Cap0ne Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 GoPro app V2.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 la asta nu m-am gandit,vizualizez videoclipurile pe pc cu bsplayer,nu stiu cu ce altceva sa le vizionez sa nu mai am problemele astea,o sa incerc sa filmez si 1080 p ca nu ma zgarcesc la memorie,mersi pentru sfaturi,chiar au ajutat!!! Daca ai Windows 7 te sfatuiesc sa folosesti Windows Media Player,e bun..il folosesc de ceva timp si am renuntat la alte soft-uri. Eventual incearca si VLC,nu am avut probleme pe el pana sa trec pe WMP(din lene). Sa nu va treaca prin cap sa folositi QuickTime Player..eventual doar daca aveti Mac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Super tare, am instalat si eu acum dar nu am apucat sa fac update la camera. Stii cumva daca inca merge sacadat? Mie nu mi-a mers niciodata sacadat. Sau te referi la delay-ul de aprox 2 sec de la live view ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Avand calculatorul slab (vechi), eu prefer sa incropesc filmulete direct pe youtube. Ai optiunea de a lucra la o rezolutie mai mica, mai putin mancatoare de resurse. Editoarele clasice trebuiesc cam mult bibilite la codeci si randarea dureaza destul de mult. In acest rastimp calculatorul merge greu... spatiul de stocare trebuie sa fie maricel... si de ce sa nu consume curentul asta iutubul? La nivel amator eu zic ca-i arhisuficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) Avand calculatorul slab (vechi), eu prefer sa incropesc filmulete direct pe youtube. Ai optiunea de a lucra la o rezolutie mai mica, mai putin mancatoare de resurse. Editoarele clasice trebuiesc cam mult bibilite la codeci si randarea dureaza destul de mult. In acest rastimp calculatorul merge greu... spatiul de stocare trebuie sa fie maricel... si de ce sa nu consume curentul asta iutubul? La nivel amator eu zic ca-i arhisuficient. Pana la urma fiecare face cum crede ca e bine sau cum se descurca mai bine. PS:La unele programe de editing ai optiunea de a alege la ce rezolutie vrei sa vezi(preview) ceea ce lucrezi.De ex:la o rezolutie de 25%/50%/100%/ETC Iar la render iarasi poti alege la ce rezolutie sa fie videoclipul final fie ca e FULL HD,HD,SD samd La curent ai dreptate si nu ai in acelasi timp.Procesorul ,placa video si ramii trag curent cat au nevoie la momentul respectiv.Normal daca e in Full Load sa consume mult. Oricum poti in loc sa stai la pc,de banii de curent sa te dai cu motoru.In ritmu asta o sa ajungem sa ne dam cu motoru "virtual",jucand MotoGP sau uitandu-ne pe youtube la filmulete cu motoare Editat Iulie 30, 2013 de iFeel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Am editat destul de mult cu Sony Vegas si am randat si cu Dashware. Pai simti cum iti creste barba pana e gata un clip mai complex. Mai e si problema de spatiu pe hard la sistemele mai vechi. Acum ca Sony filmeaza cu 1080p la 60 fps, umpli un card de 32 de giga destul de repejor... Asa ca youtube-ul a ramas pentru mine o buna optiune. Decat sa arunci ceva filmat, mai bine le depozitezi pe youtube si faci o compilatie undeva prin iarna cand se gaseste timp mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Am editat destul de mult cu Sony Vegas si am randat si cu Dashware. Pai simti cum iti creste barba pana e gata un clip mai complex. Mai e si problema de spatiu pe hard la sistemele mai vechi. Acum ca Sony filmeaza cu 1080p la 60 fps, umpli un card de 32 de giga destul de repejor... Asa ca youtube-ul a ramas pentru mine o buna optiune. Decat sa arunci ceva filmat, mai bine le depozitezi pe youtube si faci o compilatie undeva prin iarna cand se gaseste timp mai mult De acord,daca ai un sistem mai vechiut nu merita sa il chinui cu randari. Iar Sony Vegas...pfff la capitol durata de randare este unul dintre cele mai proaste soft-uri Ca si comparatie de timpi de randare, video de aprox 15-20 minute in: Vegas:40minute Premiere Pro:21-22 minute. Depinde si pe ce arhitectura iti este bazat sistemul. Un sistem pe 64 de biti este recomandat pentru productie CAD/3d/Video/Foto si nu numai.In general este recomandat sa fie facut pe platforma AMD Intel....bate AMD la Gaming,in rest este net inferior daca lucrezi intr-un domeniu enumarat mai sus. Pe 32 au ramas doar platformele mai vechiute.Dar ca Office si Filme o duc bine si la momentul actual. Degeaba ai 2 GB RAM si iti pui 64bit... e frectie.Aviz amatorilor. Sau ai 8 GB RAM si iti instalezi OS pe 32 bit,alta prostie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 imi dati si mie ceva detalii despre instalarea software/upgrade la gopro3,eu nu am instalat nimic de cand am luat-o,doar bag cablul in ea si pc si copiez clasic fisierele cu copy si paste....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 thx prietene ,o sa urmez toti pasii,sunt foarte multumit de camera,intradevar,trebuie cumparate inca 2-3 baterii pentru ca se duc repede benzi de lipit 3M nu am vazut la f64 pe site.....imi poate arata cineva mai exact unde gasesc?si ce bani e una?voi chiar aveti incredere in benzile astea?adica nu va e frica ca se pot dezlipi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Astea sunt prinderile cu adeziv. Daca nu ai incredere in ele, lipeste una pe ceva si dupa aia incearca sa o dai jos. Te vei convinge dupa primele 10 minute de incercari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Depinde si pe ce arhitectura iti este bazat sistemul. Un sistem pe 64 de biti este recomandat pentru productie CAD/3d/Video/Foto si nu numai.In general este recomandat sa fie facut pe platforma AMD Intel....bate AMD la Gaming,in rest este net inferior daca lucrezi intr-un domeniu enumarat mai sus. Pe 32 au ramas doar platformele mai vechiute.Dar ca Office si Filme o duc bine si la momentul actual. Degeaba ai 2 GB RAM si iti pui 64bit... e frectie.Aviz amatorilor. Sau ai 8 GB RAM si iti instalezi OS pe 32 bit,alta prostie. Aşa am o presimţire că vorbeşti din review-uri de mamă-mamă. Mai auzeam prostia asta cu AMD pentru X şi Intel pentru Y acum vreo zece ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Aşa am o presimţire că vorbeşti din review-uri de mamă-mamă. Mai auzeam prostia asta cu AMD pentru X şi Intel pentru Y acum vreo zece ani. Stai linistit ca nu vorbesc din review-uri. Am avut si inca am sisteme facute atat pe Intel cat si pe Amd Acelasi tip de placa grafica pe amindoua ,,doar procesorul si placa de baza difera. Iar la AMD la randari am timpi mai buni in tip ce in jocuri Intel face treaba mai buna. PS:Amindoua procesoarele sunt 6 core iar frecventa cam aceeasi. Nu am vorbit niciodata din review-uri.Vorbesc doar din ce am testat pe pielea mea.Daca te iei dupa Review-uri mai bine iti iei tableta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 La ce preț ajunge un astfel de sistem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 (editat) Chestia cu AMD in Premiere... http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2012/-34-Adobe-Premiere-Pro-CS6,3171.htmlPrimele 8 locuri Intel.Pe toms si anandtech nu cred ca ii poate contesta cineva. Editat Iulie 31, 2013 de radu2000v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 GoPro app V2.0 Cum vad/salvez pozele in telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobom Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Poți sa salvezi pozele in telefon doar dupa ce faci un update si la softul camerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 E reala treaba cu AMD-ul. Arhitectura AMD este optimizata in special pentru gaming, in timp ce pe Intel ruleaza mai rapid software-ul specializat (AutoCAD, 3D max etc) Sistemul de operare pe 32bit "nu-ti vede" RAM-ul mai mare de 4GB; D'aia toate laptopurile cu Windows pe 32bit preinstalat vin echipate doar cu 4GB RAM. Am "trecut" prin fel si fel de calculatoare... Intel-ul rupe la aplicatii de tip workstation. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Chestia cu AMD in Premiere... http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2012/-34-Adobe-Premiere-Pro-CS6,3171.html Primele 8 locuri Intel. Pe toms si anandtech nu cred ca ii poate contesta cineva. Premiere nu foloseste foarte mult procesorul,dar are rolul lui bine stabilit. Majoritatea muncii o face GPU+RAM In link-ul dat de tine majoritatea CPU-urilor sunt din generatii mai vechi.Dar sunt si din generatii mai noi E reala treaba cu AMD-ul. Arhitectura AMD este optimizata in special pentru gaming, in timp ce pe Intel ruleaza mai rapid software-ul specializat (AutoCAD, 3D max etc) Sistemul de operare pe 32bit "nu-ti vede" RAM-ul mai mare de 4GB; D'aia toate laptopurile cu Windows pe 32bit preinstalat vin echipate doar cu 4GB RAM. Am "trecut" prin fel si fel de calculatoare... Intel-ul rupe la aplicatii de tip workstation. Normal ca 32 bit vede doar 4GO RAM.Am spus doar ca mai sunt unii care instaleaza windows pe 32 bit chiar daca au mai mult de 4 GO si se plang de ce nu vede Windows-ul mai mult. In ultimii cativa ani AMD a pus accent pe Phenom mai mult decat pe Athlon. AMD are un + fata de Intel.PRETUL!.Procesoarele Intel sunt cu 15-20% mai scumpe. Oricum daca vrei performanta si putere de calcul uriasa,iti faci un workstation bazat pe procesoare Intel Xeon. La ce preț ajunge un astfel de sistem? Depinde ce platforma alegi,ce generatii de procesoare/placi de baza,tip de RAM,etc. Mai depind cateva chestii,care pot scadea sau creste pretul configuratiei. De exemplu daca ai o carcasa buna deja si nu trebuie sa cumperi una noua automat poti investi in componente mai bune.Sau poti pastra banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Astea sunt prinderile cu adeziv. Daca nu ai incredere in ele, lipeste una pe ceva si dupa aia incearca sa o dai jos. Te vei convinge dupa primele 10 minute de incercari gratias mosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Oricum daca vrei performanta si putere de calcul uriasa,iti faci un workstation bazat pe procesoare Intel Xeon. Dap, asta am si facut + 13 GB RAM + nvidia quadro fx 1800 rupeee ... urmeaza curand alte doua monitoare de 22' ! ... dar sa nu poluam topicu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Dap, asta am si facut + 13 GB RAM + nvidia quadro fx 1800 rupeee ... urmeaza curand alte doua monitoare de 22' ! ... dar sa nu poluam topicu'... wai e déjà avion..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 De unde pot sa cumpar prinderea cu cleme care se fixeaza pe suportul adeziv pentru GoPro? http://www.f64.ro/gopro-replacement-housing-hero3-carcasa-de-schimb-pentru-hero3.html Cea in care este prinsa carcasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 (editat) de la gopro apare in mai multe pachete de accesorii: grab bag mount, helmet side mount, etc. Editat August 11, 2013 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Separata nu o gasesti. Doar cum zicea si NaeL, in pachete gen grab bag O sa ma uit eu pe acasa zilele astea daca mai am vreuna in plus si daca e sa gasesc, ti-o dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Separata nu o gasesti. Doar cum zicea si NaeL, in pachete gen grab bag O sa ma uit eu pe acasa zilele astea daca mai am vreuna in plus si daca e sa gasesc, ti-o dau M-am uitat pe mai multe site-uri care vand accesorii pentru GoPro, nu am gasit prinderea cu cleme separat, doar in pachete de 99-150 lei. Daca mai ai, vorbim pe pm pentru detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate