Beatrice Postat Aprilie 16, 2013 Autor Share Postat Aprilie 16, 2013 Tu sa vorbesti cu mine cand o sa-ti schimbi poza la avatar si pui frumusetea aia! Coburii sunt luati de la cineva de pe forum cu 350 ron. Pe louis cred ca ii gasesti pe la 700 ron... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Pai este o frumusete la avatar Racheta inca nu mi-a ajuns la suflet, mai vedem peste niste sute de KM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Duminica ne vedem in Herastrau cu catei, cu purcei, cu role, cu bicle, cu palete de badminton si cu beri in ghiozdan... Cine vrea sa vina, ne gaseste acolo incepand cu ora 13.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 buna, in Herastrau unde ? un pic mai precis ! Duminica ne vedem in Herastrau cu catei, cu purcei, cu role, cu bicle, cu palete de badminton si cu beri in ghiozdan... Cine vrea sa vina, ne gaseste acolo incepand cu ora 13.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 la intrarea de la piata charles de gaulle. daca e, da un telefon cand ajungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Pana una alta, cateva poze de la marsul de azi... Ne (re)vedem maine ! --- 11 mai, Cheia-Siriu. /index.php?/topic/694610-cheia-siriu-11-mai/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Salutare, maine mergeti la evenimentul din bannerul de sus? http://free-riders.ro/iubim-2-roti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Se merge, 12 la Victoriei pentru a pleca mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Pai la 12 se pleaca de la Romexpo. Poate la 11 la Victoriei? Beatrice, chiar vroiam sa te intreb de unde ai luat cob-urile si la ce pret ? Ma gandesc ca mi-ar sta si mie bine pe zet mai ales ca o sa merg la mare destul de des uite aici un set la 100E : http://www.louis.de/_10d75825401e30ea11be4c5750749c6ee2/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10026555 sau la 50E numai gentile: http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1857.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forestierul Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 gdrgfdhgdfgdgfdy scuze!!! laptop ramas deschis...nepot de cativa anisori la tastatura...a iesit postarea de mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Pai la 12 se pleaca de la Romexpo. Poate la 11 la Victoriei? Motociclistii se strang intre 11:00-13:00, si se pleaca in jur de 13:00, de la Romexpo. Intre 13:00-15:00 se strang biciclistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 29, 2013 Autor Share Postat Aprilie 29, 2013 Deci, eu nu am glumit cand am intrebat ce facem in weekend! Punem de-o Piatra Arsa? Daca va hotarati fac si topic separat. Harta, sambata 20 de grade la Sinaia, duminica 22. Hai asta micu', ca acum ai GoPro de la "micutul" celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Da ce mic e celalalt ''micut'' Eh, imi place ''porecla'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 29, 2013 Autor Share Postat Aprilie 29, 2013 sau asa <- harta 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Acum 5 zile nu se putea ajunge la Piatra Arsa. Drumul era inzapezit dupa aproximativ 1 km de la intersectia cu drumul spre Pestera. Poate aveti norocul sa bage baietii lama pana atunci, ca tot vin sarbatorile. Plimbare frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) Daca o fi sa mergem, si nu putem urca, ne intoarcem... Nu-i problema. Editat Aprilie 29, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Mai primiti ,,pacienti" in grup? Eu m-as baga la tura cu voi cu placere..astept detalii ) oriunde vreti acolo mergem dar sa nu fie tura mai lunga de 2 zile ca imi duc cainii dorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Mai primiti ,,pacienti" in grup? Eu m-as baga la tura cu voi cu placere..astept detalii ) oriunde vreti acolo mergem dar sa nu fie tura mai lunga de 2 zile ca imi duc cainii dorul. Deocamdata singura tura planificata este: /index.php?/topic/694610-cheia-siriu-11-mai/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Pai si in weekend ...Piatra Arsa ? !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 E zapada la Sinaia sus... eu vroiam sa ma duc la snowboard in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Inca nu am stabilit nimic, este doar o propunere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 E zapada la Sinaia sus... eu vroiam sa ma duc la snowboard in weekend Nasol (nu si pentru tine ) ..in cazul asta prefer soarele si o noapte pe plaja ..cred )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 29, 2013 Autor Share Postat Aprilie 29, 2013 serghei, mi-era dor de tine! )) ce-ti mai fac catelusii? ca am mai auzit una alta de la alex... deci piatra arsa pica deocamdata. dar rucar-bran? stie cineva cum e? doctor_x? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 In afara de Podul Dambovitei e in regula. O tzara de nisip pe la Fundata si obisnuitele petice dintre Bran si Rucar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 serghei, mi-era dor de tine! )) ce-ti mai fac catelusii? ca am mai auzit una alta de la alex... deci piatra arsa pica deocamdata. dar rucar-bran? stie cineva cum e? doctor_x? Sarut-mana >) Si mie imi era dor de voi copii .Pe Alex l-am calcat si sper sa ne vedem curand.Cateii de la Snagov fac bine.. (fetele castrate..baietii golani ) la doua zile se duce cineva si-i hraneste etc \...In Bucuresti sunt cu ,,Cleo" si ,,Ozzy " un bulldog englez de un an si un pic care ma baleste non-stop.. (cainele lui fiu-meu ,care caine evident sta mai mult cu mine ) .In rest ce sa mai spun ..o poveste frumoasa care chiar daca s-a terminat s-a terminat frumos din fericire . In fine,vad ca esti chitita pe munte ..nu vrei sa dam zapada de pe Transfagarasan ?!! Cineva trebuie sa faca si asta . In tura de pe 11 nu pot spune de pe acum daca merg singur ,dar cu 2-3 zile inainte pot sa spun prezent sau nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate