Ionut88 Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Mie mi se pare ca este chiar ridicata, deci, mai trage de partea din fata in jos si va fi ok...daca pui si chin-guard-ul, va fi mascata si "gusa" . Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) am luat un neotek. nu imi vine sa cred cum e casca asta. am zis ca nu o sa port flip never ever. dar asta ma dat pe spate. silentioasa, confortabila, aerisita, okelari, destul de aerodinamica. ma surprins. cu un wisperstrip va face minuni . Sa il stapanesti cu placere ! Mi-a placut mult neotecul si am vrut sa imi iau si eu unul in trecut, doar ca mi s-a parut o idee cam voluminoasa "carcasa" (de asta am si ales un schubert c3 ca flip-up) Astazi mi a venit casca, insa din cauza vremii n am putut iesi cu ea. Ca o prima impresie.. e mare (XL). Desi mare, capul intra destul de greu (ori nu sunt eu obisnuit) urechile ramanand nitel in urma Iarasi, pe cat e de mare, mi se pare la barbie ca e cam "la nivel" cu barbia mea... adica nu mi intra barbia total in casca, ci ramane "la nivel" cu casca. O sa revin cu o poza. Iarasi sistemul de legare sub barba e cam dificil... cam mult de munca.. o sa caut sa i pun un sistem din ala cu clipsuri.. Per total.. e usoara, imi sta fixa pe cap.. revin cu o impresie la prima plimbare. Cum au zis si ceilalti, las-o putin mai jos, pune-i si chin strip-ul si o sa fie ok barbia Legat de prindere, e dubioasa la inceput. Dupa ce te obisnuiesti cu ea iti va parea chiar mai simpla decat celelalte sisteme. Plus ca e cam cea mai safe. Editat Noiembrie 12, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Am iesit astazi ... intradevar, sunetul produs de casca e parecum "prezent" .. imi dadea senzatia ca merge motocicleta prost In rest ... toate bune... ce am observat e ca s-a produs condens in partea de jos a vizierei (sub nas) ... asa trebuie sa faca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Pe sau sub pinlock ? Oricum, o rezolvi usor cu un breath guard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Si pe si sub ... am mers doar cu aerisirea aia de la gura deschisa .. cele de sus fiind inchise.. o sa incerc sa montez si chin-guard-ul .. sa vad daca reusesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) E normal putin condens in dreptul nasului in perioada asta ,si mie imi face putin . Daca pun cagula de iarna nu mai face . Daca iti face sub pinlock atunci mai trebuiesc tensionati pinii de prindere ,sa etanseze bine pinlock-ul Editat Noiembrie 13, 2013 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) Mi-a facut putin .. insa sincer n-am observat exact daca intre sau pe .. dar parca avea si pe si sub (adica pe viziera in josul pinlock-ului) ..dar parca n-a facut intre pinlock si viziera. O sa fiu atent pe viitor ... Editat Noiembrie 13, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Dupa cum arata vremea, acel "viitor", va fi in 2014... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J o h n Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 salut! stie cineva cum pot detasa captusala interioara de la un shoei z-one? mi-e frica sa trag mai tare sa nu se rupa am reusit sa detasez protectia interioara pentru obraz merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 ce ati recomanda intre shoei rf1100 si un scorpion exo 2000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Va mai amintiti de anul trecut daca s-au facut reduceri de black friday la castile Shoei pe site-uri de la noi sau de afara ? Eventual Louis, motocard. Ma intereseaza un gt-air. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 vezi ca e la bursa un anunt, vinde toata gama Shoei la super preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 M-am uitat, a avut un L la GT-Air. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Dogaru Florin George : ce marime ai nevoie GT-AIR ?Am eu marimea S la vanzare !noua,nefolosita,etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 Shoei NXR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Nu cumva este RF1200 de la americani?! Shoei NXR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Cumpar casca Shoei Qwest Bloodflow marime S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 uitate si la un gt air. poate gasesti la un pret ok. si alea is tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Qwest-ul apare la oferte, ca e la capat de drum, dar GT-AIR-ul mai jos de 480euro modelul monocolor nu-l gasesc. IN schimb GT-AIR are ochelari de soare, care pentru mine conteaza mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 florynn nu stiu daca imi vine gt-air ,din cate am citit pe net doar Qwestul e mai rotund,restul cred ca ma strang la tample Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Ar trebui sa fie acelasi calapod, dar eu am pus pe cap si Qwest si Gt-air, si intr-adevar, qwuest-ul mi-a venit manusa, nu-l simteam pe cap, in timp ce gt-air-ul ma cam strangea la obraji. Acum poate si Qwest-ul era mai des probat, iar gt-air-ul era nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 qwuest-ul mi-a venit manusa, nu-l simteam pe cap, in timp ce gt-air-ul ma cam strangea la obraji. La forma capului nu am sesizat diferente notabile. Ambele mi-au venit ok. Intr-adevar GT-Air-ul am observat ca l-au facut insa o idee mai fix, mai "strans". Dar nu deranjeaza, chiar imi place cum il simt. Qwestul e mai lejer putin Bureteii de la obraji se pot schimba cu o marime mai mica sau mai mare, in functie de nevoile fiecaruia. Costul lor e destul de mic (20-30€ daca nu gresesc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Qwest-ul apare la oferte, ca e la capat de drum, dar GT-AIR-ul mai jos de 480euro modelul monocolor nu-l gasesc. IN schimb GT-AIR are ochelari de soare, care pentru mine conteaza mult. Pe motoblouz.com - http://www.motoblouz.com/vente-casque-shoei-gt-air-uni-46056.html - 379 euro + 16 transport (trebuie sa faci cont si sa te loghezi - se taie tva pentru .ro) Legat de forma e similar cu xr1100 si diferit de quest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Are cineva un chin guard pt xr 1000 la pret bun, bineinteles ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 MI-am facut si eu cont pe motoblouz. Preturile sunt mai jos intr-adevar, dar un pic cam ciudate - una afiseaza in view-ul general, apoi daca intri pe un model anume, pretul este ceva mai mic. culorile uni simple, alb si negru - 352 euro culorile uni metalizate si mate - 367 euro toate modelele grafice - 426 euro Nu-mi dau inca seama ce e cu preturile astea. Sunt cu/fara TVA ? Spui ca se taie TVA pentru ro, dar trebuie facut cere speciala pentru asta sau il taie ei implicit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate