viteza ucide Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Daca spui ca problema apare doar in mers si mai ales atunci cand este frig,incearca sa porti cagula si apoi faci o comparatie. Daca nici asa nu merge, atunci casca nu este cea potrivita pentru forma capului tau si din pacate ( pt ca am inteles ca-ti place aceasta casca) va trebui sa incerci o alta firma. Succes. tot timpul am mers cu cagula, iar rezultatul a fost cel mentionat am dat viziera jos si am strans suruburile la maxim(pe cele mari, nu pe-alea mici)...degeaba, nicio imbunatatire! m-am convins ca forma capului nu are nicio legatura...mergand cu ea pe sfarsit de septembrie(cand serile erau tot mai reci), am vazut ca-mi intra "o galeata" de aer pe la extremitatile vizierei in partea de sus(in special pe partea dreapta). mi-a fost usor sa observ acest lucru cand intoceam capul. concluzia este ca viziera nu-mi etanseaza, iar bajbaiala mea pe la suruburi nu-mi aduce niciun beneficiu, motiv pt care am luat legatura cu cei de la United Motors(de la care am achizitionat-o), le-am povestit despre ce este vorba si mi-au spus ca ma asteapta sa mi-o regleze ei. in decembrie voi face un drum de bucuresti si o sa-mi iau si casca dupa mine...sper sa-mi reuseasca, fiindca as ramane cu o mare dezamagire fata de acest model in cazul in care va trebui s-o folosesc in aceleasi conditii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 La XR-1000, de curand, s-a stricat aerisirea din bot. Ce se intampla: pot sa o inchid dar nu mai pot sa o deschid decat cu o moneda sau o cheie. Se poate repara sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) La XR-1000, de curand, s-a stricat aerisirea din bot. Ce se intampla: pot sa o inchid dar nu mai pot sa o deschid decat cu o moneda sau o cheie. Se poate repara sau nu? Incearca sa dai cu niste spray degripant sa vezi daca va culisa mai usor acea clapeta. Daca merge asa inseamna ca este mizerie acolo care gripeaza acea piesa de plastic. Cand aveam XR1000 si mie mis e parea ca se deschide greu. Parea ca acel capac culisant de plastic, are un joc care ii permite sa se aseze intr-un unghi care face culisarea foarte grea. Poate dupa ce o cureti de mizerie pui o picatura de ulei, se va gripa mai greu pe viitor. Editat Noiembrie 15, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 mai mult, daca o port la drum lung, dupa cativa zeci de km simt in partea superioara a capului(atat in extremitatea stanga cat si cea dreapta) durere. sunt nevoit sa opres si sa-mi dau casca jos cateva minute pt ca altfel durerea devine insuportabila. EXACT acelasi lucru il patesc si eu. Nu a mers nimic, inclusiv presarea spumei din zona respectiva. Pentru drum lung mi-am luat alta casca, mai adaptata formei capului meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) da, ala e, breath deflector - cod louis 20012135 dar iti zic ca n-ai ce face cu el te sfatuiesc sa incerci sa vezi cum e inainte sa-l cumperi, eu personal nu ma impac cu el si zace prin dulap. daca tii neaparat sa-l ai, ti-l dau eu cu 50 lei, pe louis e vreo 75. e nou si asa o sa ramana Cat despre whisper strip kit, adica 20012150, ti-l recomand. Face casca mai silentioasa. spor! Pt Arai gasesc undeva whisper strip? Pe Louis si pe E-Bay am cautat, dar nimic. Editat Noiembrie 18, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Salutare... Care stiti cum se poate scoate deflectorul de aer din spatele castii pentru a putea fi curatat?.......sau daca nu, atunci voi cum il curatati? Despre Shoei xr1000 vorbind!!! Multumesc. Editat Decembrie 13, 2011 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t1tty Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 (editat) salutare tuturor vreau ca in acest tooping sasi spuna parerile expertii si cei care au fost pacaliti in aceste domeniu castilor shoei xr1000 si xr1100 ce copi sau cele vopsite sa stim sa ne ferim de astfel de oamenisi sa nea o idee cum putem stii marimea casti care ni se potriveste stima! Editat Decembrie 26, 2011 de t1tty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 1. Esti foarte greu de urmarit in exprimare .. no ofence, poate e doar tarziu 2.Am vazut ca ceri parerea expertilor, iar eu nu sunt nici pe departe, dar ma gandesc ca e logic ca cea mai buna metoda sa afli ce marima ti se potriveste la casca(echipament in general) e sa te duci intr-un magazin de specialitate si sa probezi 3.Scapi de dubii privind autenticitatea echipamentului achizitionat daca il iei de la magazine sau site-uri consacrate(fc-moto,louis etc etc).La SH nu-mi dau cu parerea, desi ma gandesc ca cei care-si achizitioneaza ceva de calitate (gen Shoei) pastreaza actele care dem. originea lor PS nu cred ca exista "domeniul castilor Shoei" O seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 deobicei oameniiicare st-ie sa vorbeste cunoaste si castile fache daca e rotunda si ar-e locas prin care sate uiti ii in pricnipiu originala de la mama eidin usa sau din europa dacolo din colentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 data viitoare deschide topinguri cu ciocolata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 data viitoare deschide topinguri cu ciocolata ahahaha, deci rad singur in fata calculatorului )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 (editat) nu vi rusine mai colegi...omu intreba cum poa sa deosebeasca un fake de un original....dar voi cartarescu frate...ce tot o dati cu gramatica si cu exprimarea...se intelege clar ce vroia colegu sa afle ....dar aveti o scuza ...craciunul si aburii alcoolului.....de craciun fii mai bun....rog colegii pertinenti sa dea un raspuns colegului interesat.... Editat Decembrie 26, 2011 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Nu ai sa gasesti casti Shoei contrafacute. eu cel putin pana acum nu am auzit si nici vazut asa ceva. legat de masura pe o porti uite o poza cum si ce trebuie sa faci ca sa iti aflii masura. poti face diferenta de aspect ca sa nu te incurci in ele dupa cum urmeaza; shoei xr1000 are doar 2 (in fata) aerisiri pe calota castii iar xr 1100 are 6 doua frontale si 4 in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t1tty Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 data viitoare deschide topinguri cu ciocolata data vitoare am sa deschid unu cu frisca multumit acu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Nici eu nu prea am auzit de Shoei fake,dar cine stie,pe chinezi niciodata sa nu-i subestimezi. Am un Shoei XR1000 si sunt f multumit de el.Cum recunosti un Shoei?Pai al meu are 2 aerisiri in fata si in spate are o "aripa aerodinamica" transparenta lipita pe casca,tot cu 2 aerisiri si o parghie pt a le deschide/inchide.Double D,are un feeling de calitate mai ales la interior e f confortabila,totul e f moale foarte "plush",iar grafica e foarte bine facuta.Calitatea se vede.Daca ai posibilitatea,viziteaza si probeaza cum au zis si cei de mai sus intr-un magazin,odata ce ai vazut una stii cam cum ar trebui sa arate,la a doua o sa-ti dai seama rapid. Marimea e f simplu de aflat,scrie si la Shoei pe site mi se pare : te duci un inch (2.5-3cm) in sus dintre sprancene si dup-aia iti masori (cu un metru de criotorie) circumferinta bostanului in acel punct.O sa iti dea o valoare (cm).Intri la ei pe site si te uiti carei marimi corespunde valoarea respectiva,e f simplu. Hint : Poti sa comanzi si de pe net(ebay) ca sunt mult mai ieftine ca in magazine in Rom,chiar sunt true size.Comanda fara frica ca o sa ti se potriveasca la perfect daca te-ai masurat cum trebuie,si daca ai o capatzana normala,nu ai forma aia ciudata ovala a capului (gen ca de ou).Pt forma aia am inteles ca Arai se potriveste mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t1tty Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Nici eu nu prea am auzit de Shoei fake,dar cine stie,pe chinezi niciodata sa nu-i subestimezi. Am un Shoei XR1000 si sunt f multumit de el.Cum recunosti un Shoei?Pai al meu are 2 aerisiri in fata si in spate are o "aripa aerodinamica" transparenta lipita pe casca,tot cu 2 aerisiri si o parghie pt a le deschide/inchide.Double D,are un feeling de calitate mai ales la interior e f confortabila,totul e f moale foarte "plush",iar grafica e foarte bine facuta.Calitatea se vede.Daca ai posibilitatea,viziteaza si probeaza cum au zis si cei de mai sus intr-un magazin,odata ce ai vazut una stii cam cum ar trebui sa arate,la a doua o sa-ti dai seama rapid. Marimea e f simplu de aflat,scrie si la Shoei pe site mi se pare : te duci un inch (2.5-3cm) in sus dintre sprancene si dup-aia iti masori (cu un metru de criotorie) circumferinta bostanului in acel punct.O sa iti dea o valoare (cm).Intri la ei pe site si te uiti carei marimi corespunde valoarea respectiva,e f simplu. Hint : Poti sa comanzi si de pe net(ebay) ca sunt mult mai ieftine ca in magazine in Rom,chiar sunt true size.Comanda fara frica ca o sa ti se potriveasca la perfect daca te-ai masurat cum trebuie,si daca ai o capatzana normala,nu ai forma aia ciudata ovala a capului (gen ca de ou).Pt forma aia am inteles ca Arai se potriveste mai bine. [/q anticipat multumes foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Se pare ca cel care a initiat acest topic, este irecuperabil......am crezut la inceput in scuza lui Grattiela (este tarziu), apoi in scuza lui Timberland0910 (sub aburii alcolului),..........dar tu chiar nu ai nici o scuza App.....de ce iti mai trebuie casca??? PS: scuza-mi rautatea, dar nu m-am putut abtine, asfalt uscat si un an nou mai bun!!!!!!!!! Editat Ianuarie 5, 2012 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Se pare ca cel care a initiat acest topic, este irecuperabil......am crezut la inceput in scuza lui Grattiela (este tarziu), apoi in scuza lui Timberland0910 (sub aburii alcolului),..........dar tu chiar nu ai nici o scuza App.....de ce iti mai trebuie casca??? PS: scuza-mi rautatea, dar nu m-am putut abtine, asfalt uscat si un an nou mai bun!!!!!!!!! Doamne cat este de usor sa jigniti, foarte repede si cu maxima lejeritate o faceti. daca doriti sa va confruntati gramatica de ce nu va duceti pe un sait de gramatica/ pasiunea de 2 roti ne leaga daca puteti intelege asta. stii sa explici ..o faci nu stii......ignori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) Nu sunt genul de om care sta pe aici doar sa critice, oricum dreptate ai si tu!!! Dar acum sa fim un pic seriosi........sunt ffff multe posturi pe acest forum, unde chiar trebuie sa te chinui un pic sau sa stai sa te gandesti, oare ce o fi spus omul si daca esti un pic jenat de criticile celorlalti, poate urmatorul post o sa iti iasa ceva mai bine. Nimeni nu trebuie sa ia foc si sa sara in sus, nici atunci cand unul a scris aiurea, aiurea si nici atunci cand primeste o critica. Hai sa auzim de bine, si hai cu vara!!! Editat Ianuarie 6, 2012 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t1tty Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Nu sunt genul de om care sta pe aici doar sa critice, oricum dreptate ai si tu!!! Dar acum sa fim un pic seriosi........sunt ffff multe posturi pe acest forum, unde chiar trebuie sa te chinui un pic sau sa stai sa te gandesti, oare ce o fi spus omul si daca esti un pic jenat de criticile celorlalti, poate urmatorul post o sa iti iasa ceva mai bine. Nimeni nu trebuie sa ia foc si sa sara in sus, nici atunci cand unul a scris aiurea, aiurea si nici atunci cand primeste o critica. Hai sa auzim de bine, si hai cu vara!!! ba tu subestimezii chinezii da!!!e ceva ciudat cum de nau facut si eii pana acu dar mai stii - am facut topingu asta sa cunosc si eu castile shoei doarece vreau sami iau una de la un mos si mosu e expert aduce motorare in fiecare zii si tot felu de chestii e un fel de mestesugar de aici din strainate de unde am luat si motoru si am luat oleaca de barba de la ell da in fine treaca si nu vreau sa mio iau si cu casca nu ma costa nimic sa intreb daca stii raspundemi da!! daca nu ignora----- sunt incepator io nu cred ca tu ai stiut din prima pe toate nu mai fiti asa de a totstiutori si lauti lumea la misto pe aicea lasa pe altu sa spune ceva folositor si daca nuti convine gramatica mea nu citii '''' stima !!!ptr florin un om de 10 pe acest site bravo omule !!! asfalt uscat la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Nu sunt genul de om care sta pe aici doar sa critice, oricum dreptate ai si tu!!! Dar acum sa fim un pic seriosi........sunt ffff multe posturi pe acest forum, unde chiar trebuie sa te chinui un pic sau sa stai sa te gandesti, oare ce o fi spus omul si daca esti un pic jenat de criticile celorlalti, poate urmatorul post o sa iti iasa ceva mai bine. Nimeni nu trebuie sa ia foc si sa sara in sus, nici atunci cand unul a scris aiurea, aiurea si nici atunci cand primeste o critica. Hai sa auzim de bine, si hai cu vara!!! Ce să zic, lupul moralist, dl Graur ! Până una alta, mai taie-ți un i din semnătură sau ascunde-l în gaura neagră din poză ( la un loc cu semnele de exclamație în exces ) ! @t1tty Nu există Shoei fake, dar ar trebui să probezi una înainte să comanzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Ce nu exista ? http://www.diytrade.com/china/4/products/3923023/Full_Helmet_WITH_DOT_APPROVAL.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Ce nu exista ? http://www.diytrade....T_APPROVAL.html Așa și ? E Shoei model Alpinestars ? Dacă compari niște mănuși GP PRO true vs fake sunt totuși foarte asemănătoare mai puțin la detalii. Asta nu seamănă cu nimic SHOEI. Mi-au dat și mie la XR1000 niște stickere suplimentare cu SHOEI, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Așa și ? E Shoei model Alpinestars ? Dacă compari niște mănuși GP PRO true vs fake sunt totuși foarte asemănătoare mai puțin la detalii. Asta nu seamănă cu nimic SHOEI. Mi-au dat și mie la XR1000 niște stickere suplimentare cu SHOEI, Stickere suplimentare ? Aha.. Acum 2-3 ani pe eBay.co.uk se gaseau Shoei X-11 la lot de 4 bucati, iti alegeai masurile si ce "replica" sa fie. Pretul era de 400 GBP/lot + 80GBP livrare din China. Si aratau exact ca cele originale, la fel ca manusile de care zici... Imi cer scuze daca ti-am stricat somnul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 (editat) Stickere suplimentare ? Aha.. Acum 2-3 ani pe eBay.co.uk se gaseau Shoei X-11 la lot de 4 bucati, iti alegeai masurile si ce "replica" sa fie. Pretul era de 400 GBP/lot + 80GBP livrare din China. Si aratau exact ca cele originale, la fel ca manusile de care zici... Imi cer scuze daca ti-am stricat somnul Stai liniștit, dorm bine din 2007 de când am luat-o, înainte de ea am avut XR-800. Doar că aia pe care ai exemplificat-o e un fals grosolan iar ca formă aduce a Arai. Și da, stickere suplimentare cu SHOEI, la fel cum am primit acum 2 săpt printre alte etichete și un sticker reflectorizant cu REV'IT la o CAYENNE PRO pe care am cumpărat-o din UK. E o practică uzuală doar că între timp se mai pierd mărunțișurile pe la re-reselleri. Editat Ianuarie 7, 2012 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate