Sari la conținut

Evolutie pret combustibil

Proxi
 Share

Postări Recomandate

Nu ma bucur de scaderea pretului si nu pentru ca sunt nabab, e vb de cauze. E mult mai rau decat o politica conjuncturala, a reanceput razboiul rece cu rusii, foarte curand NATO va deplasa in tarile estul Europei importante forte de interventie rapida (48 de ore) si normal tehnica de lupta aferenta.Povestea cu rusii se impute pe zi ce trece.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 900
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu ma bucur de scaderea pretului si nu pentru ca sunt nabab, e vb de cauze. E mult mai rau decat o politica conjuncturala, a reanceput razboiul rece cu rusii, foarte curand NATO va deplasa in tarile estul Europei importante forte de interventie rapida (48 de ore) si normal tehnica de lupta aferenta.Povestea cu rusii se impute pe zi ce trece.

E imputita de mult doar ca nu a mai mirosit rahatu ca sa uscat deasupra si acuma l-au miscat si asta e.

Sa nu mai zic ca China si Korea e la 2 pasi si la fel si aia tare bine le place de americani , asa ca din punctu meu de vedere nu vad bine lucrurile.

Link spre comentariu

@Metal: mda ai dreptate Obama vrea sa-l ''violeze'' pe Putin

Cum credeti voi ma ca functioneaza asta?

Obama da un telefon unuia care are o firma privata de extractie de petrol si ii spune sa scada pretul, sa piarada bani eventual sa dea faliment ca are el neste planuri?

Daca tu ai un chiosc in Romania si primesti telefon de la Iohannis sa dai tigarile gratis, te conformezi? ti-l imaginezi dind astfel de telefoane?

Link spre comentariu

Obama da un telefon unuia care are o firma privata de extractie de petrol si ii spune sa scada pretul, sa piarada bani eventual sa dea faliment ca are el neste planuri?

Daca tu ai un chiosc in Romania si primesti telefon de la Iohannis sa dai tigarile gratis, te conformezi? ti-l imaginezi dind astfel de telefoane?

functioneaza prin jocuri economice in stabilirea pretului barilui de titei...

jocuri la burse, etc.

nu cred c e cazul sa ii invatam noi pe astia cum se joaca jocul economic. stiu ei.

nu degeaba i se zice petro dolar, apropo.

si in ultim caz se poate si ce ai zis tu mai sus, joci ca noi sau...

Link spre comentariu

Obama are planuri dar are si portavioane.

Link spre comentariu

• Admin

Ti se pare complicat?

Bechtel este cea mai mare companie de constructii din SUA si una dintre cele mai mari din lume..Stii cine este Bechtel...C.I.A ?

Link spre comentariu

Eu nu tin minte sa i fi pus cineva pe rusi cu botul pe labe, in afara de mongoli, pe la 1200. De atunci nimic, asa ca nu vad cum am putea fi optimisti.

Kevin iar ma uimesti cu inteligenta ta. Eu parca imi aduc aminte ca prin '89 au cam plecat cu coada intre picioare din Afganistan.

PS cred ca tu ar trebui sa faci acele "vizite"! Cum care vizite, mai Kevin? Ai si uitat?

Editat de viorel_dumitru
Link spre comentariu

Obama are planuri dar are si portavioane.

Si ce face cu portavioanele impotriva Nebraskai, Texasului sau Arabiei Saudite? Ca pina acum aia care intra in pamint sint producatorii prin fracking si aia care mentin pretul jos sint arabii...

Bechtel este cea mai mare companie de constructii din SUA si una dintre cele mai mari din lume..Stii cine este Bechtel...C.I.A ?

Da, o companie care nu face petrol.

functioneaza prin jocuri economice in stabilirea pretului barilui de titei...

jocuri la burse, etc.

nu cred c e cazul sa ii invatam noi pe astia cum se joaca jocul economic. stiu ei.

Nu stim cum face, stie ei bulangii dracu. Jocuri la burse alea alea.

Editat de vrajitorul din oz
Link spre comentariu

Butoiul de petrol e 50 $ dar vad ca pretul a luat-o la deal - o fi un semn ca creste economia?

Guvernul a zis ca nu creste anul asta taxele si impozitele... Tocmai mi-a ajuns la ureche o veste buna ca vor baga acciza pe vin 5 Euro/hl.

Link spre comentariu

Butoiul de petrol e 50 $ dar vad ca pretul a luat-o la deal - o fi un semn ca creste economia?

Guvernul a zis ca nu creste anul asta taxele si impozitele... Tocmai mi-a ajuns la ureche o veste buna ca vor baga acciza pe vin 5 Euro/hl.

atunci ramanem la palinca stinsa cu bere :)

....din pacate, motorina normala este deja pe la 5,40...., ceea super 5,70-5,80..., scump dom'le scump !

Link spre comentariu

esti cam in urma cu pretu' la petrol. si conversia de $ in ron nu da bine lately ... sau ma rog... depide :P

Link spre comentariu

esti cam in urma cu pretu' la petrol.

Da, dar nesemnificativ. Bine macar ca s-au scumpit tigarile. Zisese cineva ca nu se maresc taxele si impozitele in 2015... sau mi s-a parut?

Editat de Proxi
Link spre comentariu

Da, dar nesemnificativ. Bine macar ca s-au scumpit tigarile. Zisese cineva ca nu se maresc taxele si impozitele in 2015... sau mi s-a parut?

nesemnificativ considerand ca e in usd? de pe la 3 si ceva ron / usd la 4 ron / usd?

Editat de b374
Link spre comentariu

Am facut o simulare acum juma de ora.

Momentan nu scot mobra din garaj.

Pe langa mine,am mai rugat inca 2 amici sa faca acelasi lucru si lor le-a iesit la fel...

410 pe 6 luni :crack:

Link spre comentariu

am facut si eu o simulare chiar acum.

pe 6 luni a iesit 116.74 roni la carpatica

mobra de 600cc , permis din '92 ,nascut in '74 , cu copil minor.

nici un incident.

cum ai ajuns la 410?

Link spre comentariu

Pff ... astia ne cred prosti?!? ... cum sa scumpeasca asigurarile cu +50% de pe o zi pe alta?!? ... eu mi-am facut calcul vineri si aveam 222 lei pe 12 luni ... acum am 318 lei pe 12 luni. Pe 6 luni am minim 167 lei la Euroins (B8). Vineri aveam 100 lei ...

Link spre comentariu

am bagat motorina cu 5.7 de la omv apusului... baga'mi'as B(

si motorina super a trecut deja de 5,95 :(

» Post actualizat in 03 Mar 2015 09:53

Pana la vara cred ca o sa treaca iar de 6 lei.

nu cred ca trebuie sa asteptam asa de mult :(

Link spre comentariu

am facut si eu o simulare chiar acum.

pe 6 luni a iesit 116.74 roni la carpatica

mobra de 600cc , permis din '92 ,nascut in '74 , cu copil minor.

nici un incident.

cum ai ajuns la 410?

Am permis din 2008 si varsta pana in 30 de ani...

Mobra e la a 2 a asigurare facuta in tara.

Posibil si de asta.

Mai astept pana la sfarsitul lui martie...

Link spre comentariu

• adidas changed the title to Evolutie pret combustibil
  • Kristian pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic