iggy Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 multa sanatate! cata vreme mai ignoram regulile de circulatie? si cati mai intram in spitale, cati o mai mierlim? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Septembrie 30, 2012 Autor Share Postat Septembrie 30, 2012 lasati-o fratilor pe fata sa-si revina ..si dupa aia ii tineti cate predici vreti... asta este cel mai important acum... ...dupa aia poate auzim de la ea exact ce s-a intamplat... fa-te bine "bikere" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Sanatate multa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 lasati-o fratilor pe fata sa-si revina ..si dupa aia ii tineti cate predici vreti... asta este cel mai important acum... ...dupa aia poate auzim de la ea exact ce s-a intamplat... fa-te bine "bikere" corect, sa ne povesteasca ea, la un pahar de vorba ce si cum a fost, lupii moralisti sa se abtina, fata asta are sange in instalatie mult mai mult decat aplaudacii de pe aici. hai panteruta, sa te faci bine, da? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Multa sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduG. Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 ``Până la încheierea cercetărilor, șoferul din taximetru va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.` Pana la urma, pe banda aia avea ce sa caute taxiul sau era doar pt transportul in comun? Poate cineva din Timisoara sa ne lumineze? Multa sanatate Gilda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Da taxiurile au voie pe acea banda...Multa Sanatate Pantera (Gilda) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduG. Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 ``Până la încheierea cercetărilor, șoferul din taximetru va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.` Pana la urma, pe banda aia avea ce sa caute taxiul sau era doar pt transportul in comun? Poate cineva din Timisoara sa ne lumineze? Multa sanatate Gilda! Taximetrele au voie pe acea banda... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 ``Până la încheierea cercetărilor, șoferul din taximetru va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.` Pana la urma, pe banda aia avea ce sa caute taxiul sau era doar pt transportul in comun? Poate cineva din Timisoara sa ne lumineze? Multa sanatate Gilda! nu sunt eu din timisoara insa la scoala de soferi am invatat ca " autoturismele ce desfasoara TAXI au dreptul sa circule pe banda destinata circulatiei mijloacelor de transport in comun" ......SANATATE MULTA Pantera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miezu Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 sanatate multa !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Asta e vrajeala cu culcatul inainte de impact.90% franeaza,pierd fata si devin sanie.Oricum te opresti mai repede pe roti si mai ai o sansa sa zbori peste masina si nu sa ajungi sub ea.Oricum nu e asta important acuma. Multa sanatate. Editat Septembrie 30, 2012 de wawessh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi27 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Am trecut pe acolo si mi-au spus cativa baieti ca s-a lovit in zona abdomenului, sper ca nu e ceva grav... Insanatosire grabnica si sanatate ii doresc ! Din ce am vazut, motorul era avariat bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Vai de capul meu... sanatate multa Pantero si sa te faci bine cat mai repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 fa.te bine si sa ne vedem pe drum Pantero....sanatate maxima si nu te lasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 OffTopic: Da taxiurile au voie pe acea banda...Multa Sanatate Pantera (Gilda) Taximetrele au voie pe acea banda... nu sunt eu din timisoara insa la scoala de soferi am invatat ca " autoturismele ce desfasoara TAXI au dreptul sa circule pe banda destinata circulatiei mijloacelor de transport in comun" ......SANATATE MULTA Pantera Poate vreunul sa dea un articol concret din OUG si Regulament, unde se specifica clar asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 OffTopic: Poate vreunul sa dea un articol concret din OUG si Regulament, unde se specifica clar asta? sunt trei benzi spre sud si una spre nord cu indicator taxi si autobuze ... circul pe acolo des Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Nu o cunosc, dar ori ce accident parca aduce cu el, pentru ceilalti motociclisti un val de tristete... Insanatosire grabnica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Abia acum, dupa un asemenea acident, Panteruta o sa devina cu adevarat experimentata. E o vorba simpla, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Sau, norocul ti-l faci singur. Spor la recuperare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Septembrie 30, 2012 Autor Share Postat Septembrie 30, 2012 tot nici o veste despre starea de sanatate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Accidentul s-a intamplat ziua. Pare sa aiba multi prieteni... ii are degeaba daca nici acum nu stiu nimic despre starea ei! Sunteti degeaba dragilor? Pacat de ea (fata), busa in oras. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 inca e in operatie. asteptam vestile alea bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Cat de tamp sa fii sa depasesti peste linie continua pe o sosea cu 3 benzi? A intrat la intimidare peste taxi si ala nu s-a dat probabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Abia acum, dupa un asemenea acident, Panteruta o sa devina cu adevarat experimentata. E o vorba simpla, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Sau, norocul ti-l faci singur. Spor la recuperare. chiar daca ai avea dreptate asta e genul ala de cugetare pe care trebuie sa o zici doar in gand. Sanatate multa accidentatei. Editat Septembrie 30, 2012 de paulynos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Sunt sigur ca riderita experimentata o sa invete o lectie importanta despre ce inseamna sa fii muist in trafic. Citam din martorii oculari: E adevarat, fata in cauza a mers "ca nebuna" cu motocicleta, facand slalom printre masini, depasind continuu. Spun asta nu in urma a ceea ce am citit, sau doar ca sa-mi dau cu parerea, ci pentru ca am fost acolo, pe strada. Mergeam pe jos spre casa si am observat cum fata depaseste masinile, iar la semafor isi ambaleaza motorul, acesta fiind scos din viteza. Cine stie, poate fata avea permis de conducere de putin timp (era incepatoare pe motor), sau poate vroia sa atraga atentia lumii asupra ei, a motorului, sau asupra tatujelor care se observau sub bluza ce se ridicase pana la nivelul mijlocului. Greseala ei este ca a depasit pe contrasens, pe banda destinata pentru riverani, taxi, ratt si ambulanta, iar persoana vinovata pentru producerea accidentului este, fara doar si poate, motociclista. Cocalari. Cocalari peste tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate