Admin l.u.v Postat Februarie 24, 2021 Admin Share Postat Februarie 24, 2021 Acum 10 ore, drujbex a spus: am gasit tabelu' asta, Nu-i așa că ești IT-ist de profesie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drujbex Postat Februarie 24, 2021 Share Postat Februarie 24, 2021 (editat) 5 minutes ago, l.u.v said: Nu-i așa că ești IT-ist de profesie? Editat Februarie 24, 2021 de drujbex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drujbex Postat Martie 6, 2021 Share Postat Martie 6, 2021 stie cineva ceva despre aceste adaptoare? https://www.amazon.com/Cllena-Powerlet-Charger-Voltmeter-Motorcycle/dp/B07PLQ6YJS/ le gasesc pe undeva si in ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barca Lascar Postat Martie 6, 2021 Share Postat Martie 6, 2021 https://m.emag.ro/alimentator-12v-5v-midland-mp-2usb-cu-2-prize-usb-pentru-motociclete-c1193/pd/DSR8DNBBM/?cmpid=86809&gclid=Cj0KCQiA7YyCBhD_ARIsALkj54pSNrwXudRgcZnee7pUPzSFwR8wsmajHsbA8pXKsGTYNzjmY9rh76YaAqtZEALw_wcB Eu îl am de 1 an și este foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drujbex Postat Martie 6, 2021 Share Postat Martie 6, 2021 25 minutes ago, Barca Lascar said: https://m.emag.ro/alimentator-12v-5v-midland-mp-2usb-cu-2-prize-usb-pentru-motociclete-c1193/pd/DSR8DNBBM/?cmpid=86809&gclid=Cj0KCQiA7YyCBhD_ARIsALkj54pSNrwXudRgcZnee7pUPzSFwR8wsmajHsbA8pXKsGTYNzjmY9rh76YaAqtZEALw_wcB Eu îl am de 1 an și este foarte bun. excelent! merci mult, comandat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barca Lascar Postat Martie 6, 2021 Share Postat Martie 6, 2021 Cu plăcere. Când e activ luminează albastru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drujbex Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 On 3/6/2021 at 6:46 PM, Barca Lascar said: Cu plăcere. Când e activ luminează albastru... dap l-am si testat in weekend, functioneaza perfect. recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 Buna seara, Vreun posesor de R1250RT sau R1200RT din Bucuresti care ma poate ajuta un pic? Am nevoie de o intrevedere live, sa vad exact rezervorul si daca se potriveste un anumite model de Tank Bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Aprilie 14, 2021 Share Postat Aprilie 14, 2021 Ei.. Clar ca acele min... sunt asamblate clipuri pe rapid.. Dar ca realizare/reînnoire a căluțului, e fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drujbex Postat Aprilie 26, 2021 Share Postat Aprilie 26, 2021 am revenit i-am facut tot ce vedeti aici cu un cost, nu ca ar conta, dar sa spunem ca puteam sa-mi iau un telefon de top sau un laptop destul de misto, nou. sau si telefon si laptop, mai midrange asa, impreuna toate reperele sunt originale. ei bine si.... tot mi se pare ca nu merge cum trebuie, ca vibreaza prea tare intre 4000-5000... practic dupa schimbarea bujiilor, filtrului de benzina, ajustarea valvelor, resincronizarea admisiilor, sa nu mai zic si de toate furtunele + sorbul din rezervor... eu ma asteptam sa mearga macar putin mai bine! mi se pare ca merge la fel, poate chiar mai prost si ca parca mai aud si cate un rateu acu pe care inainte nu-l auzeam orice-i faceam. sa nu mai spun ca mergeam in fata unui amic si mi-a spus ca a vazut puf de fum, am zis ca innebunesc, desi e totusi posibil sa i se fi parut. anyway, ce vreau sa va rog... avand in vedere ca e 100% posibil sa fiu eu nebun/neobisnuit si motocicleta sa fie perfect in regula, e cineva din Bucuresti cu un R1150 (R, RT, GS, nu conteaza) dispus sa ne vedem intr-o dupa amiaza si sa dea o tura cu R-ul meu si sa-mi spuna cum i se pare? deja mi-au zis 2 mecanici ca motocicleta e ok si ca toate zgomotele si vibratiile sunt normale, da' parca mai vreau o parere .... dau beri! fara alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 27, 2021 Admin Share Postat Aprilie 27, 2021 Ce cauți tu are o singură rezolvare. Renunți la 2 cilindri boxer și treci la 4 în linie, sau rămâi la boxer, dar cu 4 cilindri în plus - Honda Goldwing. Boxerul de la BMW, oricât ar fi de reglat și rafinat, tot are un mers mai de tractor. Toate vibrează mai mult sau mai puțin, că sunt vechi sau generație nouă. Dacă te ajută cu ceva, ne putem vedea în zona Dimitrie Pompeiu între 10.00-17.00 azi sau miercuri și ne uităm la ea. 0722 625 710 - Luigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSR Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 @drujbex Pot sa-ti spun ca acum 2 ani am trecut exact prin ce treci tu acum , am trecut de la o Honda - liniar ..( care efectiv nu-l simteai in mers sau la schimbat vitezele), la un 1200GS 2005. Primele ture cu motorul mi s-au parut super, dar apoi am tot inceput sa aud si eu sunete si batai care nu imi sunau bine (dupa mine), drept urmare in prima jumatate a anului in care l-am luat am stat mai mult cu el in service-uri .. ca deh sigur are ceva, schimbat tot ce se poate, reglat tot, mers la fel ... dar acum dupa vreo alti 10-12k de km si destul de mult forestier, motorul e in aceiasi stare, merge impecabil si am inceput sa ma obisnuiesc cu boxer-ul. Ce pot sa-ti zic e, bucura-te de motor .. ca nu are nici pe dracu. In tot acest timp m-am mai dat pe altele care fac exact la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 Acum 9 ore, drujbex a spus: anyway, ce vreau sa va rog... avand in vedere ca e 100% posibil sa fiu eu nebun/neobisnuit si motocicleta sa fie perfect in regula, e cineva din Bucuresti cu un R1150 (R, RT, GS, nu conteaza) dispus sa ne vedem intr-o dupa amiaza si sa dea o tura cu R-ul meu si sa-mi spuna cum i se pare? deja mi-au zis 2 mecanici ca motocicleta e ok si ca toate zgomotele si vibratiile sunt normale, da' parca mai vreau o parere .... dau beri! fara alcool! Salut! Eu as vrea sa ne intalnim din exact aceleasi motive. Sa pot face o comparatie , sa mai schimb o impresie. In general sunt disponibil dupa ora 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Salutare, sunt noul "locatar" al fostei "garsoniere" (RT 1100) a lui Dan Cata, am schimbat macazul de la Transalp, suntem (de vreo 2000 km) în curs de împrietenire! Până acum totul e în regulă, pe vremea asta faină parcurg acest topic, plătesc Netflixul degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 12, 2021 Share Postat Mai 12, 2021 (editat) Daca e de la Dan e ca noua, sa o porti multi km. Nu se mai fac motoare sau masini ca cele pina in 1995, restul sint bidoane din plastic chinezesc, sa fie la ei. Editat Mai 12, 2021 de bmwio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Mai 14, 2021 Share Postat Mai 14, 2021 Mulțam fain, reînvăț să merg pe motor![emoji846] Trimis de pe al meu SM-A202F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Mai 14, 2021 Share Postat Mai 14, 2021 (editat) Hai sa va salut din nou. As vrea sa-mi fac o sincronizare de presiune pe galerii la Tsunami-ul adus cu mine din State. Am citit ca trebuiesc blocate clapetele actionate de calculator cu un GS911 Cum dracu sa face asta? In meniul de "service"?, Unde sa caut? Voi ati facut asa ceva? La ce turatii faceti? Relanti si 3500? V-am pupat Editat Mai 14, 2021 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat Mai 17, 2021 Share Postat Mai 17, 2021 La 29.05.2006 la 13:10, BMW RIDER a spus: Fiind o marca rara si cu personalitate m-am gandit ca ar trebuii sa deschid un topic posesorilor de BMW. Aici pot posta proprietarii acestei marca indiferent ca este modelul R, K, sau F. Cred ca nu suntem multi in Romania si astfel macar ne cunoastem, ne putem ajuta unul pe celalat, si putem discuta despre marca moto noastra preferata. La 07.06.2006 la 9:05, bobita a spus: http://www.bmwgs.com/forums/showthread.php?t=143063 Poate nu ati ajuns pe aici inca,4 filmulete cu operatiuni frecvente la r1100/1150: o revizie la 1000km cu tot ce include ea(la motor)-gasiti reglarea jocului la supape,care se face la fiecare 10kkm sincronizarea injectiei, reglarea curelei de la alternator reglarea aprinderii. Explicat ca pentru americani. O zi buna! Bob Salutare tuturor colegilor. Am cumparat de ieri un 1150 RT, din 2003. In cele 360 de pagini din acest topic este dificil sa sortez informatiile esentiale ( pentru mine, ca pentru cei experimentati sunt banalitati) , asa ca rog un veteran sa ma ajute... In principal am nevoie de informatiile urmatoare : 1. Ce ulei recomandati : 10w40 sau 10w50 ? 2. Ce producator de filtru ulei ? 3. Cind motocicleta e pe cricul central, in treapta 1 cit trebuie sa fie normal jocul grupului conic ? Exprimat in cm de rotire a rotii liber ... sau alta modalitate ... 4. Ce tip de lubrifiant se foloseste la grup si ce cantitate? 5. Are cineva un manual de reparatii ? Pot fi contactat la relufarcas@yahoo.com sau 0740133824. Multumiri anticipate calduroase celor care imi ofera ajutorul. Si... asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizonu rosu Postat Mai 17, 2021 Share Postat Mai 17, 2021 Acum 1 oră, relufarcas a spus: Pot fi contactat la relufarcas@yahoo.com sau 0740133824. Verifică adresa de mail. Ți-am trimis prin WeTransfer manualele cerute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat Mai 17, 2021 Share Postat Mai 17, 2021 Acum 7 minute, Bizonu rosu a spus: Verifică adresa de mail. Ți-am trimis prin WeTransfer manualele cerute. Multumesc foarte frumos . Imi sunt de mare ajutor. Urari de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Mai 17, 2021 Share Postat Mai 17, 2021 Salutare grup. A schimbat cineva mansoanele la manere incalzite ? Daca da cum ? Baiatul de la reprezentanta zice ca nu se poate deoarece se rupe lita si se schimba cu totul(1070roni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizonu rosu Postat Mai 17, 2021 Share Postat Mai 17, 2021 (editat) Acum 2 ore, Sagetatu a spus: Salutare grup. A schimbat cineva mansoanele la manere incalzite ? Daca da cum ? Baiatul de la reprezentanta zice ca nu se poate deoarece se rupe lita si se schimba cu totul(1070roni) Băiatul acela era interesat să încaseze mulți bani de la tine ! P.S. Un set de manșoane Ariette costă maxim 150 RON și sunt excelente. Aici pentru R1200R : Editat Mai 17, 2021 de Bizonu rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 17, 2021 Admin Share Postat Mai 17, 2021 Corect. Le-am schimbat și la a mea în trecut. Rezistențele electrice subt ixate pe textolitul care rămâne pe ghidon, nu pe manșoane. La fixare eu am folosit un spray fixativ, aluneca ușor și când se usucă rămân bine fixate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Mai 17, 2021 Share Postat Mai 17, 2021 Acum 1 oră, Bizonu rosu a spus: Băiatul acela era interesat să încaseze mulți bani de la tine ! P.S. Un set de manșoane Ariette costă maxim 150 RON și sunt excelente. Aici pentru R1200R : Baiatul e ok. Dar nu s-a complicat. Cei drept mi-a aratat pe schema ca vin cu totul. Tot Ariete sm luat si eu. Acum 4 minute, Sagetatu a spus: Baiatul e ok. Dar nu s-a complicat. Cei drept mi-a aratat pe schema ca vin cu totul. Tot Ariete am luat si eu. Multumesc pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat Mai 21, 2021 Share Postat Mai 21, 2021 La 15.05.2021 la 1:30, Tsunami a spus: Hai sa va salut din nou. As vrea sa-mi fac o sincronizare de presiune pe galerii la Tsunami-ul adus cu mine din State. Am citit ca trebuiesc blocate clapetele actionate de calculator cu un GS911 Cum dracu sa face asta? In meniul de "service"?, Unde sa caut? Voi ati facut asa ceva? La ce turatii faceti? Relanti si 3500? V-am pupat Si eu as vrea sa fac aceasta operatie , sa verific sincronizarea . Sunt din Botosani si nu prea cunosc mecanicii din apropiere care sunt capabili de acest lucru. Ajutor ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate