apriliacluj Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 am pierdut ceva? ...ca parca tot Wax a castigat detasat.... cine este acest Oliver de la Ferrari? de unde a aparut? cine-l recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Acum 39 minute, apriliacluj a spus: cine este acest Oliver de la Ferrari? de unde a aparut? cine-l recomanda? Frumusel copilul. De la agentia Ford Models. S-a prezentat la casting.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Acum 8 ore, apriliacluj a spus: cine este acest Oliver de la Ferrari? de unde a aparut? cine-l recomanda? Vocea și talentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 8 hours ago, apriliacluj said: cine este acest Oliver de la Ferrari? de unde a aparut? cine-l recomanda? Un puști născut în 2005 care concurează din 2023 în F2, face parte din Ferrari Drivers Academy și este pilot de teste la Ferrari și Haas în F1. L-a înlocuit pe Sainz (operat de apendicită) în etapa din Arabia Saudită și a făcut o super cursă: s-a calificat pe 11 și a terminat pe 7, în fața unora precum Norris sau Hamilton. I s-au deschis ușile în F1 după performanța asta. 8 hours ago, apriliacluj said: ca parca tot Wax a castigat detasat Și așa va câștiga și campionatul, dacă echipa RedBull nu face implozie din cauza scandalului cu Horner. În urma lui Verstappen, lucrurile sunt însă destul de interesante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 1. Mda, mersi de info, m-am documentat pe wiki despre el, promite pustiul, bravo lui, s-o tina tot asa! 2. Eu cred ca si Perez iese lejer pe 2 la general 3. Pai Horner nu a fost absolvit de toate?, parca asa am citit undeva... Inca nu s-a incheiat scandalul cu acel comportament inadecvat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 3 minutes ago, apriliacluj said: Pai Horner nu a fost absolvit de toate?, parca asa am citit undeva... Inca nu s-a incheiat scandalul cu acel comportament inadecvat?? Alea sunt declarații pentru presă, războiul intern pentru putere continuă: Horner, Newey și (se pare) acționarul thailandez majoritar al Red Bull vs. partea austriacă a companiei (Marko, Mark Mateschitz, Oliver Mintzlaff) și Verstappens (Jos & Max). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 (editat) La 11.03.2024 la 9:38, apriliacluj a spus: cine este acest Oliver de la Ferrari? de unde a aparut? cine-l recomanda? Pare a fi prietena lui gigea, nici eu n-am înțeles 1/2 cursă cu al cui nume stă în gură tot la a 2-a propoziție. Acum 15 ore, PzKpfW a spus: a terminat (...), în fața unora precum (..) Hamilton Vai, aceste vorbe ne doare! N-are loc Jamie Oliver la fierrari f1, acolo se deschide salon de bronzați, vine multipli campioni mondiali, nu fwte vânt ăsta mic! Editat Martie 12 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 https://youtu.be/tceF55Ug_Ms?si=RICYZ0HiazXhPrzj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 36 minutes ago, danypop said: https://youtu.be/tceF55Ug_Ms?si=RICYZ0HiazXhPrzj Clip generat de AI pe marginea unui zvon. Este clar că există o dispută între Horner & thailandezi vs. austrieci, dar restul sunt doar speculații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Dacă aveți instagard e destul de interesant ce zic ăștia... https://www.instagram.com/reel/C3K4T__OWN2/?igsh=Z2F0N2x3eXZsaGY5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 13 hours ago, ENEOS said: Dacă aveți instagard e destul de interesant ce zic ăștia... https://www.instagram.com/reel/C3K4T__OWN2/?igsh=Z2F0N2x3eXZsaGY5 Merge și fără cont. Au dreptate, și toți piloții care au condus și monoposturile V8/V10 vor spune același lucru. Pe lângă partea de eficiență, mașinile actuale au ajuns niște caricaturi ca dimensiuni și greutate. Schimbarea de regulament din 2026 va fi un pas în direcția bună, însă doar un pas. Un mic tabel recapitulativ făcut de presa din NL despre relațiile dintre șefi în cadrul RBR. Horner are un aliat puternic, însă este singurul. Se pare că și Newey s-a distanțat de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Acum 46 minute, PzKpfW a spus: Horner are un aliat puternic, însă este singurul. ajunge ala singur are 51% nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 (editat) Ce-au făcut prodigiosul și cu cel bronzat? M-am trezit la turul 37 și erau out ambii 2, are good times back? Nu-mi spuneți că fac fierrarii dubla!?! Editat Martie 24 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Probleme frână dreapta spate la Verst în turul 2 parcă iar lu ala alb închis i-a cedat motorul tot pe la începutul cursei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 (editat) Mulțumesc. Ziseseră ceva și gigea putineii între timp. Cred că îmi iau (iarăși) un merțedes după reclama pe care și-au făcut-o azi. De fierrari n-am . Editat Martie 24 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 A dat-o și celalalt merțedesar de gard ca să fie treaba treabă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 https://www.instagram.com/reel/C46HQgQtt3g/?igsh=MWk1OHRzZTBiN3ljbA== Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 24 Share Postat Aprilie 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 24 Share Postat Aprilie 24 33 minutes ago, Lup69 said: Ți-e dor? Că mie nu. M-am săturat de 7 ani de defilare ai lui Hamilton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 Acum 7 ore, PzKpfW a spus: Ți-e dor? Că mie nu. M-am săturat de 7 ani de defilare ai lui Hamilton. +1 Sper doar sa nu fie iar 7 de redbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 4 hours ago, danypop said: Sper doar sa nu fie iar 7 de redbull Măcar acum ai speranță. Avantajul celor de la RBR este aerodinamic, ceilalți pot teoretic recupera. Mercedes avea avantaj tehnic, iar partea de dezvoltare motor era înghețată. Probabil va merge unde merge și Max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 27 Share Postat Aprilie 27 Mașina lui Carlos Leclerc, nr 16 în față și 55 în spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 28 Share Postat Aprilie 28 La 25.04.2024 la 0:40, PzKpfW a spus: Ți-e dor? Că mie nu. M-am săturat de 7 ani de defilare ai lui Hamilton. Pe bune?Cum elogiai tu tehnologia germana si maiestria discriminatului ,ai uitat? Cand eu si altii scriam ca regulamentul si trecerea la 1,6 afost facuta cu dedicatie pentru Mercedes si albinos,tu si marele expert method va umflati precum broastele ca nu e adevarat,ca nemtii sunt nemti si ailalti sunt fraieri.Si alte bazaconii. Acum nu va place ca aceeasi reteta i-l va face pe Max la fel sau mai smecher decat albinosul vostru iubit. Sanchi,va f grija de spectacol!De treizeci de ani nu mai e spectacol in F1,dar voi sensibilii acum aflati treaba asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Mai 1 Share Postat Mai 1 01.05.1994 20 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate