delete636 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Postez de pe tel. E 1jumate moaptea si sunt Bulgaria in. Munti la mama dracu. Am dat intr-o grpapa si am cauciucul spate dejanyat sijanta stramba .pot sa oncerc as o indrrpt la rece ? Sau exista riscul sa se crape/sparga? Este stramba aprpx 1cm, buza jantei in exterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 (editat) Incearca sa bagi inapoi cauciucul si vezi daca pierde aer.Nu prea cred ca o sa reusesti pe marginea drumului.Am vazut jante strambe care nu pierdeau aer sau pierdeau in timp.Naspa situatia ta.Cheama pe cineva cu duba,papuc dupa tine daca crezi ca nu mai ai ce face.Cauciucul e intreg? Editat Octombrie 13, 2012 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Octombrie 13, 2012 Autor Share Postat Octombrie 13, 2012 Cauciucul rate ok.problema este ca sunt f departe de uun oras.am sa mergi Maine in cel el apropiat sat la apricox 90km sa incerc sq o indrept.Dar. vreau sa stiu Daca se poster indrepta data sa fie incalzita cu autogenul,say daca nu au autogen sa nu il las sa incerce sa o indrepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Incercarea moarte n`are..., ..in ce situatie naspa esti,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free3ady89 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 o camera la indemana banuiesc k nu ai.....umple cauciucul cu frunze sau iarba ...fa un fel de moose si dai bataie mai departe cu 40 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mtk4ever Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 nu recomand sa incerci sa o indrepti tu , cel mai bine baga cauciucul inapoi si vezi daca pierde presiune , chiar daca pierde opreste-te din 10 in 10 km si umfla-l decat sa indrepti tu janta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free3ady89 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 ce mai ai de pierdut.....daca nu ii faci moose si ai cu ce sa o umfli ...da'i ciocane da'o draq...daca ramai p'acolo macar stii de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 o camera la indemana banuiesc k nu ai.....umple cauciucul cu frunze sau iarba ...fa un fel de moose si dai bataie mai departe cu 40 km/h exact. bagi carpe, iarba...ce ai prin jur cat sa stea cauciucul pe janta si mergi incetisor si ajungi acasa. eventual legi cauciucul de janta cu niste sarma ca sa nu se roteasca pe janta . cei care au avut IJ-Jawa- NIpru in trecut stiu cum merge treaba nu te apuca de indreptat janta la bulgari, o faci tu cand ajungi acasa. unde ai ramas mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihay_star Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Daca chiar incerci s-o indrepti la rece , desi nu recomand , daca chiar scapa mult aer si nu poti baga frunze , sau fin , chiar vrei sa te risti s-o îndrepti singur , nu da drect cu ciocanul pe jeanta , cauta o bucata de lemn ... sper ca m intelegi , sau cel mai simplu daca nu esti singur si ai un cort la indemana , odihneste-te pina la zi ! apoi altfel gindesti cu mintea limpede ... Baftă , oricare din variante o sa alegi ! anunta-ne cum merge treaba !!! Asfalt uscat ! Editat Octombrie 13, 2012 de mihay_star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Fa un fel de dalta de lemn ... cu suprafata mare de contact ... Apoi cu ciocanul bati in lemn si lemnul pe janta. Pune carpe/haine ...indeasa-le cum poti, umfla , bate ... incet si sigur ... cate putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 .....umple cauciucul cu frunze sau iarba ...fa un fel de moose si dai bataie mai departe cu 40 km/h Cea mai buna solutie.Nu incerca sa o indrepti ca nu prea ai cum asa,pe camp si mai mult ca sigur o spargi.Si chiar daca o indrepti,cum pui cauciucul pe geanta,cum ii dai aer,sunt sanse mari sa scape aer grupa mare chiar si asa.Insa dak ii bagi frunze,iarba,etc,ca banuiesc ca ai de unde ca e toamna si sunt din belsug,le inghesui in geanta si poti mere cu 40-50 la ora(cu roata spate am inteles ca ai probleme,nu?) sa ajungi la o vulcanizare ceva. Bafta,sa mai dai un update cand poti,sa ne spui si noua cum ai rezolvat problema. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 vrei sa trimit o duba sa te ia? unde esti mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 incearca macar sa trimiti locatia exacta pana nu ramai si fara curent in telefon / e drum circulat ? / ai ceva scule ? / mancare ?haine ? / da o estimare pentu alarma de recuperare / lasa un nr. tel de la cei de acasa eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Frate,iti tin pumnii! Stiu cum e sa ramai "abandonat",si eu am stat 7 ore pe A2 fara apa sau mancare si mai ales fara umbra in mijlocul verii si stiu cat de naspa poate sa fie o situatie din asta,mai ales ca tu esti in afara tarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) . 0752177837 asta e nr tau ? Editat Octombrie 14, 2012 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Octombrie 14, 2012 Autor Share Postat Octombrie 14, 2012 Am demontat roata, motocicleta am lasat-o in padure. Am dormit la o tipa, cunoaste pe cineva la o vulcanizarre. Sper sa o poata face ...cat sa ma intorc in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 E frumoasa gazda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Sper sa gasesti motorul unde lai lasat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 E frumoasa gazda? Ce dreaqu ma? A zis ca e in Bulgaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 14, 2012 Admin Share Postat Octombrie 14, 2012 Asta imi aminteste de ce mi-a spus un motociclist cu experienta anii trecuti..tata, eu nu merg niciodata noaptea..iata de ce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Poate a dat-o gata pe gagica Thundercatul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relu-cbr Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Pe unde ai iesit pe la Calafat-Vidin? sper sa rezolvi indreptarea gentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Octombrie 14, 2012 Autor Share Postat Octombrie 14, 2012 Am indreptat janta, mai pierde ceva aer, Dar este ok. Acum ne intoarcem la motocicleta in Padure ,montam roata si speram sa ne putem continua tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Cand te intorci treci prin Navodari ca am eu roata de thundercat complet echipata. 0765 961 504 nr meu de tel Editat Octombrie 14, 2012 de rylalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Bafta,sper ca ai ajuns acasa,daca nu da un semn dupa ce ajungi sa ne spui cum ai reusit...PS cu sau fara gazda,nu conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate