stulewa Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 io n-am inteles treaba cu titlul topicului, accidentul s-a intamplat in Craiova sau in Timisoara ca duduia e la Craiova inteleg, internata in spital... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 (editat) deci mai nou tre' sa ai 6 coitze ca sa stai pe o troaca de 14 ani! looooooooooooollllllllllllll! )))))))) ma intreb de cate coitze ai nevoie ca sa cazi de pe ea... Editat Octombrie 9, 2013 de Performance Solutions Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Louis Cyphre, daca tot o pupi in fund atat pe Gilda aici si-i iei apararea, de ce nu te interesezi TU de starea ei, de ce nu-i faci TU o vizita si sa ne spui cum e?E usor sa dai din gura de dupa monitor si sa ne apostrofezi,nu? Vrei sa fac si eu ca "pik", mai sus, sa-ti dau quote-uri peste quote-uri de-ale Gildei, de pe forum, ca dovezi ale arogantei? Poate asa o sa intelegi atitudinea "cel putin reticenta" a unora, vis a vis de intamplarile ei. Eu,pt ca stiu ca-s rau de gura si am vb aiurea multa vreme pe forum,sunt constient ca daca pic,si daca mai scriu si pe forum ca am picat, imi atrag SINGUR o tona de mistouri si luari la pwla.Asa functioneaza treaba...Culegi ce semeni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 una peste alta: a gresit si pt asta o sa plateasca EA si nu noi. multa sanatate accidentatei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 De pe topicul asta intelegi(in mare) 2 lucruri: 1. mult mai multa lume decat ai impresia merge bauta la volan. Vad ca e un adevarat sport national, "ce frate, toti mergem bauti". Nu-mi vine sa cred ca cineva(cu ceva minte in cap) isi permite sa mearga baut in jungla asta. Am mers si eu cand eram un copchil prost si imbecil =>......., completati voi spatiul punctat.2. prietenii adevarati trebuie sa-ti cante in struna indiferent ce-ai face. Nene, prietenii adevarati, care iti vor binele, iti spun cat de prost esti, cand e cazu'. Stau langa tine, iti aduc o ciorba la spital, dar iti spun ca ce-ai facut nu e bine. Sau ca nu sunt de acord cu ce urmeaza sa faci. Faptul ca a facut accidentul anu' trecut ar fi trebuit sa-i dea de gandit, nu stapanea motoru' ala destul. In loc sa lucreze la capitolu' asta, ea a ales altceva. E strict treaba ei(din fericire). Si faptul ca alege sa invete ceva din toata treaba asta, la fel.Se va vedea de acum incolo daca are prieteni adevarati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 E strict treaba ei(din fericire). De data asta a fost strict treaba ei... putea sa nu fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 De aia l-am pus pe "(din fericire)". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 eu as zice altceva... a baut singura? unde erau prietenii cu care s-a distrat? acolo trebuie mers, in rest, sunt dezamagit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 pai prietenii ei stapaneau mai bine motoarele si n-au ratat giratoriu, probabil... bine ca n-a omorat pe cineva, ca in rest, prostia se plateste. asteptam cu interes sa vedem cu ce vine nou la anu'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 A zburat mai repede decat ingerul ei pazitor! Moarte conservarilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Fir înt...ăăă...asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 e forumul asta si eu am o notorietate (de prost). asta e epica )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 deci mai nou tre' sa ai 6 coitze ca sa stai pe o troaca de 14 ani! looooooooooooollllllllllllll! )))))))) ma intreb de cate coitze ai nevoie ca sa cazi de pe ea... cica iti trebuie doar 2 ovare si oleaca de Bachus bine ca n-a omorat pe cineva, ca in rest, prostia se plateste. asteptam cu interes sa vedem cu ce vine nou la anu'!!! greu de ghicit. cred ca va canta Frunzele si Iarba... mai ales ca acum vor s-o legalizeze cu scop medicinal. deci nu e nimic daca ea se va trata cu niste iarba. poate si acum isi dezinfecta ficatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Huo la toti detractorii! Etilotestu era stricat, rondoul a aparut prin surprindere si nici n-a acordat prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Acush chiar e caterina ieftina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Acush chiar e caterina ieftina ... Este deja de cateva pagini incoace.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Si totusi fata cum e? Cum se simte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 mahmura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pik Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Greseala nu o mai poate repara, singuru lucru care-l mai poate face, ii sa isi schimbe atitudinea. Trebuie sa sti sa iti recunosti greseala, sa lasi capu jos, si sa inveti ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Poate mai invata si altii din fapta asta. Asa e.. Nu pleci pana cand termini toata bautura, asta ca sa te asiguri ca nu poti conduce. unde erau acesti prieteni mareti inainte sa faca buf? Au ramas sa termine ce n-a reusit Gilda.. Nu inteleg ce nu intelegi.. daca vreunuia ii vei lua sticla de la gura cu siguranta nu esti prietenul lui, in schimb daca mai aduci una.. ai toata sansele sa devii. Editat Octombrie 9, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Louis Cyphre, daca tot o pupi in fund atat pe Gilda aici si-i iei apararea, de ce nu te interesezi TU de starea ei, de ce nu-i faci TU o vizita si sa ne spui cum e? E usor sa dai din gura de dupa monitor si sa ne apostrofezi,nu? Vrei sa fac si eu ca "pik", mai sus, sa-ti dau quote-uri peste quote-uri de-ale Gildei, de pe forum, ca dovezi ale arogantei? Poate asa o sa intelegi atitudinea "cel putin reticenta" a unora, vis a vis de intamplarile ei. Eu,pt ca stiu ca-s rau de gura si am vb aiurea multa vreme pe forum,sunt constient ca daca pic,si daca mai scriu si pe forum ca am picat, imi atrag SINGUR o tona de mistouri si luari la pwla. Asa functioneaza treaba... Culegi ce semeni.. Da' tu cine ai impresia ca esti, de crezi ca-ti datorez vreun raport despre ceva? Pune mana pe telefon, daca te intereseaza, munceste pentru informatie. Daca mi-e greata de ceva, sunt scopitii care se bucura de necazul unuia, numai pentru ca nu-i place de persoana respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Da' tu cine ai impresia ca esti, de crezi ca-ti datorez vreun raport despre ceva? Pune mana pe telefon, daca te intereseaza, munceste pentru informatie. Daca mi-e greata de ceva, sunt scopitii care se bucura de necazul unuia, numai pentru ca nu-i place de persoana respectiva. Vezi ca ai citit printre randuri. Eu nu ma bucur de raul ei sau altcuiva. Nu ma confunda cu altii de pe aici care fac mistouri ieftine pe seama accidentului ei. Tu ne-ai apostrofat cu cateva pagini in urma,ca vezi doamne' de ce vorbim aiurea in loc sa-i uram de bine sau sa ne interesam de starea ei. Pai de ce? cu ce scop? Daca vrei sa stii, te interesezi,daca nu,nu.... Tocmai,de ce traiesti cu impresia ca-ti suntem NOI datori sa ne interesam de starea ei? sau n-avem voie sa postam daca nu mimam ca suntem interesati?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Tu a cui clonă mai ești? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 O fi clona dar pare sa stie ceva. Nu e prea elegant in exprimare insa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Stai domle, nu sări așa, că și eu am citit la vremea respectivă topicul celălalt și nu sunt sub nicio formă de acord cu felul ei de a privi sticlele. Și acolo, ca și aici, userul captain busa i-a luat apărarea, e problema lui. Pe viitor, să-i ia dreaq alcoolemia și apoi cheile de la mobră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate