Sari la conținut

Evolutie pret combustibil

Proxi
 Share

Postări Recomandate

sa-i ia draqu.

era bancul cu cheta la benzina pentru politicieni. asa ar merita...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 900
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

6,30 litru de motorina.Am alimentat eu acum juma' de ora....

Se propusese anul trecut(pe diferse forumuri/grupuri de facebook/site-uri) sa se organizeze un fel de greva legata de scumpirea benzinei.Mai exact:nu alimentam o saptamana decat de la o anumita firma de benzinarie,apoi urmatoarea saptamana de la alta si tot asa.A facut cineva asta ???Daca toti am proceda asa,poate ca ar mai fi vreo sansa ca sa lase ceilalti mai jos pretul...

Link spre comentariu

Hai sa facem involutie... De la motociclete trecem la biciclete, de la masini la carute. Si asa dispar problemele eco si de trai. Sunt curios ce ne aduce campania electorala cea Euro si cea Prezidentiala (mai exact aceleasi minciuni, doar alt ambalaj). Sa nu uitam de tacere, romanul e facut sa indure si sa aiba zicale de genul: se poate si mai rau.....

Link spre comentariu

De la motociclete trecem la biciclete, de la masini la carute.

Te rog foarte mult sa nu ma sariti din schema: de la moto sarim la scutere, apoi la biciclete! Adica eu sunt mai bleg, sau ce? :)

Remarc ca au preferat o crestere graduala intr-un fel... de la 5,8 la 6 si acum la 6,2-6,3. La tv, Rovana Plumb zice spune ca e mezilic ca 80% din populatie va simti doar 5-6 lei pe luna, iar restul de 20% vor plati in plus doar 10 lei. Altii zic ca vor scoate 500-600 lei pe luna din buzunarul aluia de cumpara benzina, alimente etc.

Link spre comentariu

Am facut plinul ieri.

Te-am vazut la stiri, erai la coada cu doi pensionari cu dacii 1310. :D

Felicitari, ati ajuns la pretul de la cele mai scumpe benzinarii din Cehia, OMV sau Shell. La Agip sau alte marci locale e mai ieftina. :D

Link spre comentariu

Gata, s-a scumpit.

Acuma ce mai ziceti ? :)

..pentru ca autostrazi :)

Link spre comentariu

pentru ca 70% si pentru ca lumea a pus botul la toate gogosile bagate pe langa 'jos basescu, jos UE, jos Departamentul de Stat al SUE'

da nu e bai ca vin chinezii si ne dau benzina 'eftina' si trenuri de mare viteza pana la constanta la care nu se fura cablurile

Link spre comentariu

Intr-adevar benzina a ajuns la 6,4 si la peste 7 lei, la pompa.

Eu nu ma asteptam la asta, nici la faptul ca se scumpeste gazul aerian (metan), nici la cele 40 de impozite noi intrate la 1 ianuarie si 1 aprilie. Sunt suportabile de populatie toate acestea?

Link spre comentariu

Culmea este ca noi inca mai putem suporta poate chiar si mai mult , cei care aduc toate aceste scumpiri stiu foarte bine lucrul asta, Vor face si mai mute . Nu-i prost cine cere, e prost cel care da . Deci intrebare este urmatoarea : cat mai suportam si cat mai dam.?

Link spre comentariu

Se propusese anul trecut(pe diferse forumuri/grupuri de facebook/site-uri) sa se organizeze un fel de greva legata de scumpirea benzinei.Mai exact:nu alimentam o saptamana decat de la o anumita firma de benzinarie,apoi urmatoarea saptamana de la alta si tot asa.A facut cineva asta ???Daca toti am proceda asa,poate ca ar mai fi vreo sansa ca sa lase ceilalti mai jos pretul...

Care ceilalti sefu? Ponta sau care? Aceasta acciza ca si multe alte taxe de la benzinarii se duc la bugetul de stat. Daca ar fi sa vanda doar cu propriul profit fara taxe si alte tampenii pretul ar fi 50-60% din ce e acu. Adica 3,5-4 lei..dar se poate si mai jos. ca se mai iau si redevente taxe pe stalp si alte kkaturi..si alea tot in pretul combustibililor se duc dar in partea aia de 50-60% de ziceam mai sus.

Daca voia cineva sa faca autostrazi, anual intra bani de sute de kilometri de autostrada din vanzarea combustibililor, nu statea in astia 7 eurocenti.

Editat de danny_nt
Link spre comentariu

Asta e o explicațíe de doi bani : să strângă bani pentru autostrăzi. Păi ca ce chestie să le dau bani să facă autostrăzi și ei, după aceea, să-mi pună taxă de folosire a autostrăzii? Chiar suntem proștii proștilor să înghițim toate imbecilitățile astea?

Trebuie făcută o grevă, o ripostă generală, ceva și dacă nu e retrasă idioțenia asta de OUG, atunci să se retragă guvernul Ponta.

Link spre comentariu

Asta e o explicațíe de doi bani : să strângă bani pentru autostrăzi. Păi ca ce chestie să le dau bani să facă autostrăzi și ei, după aceea, să-mi pună taxă de folosire a autostrăzii? Chiar suntem proștii proștilor să înghițim toate imbecilitățile astea?

Trebuie făcută o grevă, o ripostă generală, ceva și dacă nu e retrasă idioțenia asta de OUG, atunci să se retragă guvernul Ponta.

E "buna" explicatia..dati bani acu ca va punem si taxa pe autostrada prostilor cand or fi gata... :10:

Editat de danny_nt
Link spre comentariu

Discutam vorbe. Daca nu se face nimic concret, pretul va tot creste.

Nu cred ca este asa greu sa ramana in acelasi timp fara benzina cateva sute/mii de masini si motoare prin piata Victoriei, pe cateva autostrazi si DN-uri etc. S'apoi bani de bagat benzina ca sa le luam de acolo nu sunt, ca e scumpa :)

Link spre comentariu

Putem schimba toate acestea ?

Normal ca da , numai ca ne lipseste ceva : UNITATE

Pana cand nu vom fi uniti cei de la putere ne vor ridica pretul la tot ce trebuie sa cumparam , ne vor rade in nas de ficare , ne vor minti fara nerusinare crezandu-ne niste inferiori oameni lipsiti de putere , vor continua sa fure sub ochii nostri ( ca la acest moment e chiar idiotenie sa te ascunzi ) , se vor pune sub umbrela legilor facute si votate de ei.

Deci e simplu : ori murim cu toti de foame ori incercam sa-i facem sa moara de "foame"

Noi suntem singurii responsabili de toata situatia caci noi le-am permis sa faca tot ce vedem pe la TV si nu numai.

Deci UNITATEA este instrumentul nostru , UNITATEA este catalizatorul la toata hotia si coruptia politica .UNITATEA este solutia pt un trai mai bun.

Putem face asta ?

Normal ca DA ..........

Link spre comentariu

MU EEEEE PONTA si toate nulitatile aflate acum la conducerea acestei tari!

Haideti sa ne gandim cum sa adunam laolalta toata prostimea tarii asteia ...altfel, astia ne distrug complet :)

Editat de dude123
Link spre comentariu

Sa facem o revolta, ca acu' doi ani.. :peace: pana sa dea zapada aia mare! la Universitate! :hug:

adu-ti aminte cine iesise atunci. Ca la C-ta 3/4 erau sustinatori si aghiotanti ai psd-ului si a lui fasole si ai porcusorului isteric. Scopul a fost altul si a fost indeplinit, nu medicu' arab si ce a mai fost atunci.

Link spre comentariu

Nu vreau sa fiu blocat pentru poza postata , da reprezinta realitatea si in plus de asta astia de la guvern sunt nesimtiti si ne duc pe noi ( poporul ) in culmea disperarii !!!! intrebarea mea ar fii : Oare cat vom mai putea rezista :-L ? Asfalt uscat :peace:

post-63378-0-74267600-1396649190_thumb.jpg

Link spre comentariu

• adidas changed the title to Evolutie pret combustibil
  • Kristian pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic