todea Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 unde au astia fabrica in rumania?mi-am luat o pereche din uk si sunt made ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 In Popesti-Leordeni, pe Drumul Fermei e fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 eu am Alpinestars facute la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiGS Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 exact pe strada unde stau eu )))) tare asta o sa trec si eu vis a vis si o sa vad ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 5, 2013 Autor Share Postat Februarie 5, 2013 vezi poate au de vanzare.ma intereseaza crossfire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 daca nu ma insel aveau si pe la Bacau. doar ca din ce stiu politica firmei nu permite comercializarea directa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiGS Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 o sa incerc sa ma interesez sa vad daca pot cumpara direct de la fabrica, si daca costa mai putin decat daca le iau direct din magazin. daca reusesc ceva, va tin la curent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobom Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) Sidi are o fabrica ce produce incaltaminte moto chiar in Bucuresti. Din cate am inteles produc aproape toate modelele, mai putin Vortice, care e produs doar in Italia. Eu am luat legatura cu ei, intamplator prin siteul okazii.ro; acesta este userul lor ( lhttp://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/risport2011.html ). Sunt niste oameni de nota 10 iar preturile sunt mai mici in comparatie cu magazinele care le comercializeaza marfa Din pacate raspund greu pe site iar eu nu mai gasesc nr. lor de telefon asa ca va recomand sa licitati la "oua de prepelita" Editat Februarie 6, 2013 de Bobom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Sidi are o fabrica ce produce incaltaminte moto chiar in Bucuresti. Din cate am inteles produc aproape toate modelele, mai putin Vortice, care e produs doar in Italia. Eu am luat legatura cu ei, intamplator prin siteul okazii.ro; acesta este userul lor ( lhttp://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/risport2011.html ). Sunt niste oameni de nota 10 iar preturile sunt mai mici in comparatie cu magazinele care le comercializeaza marfa Din pacate raspund greu pe site iar eu nu mai gasesc nr. lor de telefon asa ca va recomand sa licitati la "oua de prepelita" Cred ca este contul unui angajat care are relatii si acces direct la produse. Nu cred ca o firma precum SIDI sa puna pe un site pe langa produsele lor... si oua de prepelita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobom Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Contul este al persoanei care se ocupa de fabrica in niciun caz nu este al firmei Sidi Ideea e ca produsele nu se vand pe sub mana sau din portbagajul vreunei masini ci au un magazin de desfacere in aceeasi locatie cu fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Foarte tare si eu stau pe fermei. Si am o fabrica de incaltaminte peste drum, cika a unui italian. A fi prea tare sa fie asta ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunumber1 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 vezi poate au de vanzare.ma intereseaza crossfire Buna.... am eu o pereche de Sidi crossfire, portocaliu cu alb, NOI in cutie, Au fost trimise de catre un prieten din Italia, dar din pacate nu mi s-a potrivit marimea. Sunt marimea 43-44, fabricate in indonezia, au toate carticelele cum a venit plus balamalele de rezerva,Apsolut Noi noute.. Pret 190 euro. Daca te intereseaza iti pot trimite poze, pt ca inca nu le-am pus la vanzare. O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Nu au incaltaminte moto in magazinul fabricii , asta daca vorbim de fabrica de la intrarea pe Drumul Fermei ( Drumul Fermei fiind "ceva" cu pretentii de strada ) .Exista un magazin pe Aleea Tomesti , unde gasiti incaltaminte moto Sidi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 (editat) in spate la aparatori e magazinu..ce`i care se ocupa de el sunt vecinii mei...am apelat si eu la ei, am aflat intamplator ca au sidi, de multi ani se ocupa de incaltaminte si lucreaza numai cu italieni Editat Martie 28, 2013 de Hardcore23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Au si accesorii (parts) SIDI? Slidere de cizme, clips, "butoane", talpici (replaceable soles) etc? Pana acum am comandat consumabilele astea din strainatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobom Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Poti sa comanzi de la ei absolut orice. Sau cel putin asa se laudau cand mi-am luat eu cizmele. Si intradevar, magazinul la care fac referire este cel de pe Aleea Tomesti, cum zice si AllenC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 cam nenorociti italienii astia.. vin la noi si ne lucreaza romanii pe salarii derizorii, apoi ne vand cizmele facute de NOI cu 20 de euro mai ieftin ca pe louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UFO_13 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 in spate la aparatori e magazinu..ce`i care se ocupa de el sunt vecinii mei...am apelat si eu la ei, am aflat intamplator ca au sidi, de multi ani se ocupa de incaltaminte si lucreaza numai cu italieni o adresa mai exacta a magazinuliu se poate? Multumesc, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 cam nenorociti italienii astia.. vin la noi si ne lucreaza romanii pe salarii derizorii, apoi ne vand cizmele facute de NOI cu 20 de euro mai ieftin ca pe louis.de de prosti sa nu iti fie mila ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Cand cauti ceva uneori nici nu stii cat de aproape e. Daca as fi stiut si eu cand mi-am luat vanucci. Asta e globalizarea se fabrica in Romania se trimit in uk, italia, usa si le comanzi pe net, desi poate esti la cateva strazi distanta si e o mare diferenta cand vezi si probezi. Daca le-ar vinde prea ieftin ar aparea combinatori care sa le vanda prin ue mai ieftin. Avem multe de invatat de la italieni, mai ales cand discutam despre motoare, acesorii si echipamente moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu_tepos Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Poti sa comanzi de la ei absolut orice. Sau cel putin asa se laudau cand mi-am luat eu cizmele. Si intradevar, magazinul la care fac referire este cel de pe Aleea Tomesti, cum zice si AllenC. o adresa mai exacta a magazinuliu se poate? dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobom Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 (editat) Cum vi pe Soseaua Berceni, faci dreapta pe Aleea Tomesti si in 50 de metrii o sa ai pe partea dreapta fabrica. Sper ca te-am lamurit Editat Mai 30, 2013 de Bobom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_cyp Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 a fost cineva? au ghete acolo? si daca da, cum sunt preturile? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Voi merge în August, să caut o pereche de Adventure. Sper să fabrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Am fost io acolo, acum vreo doua saptamani, dar nu mai fabrica. Mi-au zis ca prin septembrie se poate sa reinceapa productia. Totul e functie de comanda care va veni (sau nu) din Italia. Mai aveau ceva pe stoc, dar numere de la 45 in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate