si tu nu l-ai vazut? - Ba da. - Si de n-ai incetinit? - Pai eram pe prioritate... Alegeti-va oameni buni o tabara: -sanatosi acasa cu orgoliul sifonat; -orgoliul intact si piciorul sifonat pe patul de spital; Vreti sa va pun poze aici cu prietena mea din 2005 intinsa pe patul de spital cu gatlegau, perfuzie si bazinul fisurat? Nu o sa va pun. Am ales varianta proasta atunci si dialogul de mai sus este chiar al meu cu diferenta ca pe mine chiar m-a pocnit ala care venea de pe cedeaza. L-am vazut? Cu siguranta. De-atunci am schimbat taberele si nici ca ma mai intorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Cred ca e de departe cea mai buna postare din acest topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Ca veni vorba de injuraturi eu nu prea injur de fel si cand ghidonesc niciodata, mai scutur din cap, mai dau din mana a lehamite dar cam atat. Nu m-am dat jos niciodata la cineva si reciproca e valabila. m-am agitat si am injurat si eu o perioada pana am decis sa nu mai fac asta si deodata s-a facut liniste. Cand o aud pe aia "- huaaa, vrei sa ma omori", "astia ne vaneaza" si altele din zona asta am una din doua reactii, ori dau ochii peste cap ori rad asa un pic. Oameni buni, nimeni nu vrea sa va omoare, sunt vorbe spuse la nervi si atat. Prea multa drama pentru mine. In opinia mea ~90% din accidentele moto ar putea fi evitate de catre motociclistul insusi. Sunt cate unii atat de inversunati cateodata incat aflati pe drumul cu prioritate ei isi imagineaza ca proritatea asta ii inconjoara cu un fel de force field ca in Star Trek sau asa ceva, sunt regii soselelor pe cand nu e chiar asa. Si ii mai avem pe prietenii care au camera video, alti capiati, te uiti la niste filmulete si vezi clar cum vaneaza parca situatiile limita stiindu-se pe film, periculoasele camerele alea, pe cuvant. Eu am auzit de multe ori dialogul asta live, si nu e gluma: - L-ai vazut p-ala? - Nu, ce-ai patit? - A intrat tare in intersectie si era sa ma darame. - Pai si tu nu l-ai vazut? - Ba da. - Si de n-ai incetinit? - Pai eram pe prioritate... Alegeti-va oameni buni o tabara: -sanatosi acasa cu orgoliul sifonat; -orgoliul intact si piciorul sifonat pe patul de spital; Vreti sa va pun poze aici cu prietena mea din 2005 intinsa pe patul de spital cu gatlegau, perfuzie si bazinul fisurat? Nu o sa va pun. Am ales varianta proasta atunci si dialogul de mai sus este chiar al meu cu diferenta ca pe mine chiar m-a pocnit ala care venea de pe cedeaza. L-am vazut? Cu siguranta. De-atunci am schimbat taberele si nici ca ma mai intorc. Dacă nu e cu supărare, noi vrem poZe cu prietena :-) Să revenim serioși, am sa incerc sa nu mă mai enervez/înjur etc. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 In opinia mea ~90% din accidentele moto ar putea fi evitate de catre motociclistul insusi. wow, in sfarsit ai gasit un domeniu in care nu esti pe langa subiect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate