b374 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Ktm pluseaza. 1290 Super Adventure modelele cu super in nume de la ktm n-au avut success. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Ktm pluseaza. 1290 Super Adventure "Regina Alpilor 2014" + bigger engine capacity to increase power and torque. An incredibly large fuel tank will mean long durations before the need to stop; Foarte bine, concurenta mai mare ...............e mai bine pt cumparator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Ktm pluseaza. 1290 Super Adventure Scrie in articol la un moment dat "choice for those who want the absolute pinnacle of luxury sport touring riding". Eu aici vedeam un cardan mai mult deact potrivit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Se pare ca ma mai aparea o versiune: 1015 Adventure.. 200kg, 125cp si roti cu spite 17 si 19''(?!?) - pare mai mult inspre supermoto decat enduro detalii: http://www.moto.it/news/ktm-1050-adventure-2015-come-sara.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Cam putine spite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Cam putine spite. putine da' groase ....eram cu gandu la roti cu spite pe care te astepti sa le gasesti pe un ktm adventure si am scris gresit, corect ar fi fost jante turnate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Am inteles ca acest 1190 degaja extrem de multa caldura si ca ar fi deranjant la drumuri lungi si in special prin oras. Foarte multi posesori se plang de acest aspect. Ce-i mai nasol e ca nu prea sunt solutii simple si nici estetice de rezolvare a problemei. NASPA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 O degaja direct in zona " fericirii". Nu am facut multi km pe una, dar m-a surpins ca asta e solutia lor pentru degajarea caldurii. Cred ca 1190 e pt cine are copii deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Nu am avut nici un fel de probleme din cauza caldurii la drumuri lungi, chiar si in cele mai calduroase zile de vara. In oras se simte o caldura destul de intensa (dar nu insuportabila) pe piciorul drept (nicidecum in "zona fericirii"). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Probabil porti permanent pantaloni moto, cordura, etc....am vazut ca si ktm a izolat interiorul seii la ultimele variante. Eu am intalnit un posesor care a izolat toata galeria, montat material izolator sub sa si construit aripioare pentru a indeparta fluxul de aer spre exterior.....a muncit ceva. Probabil e si o chestiune de perceptie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Probabil porti permanent pantaloni moto, cordura, etc... Asa e, am tot timpul echipament (desi este foarte ventilat -- cordura/cordura air). E posibil ca in pantaloni scurti sa fie mai greu de suportat caldura respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Asa e, am tot timpul echipament (desi este foarte ventilat -- cordura/cordura air). E posibil ca in pantaloni scurti sa fie mai greu de suportat caldura respectiva. Nu e vorba de pantaloni scurti, cat despre pantaloni mai subtiri pentru offroad sub care ai protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Nu e vorba de pantaloni scurti, cat despre pantaloni mai subtiri pentru offroad sub care ai protectii. Cam asta ziceam, port niste pantaloni "mesh" (Companero) prin care circula aerul lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Tipul despre care zice Xtr era imbracat in Klim din cap pana in picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 (editat) s-a dus si speranta unui 7-800 usor si mai enduristic de la ktm.....au facut-o sa se bata cu v-stromul de 1000 ???!!! daca or sa puna si motorul ala de 390 tot pe mobra asta am terminat-o si cu ktm. Tot 690 E ramane cea mai buna varianta pentru enduro si putin touring. http://www.advpulse.com/adv-bikes/new-ktm-1050-adventure/ » Post actualizat in 25 Oct 2014 20:43 PS. iar creste pretul la 990 » Post actualizat in 25 Oct 2014 21:05probabil ar trebui schimbat titlul topicului in KTM 1050 / 1190 / 1290 and more to come Editat Octombrie 25, 2014 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 (editat) Eu cred ca ar trebui sa-i faci un topic separat, desi cumva ma indoiesc ca Pierer a renuntat la cele 2 motoare despre care a vb al un moment dat 500 respectiv 800 paralel twin. Off topic. Cu mobra asta [daca se confirma] au ucis noul Vstrom-ul de 100 [cu ABS ] de nu-l mai resusciteaza nimeni nicodata. Editat Octombrie 26, 2014 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 E zic ca esti invidios. Peste doi ani o sa ii spuna Noul Vstrom 1000 ABS - Heated Grips ... Imi aduca aminte de: http://img20.olx.ro/images_mercadorro/23790531_2_644x461_dacia-de-vanzare-in-stare-foarte-buna-fotografii.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Clar sunt invidios. Nu stiu cum sa fac sa-mi iau si eu un VStrom [cu abs]. Si mie, exact de faza aia cu Dacia mi-a adus aminte marketingul ala de 2 lei de la Zuzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 La Multi Ani pe 2 roti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Boris trains for Dakar 2016 with the KTM 1190 Adventure R, guided by the legendary Phil Lovett and Beatle Bailey. ))))))))))))))))))))))) ...un fel de visatori vs mobra https://www.youtube.com/watch?v=A4UUIcLHWnM&feature=youtu.be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 ceva pentru ochi si suflet..... https://www.youtube.com/watch?v=NpCubYprqFQ&feature=youtu.be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Mie mi se pare o reclama excelenta la ..... cauciucuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Scrie la sfarsit ca e partener cu Mitas. Reclama, nereclama, e frumos peisajul si montajul. Si nenea asta te indeamna la necurate. Eu personal deja am comandat mitas e09 dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 19, 2015 Autor Share Postat August 19, 2015 In urma uni accident grav produs recent in Germania cu un 1190 Adventure, aparent fara motiv (se presupune ca a fost voblaj la viteza pe autostrada) cei de la revista Motorrad aduc aminte ca au mai atras atentia in mai multe randuri, in urma testelor, ca atat 1190 cat si 1290 au sanse mari sa intre in voblaj la viteza mare. Iar sansele cresc odata cu viteza si cu kilogramele adunate in cutii si/sau rollbag. Inteleg ca totusi KTM si-a luat masura de precautie si recomanda o viteza maxima de 150km/h cu bagaje. Mai ales in Germania cu multe autostrazi fara limite de viteza, si cum cei care isi iau astfel de motocicleta apreciaza calatoriile si implicit au nevoie de bagaje, se cam pune intrebarea la ce bun sa ai 150-160 cp daca tot nu poti sa te bucuri din plin de ei? http://www.motorradonline.de/recht-und-verkehr/ktm-fahrer-stuerzt-kba-ermittelt/678762 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Ciudat... si eu am intrat in voblaj tot pe la 150 la ora, tot cu bagage, cu Tiger-ul. M-am gandit ca o fi fost din cauza ca n-am luat in mod special in vedere partea cu aerodinamica si ca oi fi pus eu bagajele asimetric. Totusi te face sa gandesti chestia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate