rommel Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Am luat eu unul in octombrie anul trecut și l-am folosit de câteva ori. ...sunt mulțumit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 (editat) l-am luat si eu de dimineata. bateria de motor este plina dar am incarcat o baterie de la o lanterna, o baterie de 6V. pare ok! masoara si afiseaza tensiunea de la borne, incarca bateria pana la maxim si apoi intra automat in modul de intretinere(cel putin din carte si din ce am test in 2 ore). Are si mod de protectie, in cazul in care se incalzeste prea tare aparatul(limiteaza curentul). Partea proasta, daca bateria este prea descarcata nu o sa o incarce. Eu am inviat o baterie in iarna asta de la 1.7V tensiune la borne. Cu redresorul asta nu reuseam veci... L.E in carte zice ca are garantie 3 ani Editat Februarie 19, 2015 de styuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 (editat) Salutare,are ceva si pentru moto? (eu nu am posibilitatea sa ajung azi). La echipament ma refer Editat Februarie 19, 2015 de Ionut Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Nimic dedicat moto, dar poate te intereseaza si altceva...uite aici! http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=647 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Multumesc,m-am gandit ca poate mai are ceva ce nu e afisat p net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Am prins si eu unul mai devreme (pt un prieten, eu il am deja pe cel fara display), mai erau o gramada. De data asta au adus mai multe si probabil ca si pretul mai mare i-a oprit pe disperati sa mai cumpere ca data trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pan_Ku Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Sper sa mai gasesc si eu unu pe la ora 5 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 La cel de langa Plaza, in Dr Taberei, mai aveau vreo 20 ramase la ora 10. Posibil sa gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Posibil sa gasesti. Normal, nu ne place preţul ăsta, vrem la 39 lei, ştim că se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Am luat si eu unul in seara asta. De curiozitate am masurat cu un multimetru pe clestii fixati la bornele bateriei . Valoarea tensiunii era identica. Are o singura zecimala dupa virgula. Bateria fiind deja incarcata a intrat in regimul incarcarii de intretinere, variind valoarea de incarcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Nu, se refera la ultima tura de redresoare, cand au fost la 40 sau 50 lei, si s-au batut pensionarii pe ele la 8 dimineata... dupa care au aparut pe olx/okazii cu 140 lei. Tura asta au fost "scumpe", si mai multe ca numar, in concluzie nu au fost bune, nu s-au vandut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Ultima tura au fost o reducere dupe ce nu s-au vandut alea din "oferta". A fost de black friday impreuna cu tigai, tensiometre, cantare etc. Incarcatoarele aste si la 70 nu au viata lunga prin rafturi, ia intrati la EMAG sa vedeti cat costa unul similar. De ce credeti ca au apurut pe urma pe olx cu 140lei asa cum zicea Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 face pe naiba test in sarcina, masoara doar tensiunea. Alea care testeaza in sarcina au ditamai radiatorele ca sa disipe 200A . Face, face. Nu mai au radiatoare demult. Așa arată un tester nowadays http://www.ecvv.com/product/3733880.html Nu mai sunt alea http://www.classic-auctions.com/Images/Report/95A/40175.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Face, face. Nu mai au radiatoare demult. Așa arată un tester nowadays http://www.ecvv.com/product/3733880.html Nu mai sunt alea http://www.classic-auctions.com/Images/Report/95A/40175.jpg Corect nu trebuie sa ai ditamai radiatoarele ca sa disipi 200A luati intr-o fractiune de secunda. Azi am trecut prin Lidl Baicului, mai aveau pentru cine intereseaza 2 incarcatoare si destule testere. Din pacate eu nu am gasit ce vroiam, un adaptor/ multiplicator priza bricheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Vlad58, mergi in Cora, au doua trei modele de multiplicator, parca unul din ele avea si USB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Sa masori rezistenta interna e una (gen midtronics), sa faci test in sarcina cum face http://www.amazon.co.uk/Draper-53090-Battery-Load-Tester/dp/B0001K9V8Q asta e alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Vlad58, mergi in Cora, au doua trei modele de multiplicator, parca unul din ele avea si USB. Pretul si "luminitele" erau interesante, altfel gasesc si la 10lei. » Post actualizat in 24 Feb 2015 10:34 Sa masori rezistenta interna e una (gen midtronics), sa faci test in sarcina cum face http://www.amazon.co.uk/Draper-53090-Battery-Load-Tester/dp/B0001K9V8Q asta e alta. Ala de la Lidl scrie si in manual ca masoara doar tensiunea. Si oare rezitenta ei nu reflecta si cat de sanatoasa e? Eu zic ca dac-i faci doua scurturi la un anumit interval poti sa afli cam ce poate bateria aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Salut,are cineva manusi moto? Aveau intr-o perioada,poate mai baga...sa stiu daca se merita. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Salut,are cineva manusi moto? Aveau intr-o perioada,poate mai baga...sa stiu daca se merita. Multumesc Nu merita! Captuseala are mari probleme. Cand scoti mana se trage captuseala din zona degetelor si apoi sa vezi chinul dracu` sa o bagi inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Nici sa nu te gandesti la manusile moto din lidl.sunt pur si simplu ordinare.de banii aia cumperi manusi sh de ..firma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Superbec, un tester care masoara rezistenta interna e ok, afli destule depre baterie. Testerele care verifica curentul de descarcare exista de prin anii 50-60 si fac treaba buna (fiind fara electronica, ar trebuis a fie si mai ieftine). Voltmetrul e net inferior oricaruia dintre cele 2 insa mai bun decat nimic. sincer habar n-am cum masoara, imi spune CCA si starea bateriei, pana acum nu s-a inselat la 15-20 de baterii testate. btw, de cand am testerul asta am observat ca yuasa are cel mai bun cca/ah dintre toate bateriile testate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Ai observat si diferente legat de tipul de baterie? Adica, clasic cu intretinere vs fara vs gel vs agm etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Manusile nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 eu am primit manusile cadou si sunt ok asta daca ai grija ca atunci cand tragi mana sa nu o tragi cu tot cu captusala. sunt calduroase, am mers cu ele si pe ploaie si nu ma plang. raportul pret/calitate mi se pare ok. acum depinde de asteptarile care le ai de la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Ai observat si diferente legat de tipul de baterie? Adica, clasic cu intretinere vs fara vs gel vs agm etc nope, n-a reiesit nimic concludent, dar nici nu am acordat atentie acestui fapt, o sa tin minte pe viitor oricum treaba cu yuassa sa stii ca e clara, nu dau cifre dar isi face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate