pinnutz_789 Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 cei care vad sigur nu vor mai plek fara casca... pakt ca nu se uita toti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEADSKULL Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Mamaaaa..., desi stiu ca se pot intampla chestii nasoale pe motor in caz de accidente, pozele de la inceput vb de la sine, nu prea trebuiau puse toate ca sperie incepatorii si pierdem membri. Asa ca pentru voi ce ce incepeti cu motoarele nu va lasati intimidati de poze ci doar ganditi-va la ce vi se poate intampla fara un echipament corespunzator !!! Asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Stiam cum arata ranile, stiu cum te dor fisurile, fracturile, si dislocarile dar... i-mi vine sa plang cand vad pozele... "nu prea trebuiau puse toate ca sperie incepatorii si pierdem membri." mai bine sa pierdem catziva si sa invatam restul din poze,pliante, filmulete, povesti decat sa invatam din propria experienta cat de grave pot fii fractiunile de secunda de neatentie combinate cu viteza si lipsa experientei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 M-am ingrozit... din pacate asta e realitatea , sunt sigura ca se pot face multe sa o schimbam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Dupa cati cititori a avut tema asta eu cred ca a fost foarte buna. BRAVOS! Nici mie nu-mi mai pare rau de banii dati pe echipament. Cine nu are echipament sa probeze de la colegi sa vada ca se simt mult mai bine intr-o geaca. Iti da chiar un sentiment de siguranta mai mult decat necesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 (editat) Eu as avea o propunere: decat sa spunem "PURTATI ECHIPAMENTUL" - un indemn ce se adreseaza tuturor celor care citesc teme in aceasta directie - si totusi, sa ramana la latitudinea fiecarui cititor daca il poarta sau nu, sa spunem "Nu ma urc cu tine pe motor ca nu ai echipament", sau "Nu te iau in spate ca nu ai echipament", sau "Nu merg cu tine la drum (fiecare pe motorul sau) cu nu ai echipament". Adica.. sa spunem "POARTA ECHIPAMENTUL" celui de langa noi, prietenului, iubitei (bine, in cazul asta trebuie sa faci unele sacrificii... materiale). In orice caz, sa spunem asta celui pe care-l putem influenta direct! Si care, chiar daca nu prima data, dar a doua oara sau a treia oara il va purta! Prefer sa ma cert cu un prieten batandu-l la cap sa poarte echipament, decat sa cheltui banii pe portocale si banane, pentru spital (ca sa nu zic mai rau!). Editat Februarie 1, 2006 de Raducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passaris_20066 Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 m-ai km speriat sunt incepator si ....intr-un fel e bine k am vazut si pozele astea ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dama Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Ba nu zice nimeni sa nu mergeti ca nebunii, sa meri pana la 250 km/H , dar sa fie in conditii de siguranta, bineinteles cu echipamentul de protectie pe tine. In oras eu zic ca 40-50km/h e o viteza normala. in plus ca in bucuresti nici nu prea ai unde sa mergi mai tare, in plus ca e si mai periculos in oras. Majoritatea automobilistilor nu se asigura , sa nu mai vb de aia incepatori care de-abia sunt atenti in fata masinii lor, apai sa se mai uite si in oglinzile laterale. eu zic ca merita toti banii un echipament complet. Motoru'l mai faci ca se repara dar noi....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Mah oamenilor ascultati bine sfaturile ce se spun aici ca eu nu prea am facut-o si am patzit-o !!!! Inca eu nu am motoreta mea abia ma inscriu la scoala si acum 2 saptamani am fost cu un prieten de-al meu sa ne plimbam cu motorul lui ..... eu fiindca am vrut sa ma dau mare (ca prostu) i-am zis sa ma lase sa merg singur oleak` .... m-o pus dreq am facut weelie ( de cateva ori bine ) si apoi am vrut sa fac stoopie si am picat ca prostu , motoru s-o rostogolit peste cap si mi-o picat roata din spate peste umar ...... . Acuma din cauza unei prostii inca mai am umaru in ghips fiindca nu stiu cum naiba m-o lovit roata si am fisura la clavicula -----------------> NU FACETI PE SMECHERII CA O PATITI .... NU ZIC DIN RAUTATE CI DIN PROPRIE EXPERIENTZA ........ acuma tre sa imi fac o poza sa o pun aci pe site sa vedeti ce puteti patzi ... Dupa ce am vazut pozele alea m`am cam shocat dar acum mi-o trecut dar nu mai fac in urmatoru an cel putin stoopie :moto: . PURTATI ECIPAMENT DE PROTECTIE TOT TIMPUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 FRATZILOOOOOOOOOOR E DE AJUNS K E PLIN DE BOI IN TRAFIC SI K NOI SUNTEM ULTIMII DUPA CARE SE UITA ....MACAR ATAT CAT PUTEM SA FACEM NU ? PROTECTZII SI ATENTIE TOTI INCEPATORII AR TREBUI SA DEA FOARTE MARE ATENTIE KESTIILOR ASTEA .....DAR ....DAR .... IN RITMU ASTA NU-SI MAI YA NIMENI MOTOR .....PE MINE TOTI PRIETENII AU INCERCAT SA MA SPERIE NUMA SA NU-MI IAU ....PAI CE FACEM AICI? KIAR VA ROG MAI PUNETI POZE LUATI DE PE OGRISH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Eu cred ca este o idee buna sa postezi pozele astea! Motorul inseamna nu numai gagici si viteza si fff cai putere,inseamna in primul rand PERICOL ! Pe care il stapanesti din pasiune cu EXPERIENTA ! Eu am cazut la o sapt dupa ce am luat A-ul si mi-a fost invatatura de minte 14 ani ! P.S. am mai cazut odata dar de pe loc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Buna idee cu pozele,am observat chiar multi motociclisti purtand vara tricou si pantaloni scurti,de manusi ce sa mai zic,dupa ce o patesc sa vezi cum se echipeaza!Asa ca decat sa o patesti tu,mai bine privesti pozele si vezi ce a patit altul si inveti din asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 foarte tare topiucul, poate in felul asta uni dintre noi isi mai baga mintile-n cap, isi pun cizme si genunchere, eventual o geaca cu protectii si nu mai umbla cu casca pe varful capului ci o trac bine pe urechi si o si inchid cu chinga aia pe care niste ingineri au puso acolo nu de dizain ci pt a fi folosita pt ca in momentul impactului casca iti sare din cap daca nu e legata bine(garantez prin experienta proprie treaba asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 tare de tot am cazut si eu in toamna asa ca luati-va protectii fratilor ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Inca nu am motor,dar cand imi cumpar unul,nici nu ma gandesc sa nu port echipament de protectie!Prea mare riscul,NU MERITA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 nici muschii nu ofera o protectie corespunzatoare cat curaj sa te mai pozezi dupa ce cazi ustura ca dracu si te tine si mult julitura mama ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Sunt inca biciclist dar nu plec fara manusi si genunchiere , care au fost foarte folositoare atunci cand a dat o idioata cu masina peste mine. Luna asta imi iau si casca full(de cross) + ochelari + armura. Safer is better !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoso87 Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 sunt un...sub-incepator daca se poate spune... cred ca renunt la visul asta jokin'...dar merci pt. poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtupy Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 (editat) Yo nu m-am speriat, dar stiu ce inseamna sa te dai cu roatele in sus, si cand imi voi lua motor (daca nu da vre-o masina peste mine intre timp) o sa port echipament, pentru ca nu toata lumea are noroc ca tata. Vechea fraza "nu l-am vazut" a sarit cu aro in fata lui... tata cu capu de aro si apoi a sarit peste masina si a cazut in cap. Urmari mana si picior drept fracturate si 4 copci pe testicolul stang... dureros. Yo ma intreb cum merg unii fara casca.... Editat Martie 28, 2006 de shtupy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pgcalin Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 ... 4 copci pe testicolul stang... AU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SMEEAGAIN Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 poate e aiurea dar eu am cazut pe gheata cu un motor aproape nou, dar cu mare mare noroc nu am fost prins sub el si nici aruncat pe contrasens...geaca sfasiata, motor zgariat si directie indoita...de atunci sunt super atent si nici pe asfalt bun nu mai ii dau gaz asa de usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 sa va spun si eu ceva :cand am devenit motociclist cu acte -acu vreo 6 ani nu aveam ca echipament decat o geaca(pe care o luasesem cam de fite)dar dupa prima(si ultima din fericire)cazatura mai serioasa in pantaloni scurti si sandale cand mi-am lasat ceva piele pe asfalt , prima investitie pe care am facut-o a fost echipament complet care, la ora aia m-a costat mai mult decat motorul-batranul ivan dar va spun eu ca merita si de atunci indiferent cat e de cald afara sau cum se uita la semafor labagiul din mertan port echipamentul complet chiar dc am de facut un drum de 1 km-in rest ASFALT USCAT SI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Nu prea am experienta(3 ani), da am patit-o de cateva ori.Anul trecut inca nu am avut inca echipament de protectie , dar din fericire nu am cazut numai de 2 ori, si o data am intrat intr-un politist da nimic prea violent... echipamentul chiar ajuta fff mult!, desi iti fierbe capul in casca, da ma bine porti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 am condus cat am avut batrana conunista fara nici un ekipament...am lasat odata o bucatica de piele pe asfalt...nu mai vreau! acu nu mai merge saraca.. oricum primul lucru pe care il fac inainte de ami lua alt motor e ekipamentul!stiu ca e o investitie serioasa (costisitoare) dar investesc in durata vietii mele. va sfatui sa faceti la fel! va salut apropo: poate daca vedem mai des ce se intampla cu cei ce nu poarta ekip. o sa-l putam noi de frica sa nu patim al fel.ma bucur ca ati adus in discutie acest subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate