vlad58 Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 (editat) Exact la ce m-am asteptat adezivul de pe casca s-a dezlipit (3m) camera a zburat, a fost ocolita de un autobuz si un tir dar a scapat multumita unui biker care a luat-o si caruia ii multumesc inca o data.Prinderea a tinut vreo luna, viteza nu a fost, banuiesc ca de la caldura. Ti-era greu s-o asiguri cu un snur, mai ales ca zici ca te asteptai? Editat Mai 10, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Exact la ce m-am asteptat adezivul de pe casca s-a dezlipit (3m) camera a zburat, a fost ocolita de un autobuz si un tir dar a scapat multumita unui biker care a luat-o si caruia ii multumesc inca o data.Prinderea a tinut vreo luna, viteza nu a fost, banuiesc ca de la caldura. Depinde ce tip de 3m ai pus... Iti recomand sa le cuperi pe cele originae daca vrei sa fii sigur ca nu se repeta experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Depinde ce tip de 3m ai pus... Iti recomand sa le cuperi pe cele originae daca vrei sa fii sigur ca nu se repeta experienta Nu am de unde sa stiu daca au fost originale, nu gasesc de vanzare doar adezivul decat cu tot cu prindere si inca 100ron nu mai dau pe 3 bucati.Casca a fost curatata bine, s-a dezlipit partea opusa, banda adeziva a ramas lipita de casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Am sidemount si j-hook pe casca, acum sunt la al-3-lea sezon si nu s-au dezlipit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 S-a lansat de curand camera GoPro HERO, la pretul de 129$. http://www.f64.ro/gopro-hero-camera-de-actiune.html Filmeaza 1080/30 fps , 720/60 fps. Pe moto , cel mai bine e 720 cu 60 fps. Un test: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Se vede asa prost din cauza comprimarii youtube? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Ca sa nu mai stam cu camerele lipite de casca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 S-a lansat de curand camera GoPro HERO, la pretul de 129$. http://www.f64.ro/gopro-hero-camera-de-actiune.html Filmeaza 1080/30 fps , 720/60 fps. Pe moto , cel mai bine e 720 cu 60 fps. Un test: https://www.youtube.com/watch?v=U4g8eqzRkYc Băi frate...cînd mai ajung automobiliştii ăia pe unde au treabă? Ce cozi, să-mi trag ceasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Se vede asa prost din cauza comprimarii youtube? In caz ca te referi la camera GoPro Hero , mie imi place cum se vede, destul de clar... Si e GoPro , nu copie chinezeasca gen Sj 4000 Băi frate...cînd mai ajung automobiliştii ăia pe unde au treabă? Ce cozi, să-mi trag ceasul Pe bicicleta sigur ajungi mai repede. Asta in caz ca nu iei vreo oglinda ) Sau faci ca asta... https://www.youtube.com/watch?v=dSuwEqu9T8U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 http://motorbikewriter.com/motorcycle-helmet-cams-legal-but-are-they-safe/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Da ma... asa de tare ma oboseste gopro-ul de nici nu ma mai pot da cu motoru' ) Asta e vrajeala sa-si vanda REEVU castile, trist e ca dupa un lobby si niste banuti ar putea sa declare gadgeturile atasate de casti ilegale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Am postat link-ul in special legat de posibilitatea ca, suportul unei camere atasate de casca sa perforeze casca la un accident. Din punctul meu de vedere este un argument valid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Ma indoiesc ca este posibil. Unu la mana, ar trebui cumva ca lovitura in suport sa fie exact unde ai camera si perfect perpendiculara pe casca astfel incat sa zicem ca ar exista vreo sansa sa perforeze. Doi la mana, plasticul acestor suporti se va sfarama/face bucatele cu mult inainte de a reusi sa patrunda prin shell-ul castii (vorbim de casti, nu de cele din targ ). Poate doar surubul de prindere sa faca cumva sa patrunda prin invelis. Dar iti dai seama cam cum ar trebui sa se alinieze planetele ca sa se intample asta. Plus ca sunt suficient de scurte incat nu cred ca ar strabate toata grosimea castii/polistirenului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 N-as vrea sa zic "ceasul rau" Eu unul nu mi-as monta nimic pe casca. Este suficient loc pt a monta o camera pe motcicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Tocmai ce am citit ultimele 3 pagini. Caut si eu o camera ieftina, al carei acumulator sa tina ceva mai mult. SJ4000 pare ca ar are un raport foarte bun calitate/pret si se poate comanda din Romania, pare-se livrarea e moca. Dar duce pana la 95 de minute... http://camera-video-digitala-sport.compari.ro/sjcam/sj4000-p244168143/?gclid=CjwKEAjws5CrBRD8ze702_2dyjYSJAAAJK9yzpVCg9YwkkGO0565s1KvWjgki7cP3hLD38mc0chOZBoCpuHw_wcB Iar reviewul asta poate ajuta mult mai ales sa te feresti de fake-uri Cred ca e unul din cele mai detaliate din cate am vazut Si go pro-ul a ajuns destul de ieftin...nu stiu ce calitate are filmarea http://www.xtremvideo.ro/catalog/camere-gopro-hero-4_gopro-hero_28930.htm Mai e si drift stealth2...care, ca si ghost-ul poate pana la 3 ore de filmare /index.php?/topic/727048-drift-stealth2-actioncamera-788-lei/ Am mai gasit si un smailo...la un pret ok...dar nu stiu cat tine bateria. acum e la reducere la emag http://www.emag.ro/camera-video-sport-smailo-action-8mp-wi-fi-full-hd-black-smaact/pd/DJLQ1BBBM/ Nu as vrea sa dau prea mult, tinand cont ca probabil nu am sa urmaresc vreunul din filmuletele inregistrate, deci nu ma intereseaza calitatea cat ma intereseaza durata inregistrarii. Sa suporte o memorie de 32 de giga...sau mai mica cu posibilitatea de inregistrare peste... Tin minte ca dadusem acum un an peste doua camere...una care putea sta in stand by si la o apasare de buton inregistra ultimele 30 de secunde si urmatoarele 30 de secunde...la fel se intampla si in caz de soc(accident) Mai gasisem una care, din stand by, la o apasare de buton inregistra ultimele 5 minute dinainte de a apasa... Voi ce experinte aveti? Ce mi-ati putea recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Unde pot sa gasesc ceva de genul ,dar nu Sony ca ii foarte scump? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Vezi la F64, de exemplu http://www.f64.ro/products/description/Giottos_MH1004_320-cap_foto-tip_bila/index.html (asta nu e in stoc, dar au diverse modele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Multumesc,e exact ce cautam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Salut, am gasit replica de mount curbat de GoPro. Intrebarea e cum pot lega camera cum ziceati voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Sa o legi de ce? De casca, de motor? ti-e frica ca nu tine mount-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Da, mie ca nu tine mount-ul. De casca, o pun pe casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Eu am lipita si sus si lateral cu talpi de pe china, important e ca adezivul sa fie 3m vhb. Si pentru siguranta ta poti sa iei si tethering din ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Buuun tutorial. Mersi Sebi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Am luat o camera Sony As30 si problema e ca nu imi dau seama cum sa o montez pe casca.Prinderea dreapta nu merge iar ceaialalta imi pare ca s ar potrivi doar in partea de sus.Cum ati reusit sa prindeti de lateralul casti » Post actualizat in 04 Jun 2015 20:06 Am uitat sa precizez ,casca e un Shoei Xr 1100 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Salut. Eu am luat o asa camera, astazi mi-a sosit. Varianta originala are un colant cu serie pe el, se poate verifica pe siteul lor daca este produsul original. Zilele astea o voi proba si voi revenii cu impresii. Spt viitorare o bag deja la o tura. Am de gand sa o prind si de paravantul din fata, sa am contact vizual cu ea sa imi dau seama daca filmeaza sau nu. Pe casca este mai greu sa o vizulizezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate