bozoro Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 prin bucuresti e plin de casti si brauri la lidl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Bluza termica si cagula mi-am luat si eu. E mult mai bine cu o bluza d'asta decat cu un tricou pe sub geaca atat dimineata cand este rece cat si in timpul zilei cand e cald. Cu tricoul dimineata-mi era frig iar ziua leoarca - acum ok dimineata si doar usor transpirat pe sira spinarii in amiaza mare pe la semafoare. Cagula-i pt utilizare de vreme calda pt ca uniformizeaza umezeala (si implicit usuca mai repede) si nu protejeaza gatul la viteza - trece aerul prin ea. Per ansamblu's bune-n opinia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Extra330 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) Una peste altu sunt bune de nevoie si se recomanda subtil ca e bine sa nu ai acea, D-ne feri, nevoie. Editat Iunie 2, 2013 de Extra330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 (editat) un review obiectiv la flip-up-ul Crivit: http://www.pemotoare.ro/casca-modulara-crivit-lidl/3093/ Un review mai complet, pentru ca exact aceea este casca. http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/vemar-attivo/ Editat Iunie 3, 2013 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukman Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu mi-am luat cagula de la LIDL, e foarte ok..si la 20 lei! Recomand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pax Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 (editat) Intreba cineva de cortul de 1.5kg / 85lei de la Lidl - mi-am cumparat unul pentru cărat in bagajul de mână în avion - am fost și eu reticent in condițiile prețului respectiv, dar, surprinzător, își face treaba. Inclusiv pe ploaie - singura condiție e să nu te atingi de folie, altfel te uzi. Și e foarte mic, încape o persoană + bagaj dar nu poți să stai înăuntru nici în fund, că dai cu capul de tavan - eu având ~1.75http://northernirelandcampsites.lefora.com/2011/05/07/lidl-rocktrail-backpacking-tent/http://www.hotukdeals.com/deals/lidl-rocktrail-2-person-tent-14-99-available-from-9th-april-1181057http://www.voordeelmuis.nl/cgi-bin/v.cgi?a=d&d=1163749 Editat Iulie 29, 2013 de pax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tizzle Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Oferta revine! http://issuu.com/lidlromania/docs/revista_saptamana_40 pag. 38-39 Ceva feedback despre manusi? cine si le'a luat, cum s-au comportat in timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Slabute mănuşile ,intră apă in ele de zici că sunt perforate ,ţin ceva cald ,par lucrate bine . Părerea mea e că nu merită Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 am si o pereche dintr-un lot mai vechi , mai are cineva tot de alea dar au ceva diferente pe ele , poate sunt si mai bune si mai rele, tin bine la frig, nu stiu pe ploaie , dar daca esti transpirat si scoti mana iese si captuseala . am sa merg totusi sa vad ce prostii au mai aparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Brau si-a luat cineva? Dar hainele termo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tizzle Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Oferta incepe de joi ( 3.10 ). @yoyo, din ce am citit pana acum pe topicul asta, lumea e multumita de brau, mai bine zis de raportul calitate/pret, in comparatie cu cel de pe louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataliiin Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 braul e foarte bun. ilport si eu la drumuri lungi,si face treaba de restul nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Oferta incepe de joi ( 3.10 ). Merci de "pont"! Ma si pregatem maine de o tura de Lidl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) Oferta incepe de joi ( 3.10 ). @yoyo, din ce am citit pana acum pe topicul asta, lumea e multumita de brau, mai bine zis de raportul calitate/pret, in comparatie cu cel de pe louis Pai pe brosura scrie clar ca e valabila de pe 30.09, adica de azi! Iar pe site scrie ca oferta moto incepe de joi! Astia-s tampiti? Editat Septembrie 30, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tizzle Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Pai pe brosura scrie clar ca e valabila de pe 30.09, adica de azi! Iar pe site scrie ca oferta moto incepe de joi! Astia-s tampiti? posibil sa fie tampiti.Eu am fost la lidl ieri cu tata si nevazand nimic legat de moto am intrebat un angajat care mi'a zis sa ma uit in oferta, la data. In timp ce vorbeam , tata mi'a aratat o casca de bicicleta (de aia decupata) iar angajatul mi'a zis ceva de genu >ia uitati'le acolo<. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 cred ca o sa ma risc cu imbracamintea termo. revin cu detalii daca ma hotaresc sa o iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Numai termo nu sunt , am luat de ski anul trecut ,le-am luat si pe motor ,nu tin de frig, acelasi material pare si asta , foarte subtire ..antivant nu prea cred . Urmariti pe louis ca sunt oferte , am luat vanucci thermo cu 40 euro si chiar e termo (s-au cam epuizat marimile normale) mai sunt costume de la louis la 30 de euro http://www.louis.de/_308a624d74f0b02b0ab6fb7ce04b3644c5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209541 http://www.louis.de/_308a624d74f0b02b0ab6fb7ce04b3644c5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209629 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Oferta moto incepe joi. Vedeti www.lidl.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Numai termo nu sunt , am luat de ski anul trecut ,le-am luat si pe motor ,nu tin de frig, acelasi material pare si asta , foarte subtire ..antivant nu prea cred . Urmariti pe louis ca sunt oferte , am luat vanucci thermo cu 40 euro si chiar e termo (s-au cam epuizat marimile normale) mai sunt costume de la louis la 30 de euro http://www.louis.de/_308a624d74f0b02b0ab6fb7ce04b3644c5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209541 http://www.louis.de/_308a624d74f0b02b0ab6fb7ce04b3644c5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209629 Deci nu recomanzi termo-urile? Ca ma batea si pe mine gandul sa ma arunc la niste izmene d'alea. Brau am, isi face treaba super ok (ca sa raspund cuiva care intrebase mai devreme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Slabute mănuşile ,intră apă in ele de zici că sunt perforate daca esti transpirat si scoti mana iese si captuseala Pot sa confirm ambele probleme. Nu merita banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Deci nu recomanzi termo-urile? Ca ma batea si pe mine gandul sa ma arunc la niste izmene d'alea. Brau am, isi face treaba super ok (ca sa raspund cuiva care intrebase mai devreme) Nu recomand fiindcă nu sunt thermo ,sunt mai degrabă tricouri sportive ,nu reţin umezeala ,dar de frig nu ţin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) Underlayer-ul isi face treaba exceptional, dar NU TINE DE CALD ptr ca nu asta-i intrebuintarea lor. Cuvantul Termo din descriere lasa prea mult loc de interpretare, din pacate.. E bun pentru sezonul cald, de purtat sub costum. Braul de asemenea face toti banii. In recuzita, mai avem si un sort ptr scuter( de acopera pieptul si picioarele) si costum de ploaie tot de la Lidl. Cu toate ca-s luate acum ceva vreme si nu stiu daca-s tot din gama Crivit. Ambele, din nou, sunt excelente cu toate ca au fost foarte ieftine. Altceva n-am incercat dar ma tenteaza sosetele coolmax, ptr sezonul cald. Editat Septembrie 30, 2013 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 (editat) Cumparat ieri manusi si brau - 116 ron. Cum aveam nevoie si de una si de alta in perioada asta si pretul a fost decent, as zice ca sunt multumit. Sa vedem in timp ce zic. PS: echipamentele sunt alea de erau si data trecuta? Ori calitatea e mai ok la astea de acum, ori intre timp mi-am coborat standardele Editat Octombrie 4, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 La Oradea au scos din oferta brâul nu știu de ce naiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 @star: Nu am vazut cagule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate