luk77 Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 La Cora nu mai tin gume pt motor,am fost eu Sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 La noi nu tine ca nu avem 3 benzi pe sens , si nici autostrazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 La noi nu tine ca nu avem 3 benzi pe sens , si nici autostrazi. la cum conduc cretinii la noi, nici daca sunt 5 benzi pe sens nu o sa fie libera banda de langa axul drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Gume noi diferite marci gasesti la SF Moto. Hai norock! Multumesc Sandu!!! Daca vrei second hand, avem un set 90/90/21 si 150/90/15. Nu-s grozave dar costa 1 leu. Daca te coafeaza hai pe la noi sa le vezi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu5 Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Buna ziua, Ar putea cineva sa imi recomande un nutritionist bun in Cluj Napoca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Nu are nimeni drum la Constanta? Am de adus de acolo o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) Salut DA, asa ar trebui. Dar la noi se circula dupa alte reguli, care le "bat" pe cele pe care am promis ca le respectam cind ne-am luat carnet. Nu ca n-ar fi justificate intr-un fel sau altul.... Cred ca cea mai buna explicatie generala este conducerea dupa "efortul minim" si "forta majora" Daca stai sa analizezi tot ce se intimpla neregulamentar in trafic, eu zic ca se incadreaza in cele doua principii. Aleg banda care are mai putine gropi Ma incadrez in intersectie acolo pe unde-mi trebe mie Cind ma grabesc n-am timp de reguli Cel mai mare (prost) e cel mai tare (prost) Marcajul de pe asfalt e orientativ/facultativ, generator de "uite ma cum iau spaga astia cu vopseaua sau ne cheltuie noua banii publici..." Militianul e un fel de gnom din curte pe care se pi..a toti ciini Majoritatea Instructorilor de scoala de soferi trebuie reeducati si sa li se permita doar gradinaritul Responsabilii din primarie si politie pentru stabilirea, aplicarea si intretinerea marcajelor si semafoarelor trebuie sa aiba aceeasi soarta cu instructorii Prostii de noi ca nu facem cum zice codul rutier, sa anuntam deindata orice neconcordanta intre marcaj si semafor etc, starea drumului care poate produce accident etc, la administratorul drumului sau la politie, ca doar asa e legal sa faci ceva, pe linga sesizari la primarie/politie "Datul in git" se practica in toate tarile, la noi nu si cite si mai cite si mai cite si .... cine darq mai are nervi ? Sa nu ma intelegeti gresit ca as tine partea cuiva. Mi-o tin doar mie Radu Editat Februarie 13, 2014 de raducod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Salut, caut pentru inchiriere platforma auto cu doua axe ( 2 tone ) . Durata 2-3 zile ( luni , marti si poate miercuri ) . Daca stiti pe cineva cu preturi decente dati-mi un reply . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 cautal pe userul bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 0740535158 Danut. spune-i ca suni din partea mea. are mai multe platforme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Multumesc, green spider si bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Stiti vreun atelier de croitorie unde lucreaza cu piele? Am nevoie de o modificare la pantaloni, sunt din piele groasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Stiti vreun atelier de croitorie unde lucreaza cu piele? Am nevoie de o modificare la pantaloni, sunt din piele groasa. Recomad un croitor din Grigorescu, locuieste in zona liceului Onisifor Ghibu, tel, 0751-044.136 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 unde pot gasi in cluj bec H3 cu led gen asta ? http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-exterior/iluminare-neon-led-exterior/bec-led-smd-h3-25-led-10795399.html nu vreau sa comand de la ei ca mai mult ca sigur v-a fi transportul mai scump ca produsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Din pacate Hein Gericke a intrat in faliment si a fost preluata de o firma spaniola, care are patron chinez ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Pentru cei care vor sa achizitioneze anvelope noi va recomand www.pneurimoto.ro. Au o gama variata de anvelope, multe au discount si trimit gratuit in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Stie cateva cam cat costa cu totul inmatricularea la o moto adusa de dincolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Stie cateva cam cat costa cu totul inmatricularea la o moto adusa de dincolo? aprox. 200e cu asigurare si taxele care trebuie platite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Mersi. Ma gandeam ca este mai mult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 cine face capace monopost pentru sei moto si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 voi de unde cumparati uleiul? stie cineva un distribuitor autorizat Motul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 voi de unde cumparati uleiul? stie cineva un distribuitor autorizat Motul? eu iau de pe calea floresti de la nostop, pretul e mai bun ca la alte magazine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 unde pot gasi in cluj bec H3 cu led gen asta ? http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-exterior/iluminare-neon-led-exterior/bec-led-smd-h3-25-led-10795399.html nu vreau sa comand de la ei ca mai mult ca sigur v-a fi transportul mai scump ca produsul. grija mare la H3 .... sunt modele de faruri in care nu intra acest tip de bec (daca gaura unde intra partea de stila ,e patrat --- nu o sa intre grosimea)drive safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) Oare cati ar vrea asa ceva? http://www.asphaltandrubber.com/popular/2013-mtt-y2k-420r-turbine-motorcycle/ Editat Martie 11, 2014 de BikeRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 grija mare la H3 .... sunt modele de faruri in care nu intra acest tip de bec (daca gaura unde intra partea de stila ,e patrat --- nu o sa intre grosimea)drive safe. mersi dar oricum caut ceva pe led la un pret mai decent ca sincer nu-mi permit acum sa dau 90 e pe un set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate