Admin l.u.v Postat Ianuarie 22, 2012 Admin Share Postat Ianuarie 22, 2012 Daca unitate ade ABS este data jos este si mai bine, lucrezi mai usor la ea. Citeste cu atentie astea: 1.La pagina 296-postul nr.2960, despre ceea ce ai tu de facut cu unitatea ta. Te intereseaza efectiv doar primele poze si descrierea opreratiunii de scoatere a pistonaselor, nu tot ce a facut Cristi acolo. 2.La pagina 299-posturile nr.2988 si 2989, despre aerisirea instalatiei de franare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Daca unitate ade ABS este data jos este si mai bine, lucrezi mai usor la ea. Citeste cu atentie astea: 1.La pagina 296-postul nr.2960, despre ceea ce ai tu de facut cu unitatea ta. Te intereseaza efectiv doar primele poze si descrierea opreratiunii de scoatere a pistonaselor, nu tot ce a facut Cristi acolo. 2.La pagina 299-posturile nr.2988 si 2989, despre aerisirea instalatiei de franare. Cu BMW-urile o sa ajungeti experti in mecanica moto. Sunt bune de scoala. Ai mereu ce invata. Inainte cu elan si cand va saturati cumparati o japoneza. Oricare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Vezi ca trollingul se face pe un alt topic. Oricare altu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Ai dreptate pe oricare altul, la fel ca si pe asta. Nu te inbufna, nu sunt primul si nici ultimul care se mira de tenacitatea voastra in a repara mortaciuni. Va admir la fel ca si pe cei cu comuniste. Singura intrebare este daca merita. Spor la surubarit si sa vina primavara ca m-am plictisit groaznic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Vezi ca trollingul se face pe un alt topic. Oricare altu' da, da pe topicul lui nu-l baga nimeni in seama. si cum i-au murit laudatorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 doar nu incepeti sa va certati SI aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 doar nu incepeti sa va certati SI aici... departe de mine gandul asta. dar mi s-a acrit de comentariile dumnealui. si scrie mare acolo sus "grupul posesorilor de bmw" si intra cate unu care n-are nici o treaba cu bmw sa-si verse inteligenta pe aici. si chiar nu inteleg, mai citesc si topicurile de afara, unde sunt toti prieteni si se ajuta intre ei, indiferent ce conduc honda, bmw, yamaha sau mai stiu eu ce. la noi nu se poate frate. toti cu bmw is niste dobitoci care n-au avut ce face cu banii si i-au aruncat pe fereastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Ai dreptate pe oricare altul, la fel ca si pe asta. Nu te inbufna, nu sunt primul si nici ultimul care se mira de tenacitatea voastra in a repara mortaciuni. Va admir la fel ca si pe cei cu comuniste. Singura intrebare este daca merita. Spor la surubarit si sa vina primavara ca m-am plictisit groaznic. Nu is deloc imbufnat, stau numa si rad cand vad cum incerci sa faci trolling si numa nu iti iese Cred ca ti s-a mai zis... Stim cu totii ca mobra ta e tare si cool, nici nu poate fi altfel la cati bani ai dat pe el. Afla ca BMW-urile noi is mai cool decat a ta. Si nu are sens sa compari mobra ta noua cu una de 15 ani vechime, ca nu se face. E ca si cum compari un logan cu o dacie 1310, normal ca loganu e mai bun, dar si de 30 de ori mai scump. Nu ca ar trebui sa ma justific, care mobra ii mai buna, efectiv is motoare vechi pe care varsta se vede, ca pe orice obiect vechi. Povestim cand a avea a ta 15 ani ======================================================================================= In alta ordine de idei, a sosit sincronizatorul: Abia astept sa il testez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Scuze dar nu am pomenit de motorul meu si nici nu incerc sa-l compar cu nimic. Am citit postul lui Luigi legat de dezmembrarea ABS-ului si m-a luat durerea de cap. Era pt prima oara cand citeam de asa ceva chiar si pt motoare mai vechiute. Toata admiratia pt pricepere si tenacitate, nu am avut in intentie sa supar, dar probabil si voi sunteti stresati cu atatea belele. Spor la reperat, numai sa terminat pana la primavara ca mult nu mai este. Editat Ianuarie 30, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/General-news/2012/January/jan3012-legendary-design-chief-leaves-bmw/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 30, 2012 Admin Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Treaba cu ABS -ul la BMW sta cam asa, multe nu au nicio problema, dar mai sunt unele care fac figuri. In general din cauza bateriei slabe sau a lichidului de frana neschimbat la timp. Nu te gandi ca nu sunt sisteme fiabile. Vorbim totusi de agregate cu vechime de 10-12-16 ani, in conditiile in care Yamaha de pilda, dupa stiinta mea, a introdus ABS doar pe SuperTenere de un an/doi! Ideea este ca desi astea vechi au si ele electronica sunt manufacturate in asa fel incat cu putina pricepere pot fi buchisite. Ce te faci insa cu astea noi? Stim toti ce inseamna astazi economia de piata, daca te lasa ceva post garantie nu poti remedia mai nimic, miniaturizarea si marketingul nu permit asa ceva. Avind in vedere ca o unitate ABS la BMW-urile noastre, vechi de 10-15 ani costa de noua cam 2500 euro ma ia cu frig sa ma gandesc cit costa la un 1600 GTL sau la Yamaha ta! Noi carpim la ale noastre.. Nu va ramane decit sa va rugati sa fie sistem fiabil si fara belele Editat Ianuarie 30, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Chief-desingerul de la BMW a parasit brusc firma.Din cate am inteles el e cel care a dus firma unde e astazi fiind responsabil pt aproape toate modelele actuale. Mai multe aci : http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/General-news/2012/January/jan3012-legendary-design-chief-leaves-bmw/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/General-news/2012/January/jan3012-legendary-design-chief-leaves-bmw/ Chief-desingerul de la BMW a parasit brusc firma.Din cate am inteles el e cel care a dus firma unde e astazi fiind responsabil pt aproape toate modelele actuale. Mai multe aci : http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/General-news/2012/January/jan3012-legendary-design-chief-leaves-bmw/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Yamaha de pilda, dupa stiinta mea, a introdus ABS doar pe SuperTenere de un an/doi! Fara sa fiu un cunoscator in domeniu am gasit totusi un FJ 1200 cu ABS de la Yamaha din 1995. Trebuie sa recunosti ca in ABS se umbla foarte rar, voi fiind primii de care am auzit. De aici si mirarea mea, fiind vorba de un subansamblu complicat si direct legat de siguranta. Tare mi-e frica ca Robb a fugit cu planurile de la GS1250WC la First Byke. Editat Ianuarie 31, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 31, 2012 Admin Share Postat Ianuarie 31, 2012 Este posibil sa fie cum spui tu.. Stii cum este, nu-i nevoie sa se strice decit o data, si in conditiile date te rogi sa poti surubari la el, cum facem noi, amarastenii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Acum ca a plecat mr.Robb de la BMW nu o sa mai fie probleme cu abs-ul ca o sa vina ala de la yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Acum ca a plecat mr.Robb de la BMW nu o sa mai fie probleme cu abs-ul ca o sa vina ala de la yamaha Nu prea cred. Yamaha face lucruri ieftine, nepotrivite pt un BMW, poate doar cu ceva zvarovsky lipite pe ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Nu pun Swarovski ca e eftine domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 + 2 pagini pline de nimic cu dedicatie de la domnul veteran haaaarrrrreea-rea-rea (microfonie involuntara, e cam mortaciune mike-ul asta, marca BMW probabil). Oameni buni si rai, lasati-l in plictiseala domniei sale, nu stiti ca ignore-ul e cel mai bun leac pentru astfel de indivizi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 ...history... ce sa facem la -22C cat mai putem navigam, pe praful asta cu ACTA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 dar mi s-a acrit de comentariile dumnealui. si scrie mare acolo sus "grupul posesorilor de bmw" si intra cate unu care n-are nici o treaba cu bmw sa-si verse inteligenta pe aici. mai citesc si topicurile de afara, unde sunt toti prieteni si se ajuta intre ei, indiferent ce conduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Aici se discuta despre motoare. Poze din ultima ta drumetie la rubrica dedicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) + 2 pagini pline de nimic cu dedicatie de la domnul veteran haaaarrrrreea-rea-rea... Nu stiti ca ignore-ul e cel mai bun leac pentru astfel de indivizi?! Aici suntem pe topicul Grupul posesorilor de BMW ...Poze din ultima ta drumetie la rubrica dedicata. Dubla greseala! Te-ai obisnuit cu minciunile, jupane... 1. Nu corespund la "profil"... 2. Eu am BMW. Editat Februarie 1, 2012 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) Pesemne ca v-a dilit gerul... Nu aveti antrenament la frig. Si uite asa se face ca nu trec multi batrani iarna. Ar fi indicat de sters ultimile postari, chiar si a mea. Editat Februarie 1, 2012 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Pesemne ca v-a dilit gerul... Nu aveti antrenament la frig. Si uite asa se face ca nu trec multi batrani iarna. Ar fi indicat de sters ultimile postari, chiar si a mea. ar fi indicat, dragos, da cin` sa le stearga? ca moderatori nu avem. daca aveam ar fi trebuit atentionati unii useri de pe aici de cateva ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate