blue_nightwishX Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 M-as bucura sa faca ceva imbunatatiri la jambele alea din cauza carora , acum multi cam stau cu ele prin service. » Post actualizat in 08 Jul 2017 14:21 Ma refer la modelele 2013-2017 pentru care s-a facut rechemarea ca isi rupea lumea capu cu ele in offroad Quote Link to post Share on other sites
DKW Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 S-o fi stricat? Quote Link to post Share on other sites
mironeb76 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Salutare. Scuze pt off topic. Ma poate ajuta cineva cu un pont ? Ce ulei pot folosi in locul Shell ? Pt gs LC 2016. Un Castrol parca era. 5W40. Ceva pareri ??? Multumesc Quote Link to post Share on other sites
KHK Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 Scuze pt off topic. Ma poate ajuta cineva cu un pont ? Ce ulei pot folosi in locul Shell ? Pt gs LC 2016. Orice ulei care respecta normele date de producator. Dar daca este 2016, inseamna ca mai ai si garantie. De ce nu ti-ai pune uleiul pe care ti-l pun ei la service? Quote Link to post Share on other sites
mironeb76 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Nu exista in magazine Shell Advantec. Si eu am nevoie doar de 1 L. Sa completez. Quote Link to post Share on other sites
_Raul_ Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Acum ceva timp lumea povestea pe forum ca achiziționează ulei Shell pentru motocicleta de la benzinăriile Lukoil. Sper sa te ajute cu ceva informația asta. Quote Link to post Share on other sites
KHK Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 (edited) Nu exista in magazine Shell Advantec. Si eu am nevoie doar de 1 L. Sa completez. Daca iti puneai localizarea la profil, asa cum ar fi normal, intelegeam daca ai vreun dealer BMW in zona ta Deci uleiurile BMW le gasesti la o rep. BMW Motorrad. Daca nu, pui ceva echivalent. Dar intrebarea e alta: imi mananca ulei LC-ul? Eu la fosta, in 3 ani, nu am completat niciodata, desi trag de motor. Iar cu asta noua n-am decat vreo 3500 km si nu e cazul. Edited July 14, 2017 by KHK Quote Link to post Share on other sites
andrei gras Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Acum poate spun o prostie dar eu stiam din auzite ca nu se amesteca uleiurile . Adica castrol ai , castrol completezi . Acum nu stiu daca e si adevarat Quote Link to post Share on other sites
ssprivat Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0272424EN/bmw-motorrad-presents-connectivity-optional-equipment-multifunctional-instrument-cluster-with-6-5-inch-full-colour-tft-display-offering-a-wide-range-of-features?language=en » Post actualizat in 19 Jul 2017 17:16 » Post actualizat in 19 Jul 2017 17:20 Scuze, acum am vazut ca s a mai postat. Quote Link to post Share on other sites
bogdan_harea Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Acum poate spun o prostie dar eu stiam din auzite ca nu se amesteca uleiurile . Adica castrol ai , castrol completezi . Acum nu stiu daca e si adevarat Nu e. Quote Link to post Share on other sites
gabyshor Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 (edited) Ce se face in recall-ul de la furca: Edited July 21, 2017 by gabyshor Quote Link to post Share on other sites
CrashOverride Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Ce se face in recall-ul de la furca Pentru ca la GSA-ul meu 2015, computerul de bord se incapataneaza sa imi arate din cand in cand ca am un bec ars la stopul de frana cu LEDuri, am fost ieri cu motorul la service la BMW Motorrad in Viena. Parte din protocolul de admitere in service este o inspectie generala a intregului motor, ca sa vada pe ce alte chestii ar putea sa-ti mai ia banii, daca tot esti acolo! Si dupa ce s-au uitat la tot motorul, le zic "Dar furca nu o verificati?". Si incepe procesul, exact ca in video. Jos cauciucul, bagat foita de 0.2mm intre tub si capac si... de unde baiatul era tot un zambet, fata lui devine foarte serioasa. Foita a intrat complet. Il cheama pe seful de service, mai verifica si el o data. Foita la fel de incapatanata, nu vrea sa ramana pe afara. Isi soptesc ceva intre ei, apoi dispar in service si reapar dupa cateva minute: "O sa va schimbam furca astazi". Deci informatiile din filmuletul ala sunt adevarate, iar campania chiar se intampla. Pentru ca nu au inca stoc de piese suficient de mare, inca nu au facut recall-ul public, dar daca te duci si le ceri verificarea, o efectueaza si in caz de ceva, pot sa intervina. Daca aveti ture mai lungi (si mai grele) programate in viitorul apropiat, cred ca e o idee buna sa treceti din proprie intiativa pe la service. Altfel sigur vor lansa curand si o chemare publica in service. Pacientul, dupa operatie: Quote Link to post Share on other sites
gabyshor Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Problema e ca sunt multe motociclete si piesele sunt putine, asa ca o sa dureze ceva vreme. Quote Link to post Share on other sites
bogdan_harea Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Numa sa nu se rupa de mai jos. » Post actualizat in 25 Jul 2017 15:59 Imi place culoarea de la bucsa. Fain material. Quote Link to post Share on other sites
sorintmadv Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 Eu am primit scrisoare acasa in legatura cu problema furci,in germania au inceput deja cam de o luna eu am primit in 7 iulie scrisoarea sa merg la cel mai apropiat bmw motorad fara programare. Quote Link to post Share on other sites
GPZ Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 In Romania a inceput oficial aceasta campanie de verificare? A fost cineva pentru aceasta la BMW, sau a intrebat cu ocazia unei revizii, etc? Multumesc. Quote Link to post Share on other sites
KHK Posted August 7, 2017 Author Share Posted August 7, 2017 Doar ca info: in Austria scrisoarea ne-a venit trimisa de ministerul responsabil si cu "protectia consumatorului" iar in ea era si informarea oficiala de la BMW. Eu m-am programat pe 17 august sa vad ce si cum la a mea. Quote Link to post Share on other sites
alex.laze Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Salutare, AM o mobra GSA 2017 cumparata de noua, si sunt tare curios daca cineva din voi imi poate spune cat o sa ma coste service-ul de 10.000km intr-o reprezentanta bmw motorrad. (avand in vedere ca trebuie "verificate" mai multe puncte decat la cel initial de rodaj + schimb de alte chestii) Mersi anticipat Quote Link to post Share on other sites
KHK Posted August 10, 2017 Author Share Posted August 10, 2017 ...sunt tare curios daca cineva din voi imi poate spune cat o sa ma coste service-ul de 10.000km intr-o reprezentanta bmw motorrad. Intreb doar de curiozitate... daca suni la o reprezentanta BMW si intrebi, oare nu vor sa zica? Quote Link to post Share on other sites
adimotor Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 (edited) Salutare, AM o mobra GSA 2017 cumparata de noua, si sunt tare curios daca cineva din voi imi poate spune cat o sa ma coste service-ul de 10.000km intr-o reprezentanta bmw motorrad. (avand in vedere ca trebuie "verificate" mai multe puncte decat la cel initial de rodaj + schimb de alte chestii) Mersi anticipat Si unde vrei sa iti faci revizia, in strainatate, la Bucuresti sau la Oradea?Pe mine m-a costat vreo mie de lei (dar am gs simplu). Edited August 10, 2017 by adimotor Quote Link to post Share on other sites
razvano Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Salutare, AM o mobra GSA 2017 cumparata de noua, si sunt tare curios daca cineva din voi imi poate spune cat o sa ma coste service-ul de 10.000km intr-o reprezentanta bmw motorrad. (avand in vedere ca trebuie "verificate" mai multe puncte decat la cel initial de rodaj + schimb de alte chestii) Mersi anticipat Ai putut sa cumperi un GSA nou si iti faci probleme pentru revizie? Quote Link to post Share on other sites
alex.laze Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Si unde vrei sa iti faci revizia, in strainatate, la Bucuresti sau la Oradea?Pe mine m-a costat vreo mie de lei (dar am gs simplu). Salut, o sa fac la Oradea, e cel mai convenabil de ajuns din locatia mea (Sibiu). Multumesc de info. Quote Link to post Share on other sites
KHK Posted August 11, 2017 Author Share Posted August 11, 2017 R1200GS Rallye a castigat titlul de "Regina Alpilor" in testul Alpen Masters 2017 al revistei Motorrad. (pozele sunt din Motorrad nr. 17/2017) Quote Link to post Share on other sites
Cap0ne Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 AM o mobra GSA 2017 cumparata de noua, si sunt tare curios daca cineva din voi imi poate spune cat o sa ma coste service-ul de 10.000km intr-o reprezentanta bmw motorrad. (avand in vedere ca trebuie "verificate" mai multe puncte decat la cel initial de rodaj + schimb de alte chestii) Si unde vrei sa iti faci revizia, in strainatate, la Bucuresti sau la Oradea?Pe mine m-a costat vreo mie de lei (dar am gs simplu). Cam asa tin si eu minte ca am dat parca, undeva 1100-1300 lei. Depinde cred daca iti schimba si placutele de spate (care se duc f repede...). Intreb doar de curiozitate... daca suni la o reprezentanta BMW si intrebi, oare nu vor sa zica? Nu am idee de ce, dar de multe ori raspund destul de inexact. Raspunsuri de genul nu stim exact, depinde ce trebuie facut, in jur de suma X dar poate varia cu +/-30-50% Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts