gabyshor Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/exclusiv-foto-video-patronul-hotelului-unirea-implicat-intr-un-accident-pe-copou--47103.html Acum am dat de stire. Stie cineva ceva? E ok Adrian? Stiu ca ziaristii mai exagereaza, dar ranile la cap nu suna foarte bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 pff...sper ca e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 multa sanatate riderului. comentariile raa ta ti lor de pe pagina stirilor lasa de dorit. nu am mai vazut asa animale de mult. un exemplu de comentariu : Vineri, 18 Aprilie 2014, 21:50BolnavulN-au murit inca? Pacat, cu organele sinucigasilor am fi salvat multi bolnavi. Daca ei nu tin la viata lor, macar sa-i ajute pe cei care isi doresc din tot sufletul sa traiasca. facusem eu un topic cu ura fata de motociclisti, era parerea mea si inca o mentin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Îi de belea băiețaşul ăsta, sper să nu fie nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 aia cu rani la cap ..... sper sa fie doar ceva zgarieturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Hai ma ca nu se lasa Adrian asa usor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 BELEA PUTIN SPUS!!!( e urmarit de ghinion Adita sanatate multa si tie si prietenei ! Doamne ajuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 sanate maxima ca are nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) @Adrian, omule, sper ca esti ok ! Te rog frumos, da-ne vesti bune! Ma gandesc ca daca ai fost testat cu etilotest ai fost relativ ok! Sanatate maxima ! Hai ca nu te dai tu asa usor batut, da ? P.s. - Va rog sa luati in calcul faptul ca topicul acesta va fi vanat masiv de presa in urmatoarele zile, asa ca ar fi mai bine sa pastram comment-urile intr-o limita decenta. Editat Aprilie 18, 2014 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) le pastram nu e asta problema doar ca suntem perceputi gresit, parerea mea, poate ma insel. sunt de acord ca orice padure are uscaciuni de parca nu sunt si soferi de o ard racind sau mai rau care conduc beti. sa inteleg ca la conserva asa se poarta de nu se hazardeaza lumea ca la moto. Editat Aprilie 18, 2014 de Marshal.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Urat! Multa sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Salutare. in seara asta am sunat un prieten si mi-a zis ca e la spital cu cineva care a cazut. dupa aia am vazut pe facebook ca e vorba de Adrian. se pare ca soferul nu a acordat prioritate. el din ce-am inteles e ok, in schimb prietena sau sotia e mai rau. am inteles ca are sold dislocat. nu stiu sigur dar ramane sa vad. se pare ca va avea nevoie de sange. ieri vorbisem la telefon cu el sa iesim saptamana viitoare la o plimbare. se pare ca nu o mai prind. is de 3 zile in tara si de fiecare data cand ies cu motorul trebuie sa intalnesc cate un dobitoc.de fiecare data cand vin, numarul dobitocilor e tot mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Le doresc sanatate amandorura,sper sa nu fie nimic grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Aoleu, e Adrian asta al nostru de pe forum, abia acum am realizat ! Sper sa fie bine omul, sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 multa sanatate riderului. comentariile raa ta ti lor de pe pagina stirilor lasa de dorit. nu am mai vazut asa animale de mult. un exemplu de comentariu : Vineri, 18 Aprilie 2014, 21:50 Bolnavul N-au murit inca? Pacat, cu organele sinucigasilor am fi salvat multi bolnavi. Daca ei nu tin la viata lor, macar sa-i ajute pe cei care isi doresc din tot sufletul sa traiasca. facusem eu un topic cu ura fata de motociclisti, era parerea mea si inca o mentin. ce sa re astepti de la legume umane de genul eroilor de tastatura anonimi? comenteaza si ei dupa cat ii duce putina minte pe care cica o au... bafta si insanatosire rapida ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Atenție mare sărbătorile astea, parcă lumea este din ce în ce mai stresată și nu are timp. Sănătate motociclistului și pasagerei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 @Adrian, omule, sper ca esti ok ! Te rog frumos, da-ne vesti bune! Ma gandesc ca daca ai fost testat cu etilotest ai fost relativ ok! Sanatate maxima ! Hai ca nu te dai tu asa usor batut, da ? P.s. - Va rog sa luati in calcul faptul ca topicul acesta va fi vanat masiv de presa in urmatoarele zile, asa ca ar fi mai bine sa pastram comment-urile intr-o limita decenta. Dupa ce atragi atentia cu etilotestul, spui ca topicul ar putea fi urmarit? Nu lasi loc la intepretari cand ai spus ca speri ca a iesit relativ ok? Ca si cand te-ai fi asteptat sa fi consumat ceva? Nu cunosc pe niciunul dintre voi sau cei implicati, dar aveti si voi grija ce spuneti si cum va alegeti cuvintele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 18, 2014 Autor Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) se pare ca va avea nevoie de sange. se pare ca va avea nevoie sau ARE nevoie? chestie de nuanta, dar extrem de important. stie cineva ceva CONCRET? Editat Aprilie 18, 2014 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Numai ganduri bune pentru amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) Dupa ce atragi atentia cu etilotestul, spui ca topicul ar putea fi urmarit? Nu lasi loc la intepretari cand ai spus ca speri ca a iesit relativ ok? Ca si cand te-ai fi asteptat sa fi consumat ceva? Nu cunosc pe niciunul dintre voi sau cei implicati, dar aveti si voi grija ce spuneti si cum va alegeti cuvintele. N-ai inteles deloc ce a vrut sa spuna. Omul se referea la faptul ca daca a fost in stare sa sufle in etilotest, inseamna ca e relativ ok. Cu toate ca din stire, eu am inteles ca soferul a fost testat, nu motociclistul. Editat Aprilie 18, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bububeshi Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) http://adevarul.ro/locale/iasi/foto-video-patronul-hotelului-unirea-iasi-spulberat-lexusul-doi-tineri-aflati-motocicleta-1_5351623f0d133766a8e7758b/index.html Articolul este extrem de "obiectiv", insistandu-se pe factorul viteza. Din filmulet se observa de unde a inceput franarea si ca omul nostru a incercat in zadar sa evite accidentul trecand pe contrasens. Corect, soferul nu l-a observat, insa nu din cauza vitezei, ci pt. ca nu s-a uitat. A avut suficient timp sa patrunda cu toata masina in intersectie pana sa se produca impactul, nu doar a iesit cu botul si a fost acrosat de "fulger". Sanatate amandorura! Editat Aprilie 18, 2014 de bububeshi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Pfff... Imi pare foarte rau sa aud. Sanatate iti urez, tie si sotiei/prietenei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 N-ai inteles deloc ce a vrut sa spuna. Omul se referea la faptul ca daca a fost in stare sa sufle in etilotest, inseamna ca e relativ ok. Cu toate ca din stire, eu am inteles ca soferul a fost testat, nu motociclistul. pai da, cam ambiguua treaba, de aceea am atras atentia la exprimare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Dupa ce atragi atentia cu etilotestul, spui ca topicul ar putea fi urmarit? Nu lasi loc la intepretari cand ai spus ca speri ca a iesit relativ ok? Ca si cand te-ai fi asteptat sa fi consumat ceva? Nu cunosc pe niciunul dintre voi sau cei implicati, dar aveti si voi grija ce spuneti si cum va alegeti cuvintele. Soferul masini a fost testat cu etilotestul nu motociclistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Acuma este o boala ca atunci cand te loveste un motociclist toti sa sara in sus ca "domne era racheta sol-sol si nu am vazuto" ... din ce am vazut soferul e ochelarist ... sigur avea ochelarii buni pe ochi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate