B.B. Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Ora cand incep Q1 si Q2 e 22:10. La ora aia s-ar mai fi uitat cineva, de exemplu .. io. Dar la 23:30 nu se mai uita nici naiba, mai ales in reluare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Problema e faptul ca e in reluare, nu ora in sine, toata lumea o sa se dea pe streaming-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Va salut domnilor. Legat de acest subiect.... Prin 2003 am facut un astfel de experiment. Fusesem rugat, impreuna cu un coleg care se ocupa de rugby, sa comentez NFL. Bun, frumos, dar eram la inceput, iar regulamentul din fotbalul american nu se invata peste noapte. E nevoie de practica. Dupa o prima interventie au aparut si injuraturile pe mail. Moment in care, l-am abordat si l-am invitat pe unul mai guraliv, care se dadea mare expert, pe bune, mare expert, sa vina si sa ne ajute. OK. A doua saptamana m-am dus, l-am luat cu masina, i-am prezentat perimetrul, studioul, televiziunea (eram la TV SPORT) si am intrat in direct. Am facut prezentarile si in prima jumatate de ora omul nu a spus nimic. Am incerca sa il agat, sa il stimulez cu vorba. Bai frate, nimic.A tacut chitic. Am incheiat, in trei ore omul nu a suflat decat pe ici, pe colo. A treia saptamana tot eu cu colegul de la rugby. Expertul a ramas doar pe mail si ne-am binecuvantat cu alte multe injuraturi pentru ca nu l-am chemat si a doua oara. Din pacate ne lovim de multe astfel de incidente. Experienta s-a repetat, dar de fiecare data a fost un esec total. OK. Și dacă n-a mers cu amatorul respectiv, atunci e clar q.e.d. Mai bine de atât nu se poate :D Să performăm înainte ! » Post actualizat in 09 Apr 2016 17:35 Problema e faptul ca e in reluare, nu ora in sine, toata lumea o sa se dea pe streaming-uri BTsport e pe felie. Colin Edwards o fi mai ok decât Pezevengea ăla ? Editat Aprilie 9, 2016 de bimbominkia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Am auzit la cursa trecuta sau la cea din Qatar un alt comentator. Cred ca Ovidiu îi zicea, în orice caz nu era nici florin ion nici haralambie. As vrea dacă se poate sa îi dați afară pe cei 2 și sa rămână Ovidiu. Mult mai competent și imparțial omul ăla. A și poate incetati sa răspundeți la toate întrebările idioate de pe email sau Facebook. Multu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Am auzit la cursa trecuta sau la cea din Qatar un alt comentator. Cred ca Ovidiu îi zicea, în orice caz nu era nici florin ion nici haralambie. As vrea dacă se poate sa îi dați afară pe cei 2 și sa rămână Ovidiu. Mult mai competent și imparțial omul ăla. A și poate incetati sa răspundeți la toate întrebările idioate de pe email sau Facebook. Multu antal putinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Am auzit la cursa trecuta sau la cea din Qatar un alt comentator. Cred ca Ovidiu îi zicea, în orice caz nu era nici florin ion nici haralambie. As vrea dacă se poate sa îi dați afară pe cei 2 și sa rămână Ovidiu. Mult mai competent și imparțial omul ăla. +1 și din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Citat din Ovidiu (sau o fi fost Putinica?): "Horhe Lorentzo Gherero, razboinicul, gladiatorul, spartanul". Da, sa ramana, zic. Oricare ar fi el. Editat Aprilie 9, 2016 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) Ovidiu = Petenghea. Cine-l place sa ridice mana! Eu ridic numa' un desht, ca-s batran. Ala mijlociu Editat Aprilie 9, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 eu ridic toate degetele, mai putin ala mijlociu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Putinică - DA Pețevenghea - NU retrag votul de mai sus dacă era pentru Pețevenghea ( am fost indus în eroare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 17, 2016 Share Postat Aprilie 17, 2016 Mah, la Digi e bine! Am prins pe Eurosport ultima ora din cursa de anduranta si comentatorul a vorbit despre efortul facut de pilot pt a-si mentine pozitia capului si a spus ca o casca (integrala) cantareste... 3-400g! Bun baiat, documentat, habar n-am cum il cheama, dar mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Ca tot mi-am adus aminte: La ultima cursa a fost Antal Putinica. Eu, de vreo 2 ani locuiesc in Spania, si cu ocazia asta am observat cat de ignorant am fost cu privire la limba spaniola. Limba spaniola nu prea seamana, mai ales la pronuntie cu cea pe care o vedem noi in telenovele la televizor. Alea sunt facute in Argentina si Mexic. In timp limbile au evoluat diferit, in America de Sud limba spaniola nu mai seamana cu spaniola de baza si subdialectele din Spania de azi. Un spaniol cand aude pe unul din Argentina rade cum radem noi de unul din Republica Moldova. Am observat ca Antal Putinica pronunta numele lui Marc Marquez corect, accentul este pe prima silaba, MAR - quez si asta e indicat prin semnuletul de deasupra lui a. Márquez. Semnuletul ala exista pentru ca numele lui e o exceptie de la regula. Regula de accentuare a unei silabe e simpla si e asa. Orice cuvant care se termina in vocala sau n sau s se accentueaza pe penultima silaba. Celelate pe ultima. Daca exista un semnulet, atunci silaba aia se accentueaza. Luam de exemplu, Salom, Luis Salom. Se termina in m, deci accentul e pe ultima silaba, saLOM cu intarit LOM. Am observat ca Antal pronunta corect Márquez, dar nu si Salom. De asemenea, litera Z . In spaniola litera Z nici o auzi, si daca o auzi este o combinatie de J si F...sau th din enfleza mai spre j exact cum pronunta un ceea ce numim noi, sîsîit. Spaniolii nu sunt sîsîiți, pur si simplu asa se pronunta. CI si CE la fel. Nu se pronunta ca in romana sau in italiana ci exact ca TH-ul din engleza.. THI si THE.. exact ca cineva care e sîsîit. E foarte greu sa pronunti cuvinte care contin si CE si CI si litera S pentru ca ai tendinta sa-l sîsîi si pe S, ceea ce nu e corect. Spaniolii reusesc perfect. Deci Marquez si oricare alt "ez" se pronunta Márquethj Adica voiam sa zic ca daca cineva se strofoaca sa pronunte accentul corect macar sa pronunte corect pana la capat toate numele si toate literele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 (editat) Adevar graiesti dar e greu; mai bine sa fii consecvent si sa pronunti romaneste. Pana la urma pronuntam Paris romaneste si nu cu "r"-ul frantuzesc si "s" mut, nu? Daca ii asculti si pe englezii dela BT Sport te ia rasul ... dintr-un motiv necunoscut mie incearca sa pronunte Jerez corect ... Herethj (dupa fonetica ta de mai sus) dar la restul o dau complet in bara, nici cea mai mica incercare. Apropo, de ce Marquez pronunta Jerez ca si italienii ... "gerez"? asa se pronunta acolo la tara la el in Catalunia? Editat Iunie 9, 2016 de stokerel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 (editat) Unde stau eu se vorbeste castilliana. (adica aia oficiala de stat). Posibil sa fie pronuntia un pic diferita in Catalunia. Dar l-am auzit pe MM vorbind in spaniola de multe ori si nu mi se pare ca are vreun accent diferit. Sau poate unde l-am vazut eu se chinuia sa pronunte corect. Asa cum la noi n-o sa vorbesti cu accent moldovenesc daca esti invitat la televizor. Sunt si eu de acord cu tine, de-aia n-am zis nimic de Vlad Haralambie, care pronunta pur in romaneste cum stie el. Ziceam de Putinica, care se screme sa accentueaze corect, dar o face doar pe jumatate. p.s., da, Jerez e Herethj p.s. - mi-am adus aminte de Guerrero lui Lorenzo, (care e Lorenthjo btw), G tot H se pronunta, dar un H mai moale. "Herrero.". Editat Iunie 9, 2016 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Imi place foarte mult sa vad MotoGP la Digi si sa savurez comentariile lui Ion, Putinica si Pezevenghea, sa fumez doua-trei tigari in pauza de reclame si sa ascult cu dublaj interviul cu ultimul clasat pe podium. Pentru toate celelalte exista Digipass. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Imi place foarte mult sa vad MotoGP la Digi si sa savurez comentariile lui Ion, Putinica si Pezevenghea, sa fumez doua-trei tigari in pauza de reclame si sa ascult cu dublaj interviul cu ultimul clasat pe podium. Pentru toate celelalte exista Digipass. Mie imi place uneori sa trimit si mailuri! Oricum, Florin il bate pe Putinica.. imi place mai mult de el. Putinica e doar un arogant plin de el care habar nu are motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Mah, astia sunt zoofili?!? Am prins o reluare fp2 Singapore si, in timp ce aia se dadeau cu masinile pe acolo, comentatorii vorbeau de vulturul barbos, pterodactil si alte lighioane. Si au batut campii ceva vreme. Poate o fi infestata climatizarea din cabina lor cu aurolac, cine stie! Propun sa-i trimita la animalu' planet in schimb de experienta, sau macar la Antipa Editat Septembrie 17, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Mie imi place uneori sa trimit si mailuri! Oricum, Florin il bate pe Putinica.. imi place mai mult de el. Putinica e doar un arogant plin de el care habar nu are motociclism. Putinica a anticipat mutarea lui Dall'Igna la Misano (inlocuirea lui Cannone cu Pirro), precum si posibila victorie a lui Dani. Ion in schimb adopta politica tabloidelor: o da in barfe despre gagicile pilotilor.Oricum, Pezevenghea e al mai tare. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Mie cel mai mult imi place cum isi dau cu parerea despre unde franeaza cate un pilot sau despre trasa. Vorbesc ca si cum isi amintesc cum era cand concurau si se pun in pielea personajelor. Ma intreb cate ture de circuit a dat vreunul dintre ei pe mobreta, fie si pe Adancata. Macar Haralambie s-a dat ... Editat Septembrie 17, 2016 de bimbominkia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Au expresia aia cu "Incarca frumos!" Pe mine aia ma da gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Una peste alta fac un comentariu excelent baietii de la Digi, nota 10! Nu stiu cat de des ascultati comentariul din feedul oficial MotoGP, dar ma exaspereaza Nick Harris si celalalt tembel iar cel care transmite 'noutati' de la boxe mai mult se balbaie decat sa vorbeasca ceva coerent. VAR-ZA! Mi-as dori ca baietii de la Digi sa mai filtreze putin din mailurile/mesajele pe care le citesc pe post. Unele intrebari sunt putin retardate gen "cat consuma o motocicleta de motogp?" wtf, pe bune??!? ))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 notaaaa 10 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Altii mai buni nu mai vedem fratilor , haideti sa ne bucuram de sezonul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Altii mai buni nu mai vedem fratilor , haideti sa ne bucuram de sezonul asta . Ba da, pe BTSports, in fiecare weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Au facut varza transmisiunea conferintei de pe podium din Formula 1, au vorbit peste Ric si Ham de nu am inteles o boaba. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate