Denis_sbz Postat Octombrie 14, 2014 Autor Share Postat Octombrie 14, 2014 @Niko Pregatesti motoreta pentru sezonul viitor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Ha,ha,ce uratzica e! Nu stiu, poate imi iau si eu niste carene de curse, poate nu....vedem. Vreau sa merg in continaure si la plimbare pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Stiti cumva cu cine as putea vorbi pt a putea poza din "interiorul" circuitului, mai exact de pe bucata asfaltata ce "taie" circuitul la mijloc? Semnez pe propia responsabilitate orice acord ca sunt responsabil pt pielea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Pentru strada iti iei un naked frumos sau un touring mai mare sa te incapa, Kawasakili lasa-l in elementul lui » Post actualizat in 14 Oct 2014 13:23Stiti cumva cu cine as putea vorbi pt a putea poza din "interiorul" circuitului, mai exact de pe bucata asfaltata ce "taie" circuitul la mijloc? Semnez pe propia responsabilitate orice acord ca sunt responsabil pt pielea mea Vorbesti cu Ionut Mistode sau sotia lui Maria, la fata locului. Semnezi o hartie, un mic instructaj, imbraci o vesta si poti fotografia de unde iti doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Pentru strada iti iei un naked frumos sau un touring mai mare sa te incapa, Kawasakili lasa-l in elementul lui » Post actualizat in 14 Oct 2014 13:23 Vorbesti cu Ionut Mistode sau sotia lui Maria, la fata locului. Semnezi o hartie, un mic instructaj, imbraci o vesta si poti fotografia de unde iti doresti Vorbesc de in general, nu pt ziua de 22. Dar mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Ha,ha,ce uratzica e! Nu stiu, poate imi iau si eu niste carene de curse, poate nu....vedem. Vreau sa merg in continaure si la plimbare pe strada. Te mai dai 3-4 zile pe circuit, incepe sa-ti placa, potential ai, daca nu cazi, nu o sa-ti mai placa pe street. Adica, o sa mai incerci pe strada, si daca nu e o excursie ca sa vrajesti vreo domnisoara, asa de dragul de a consuma benzina nu o sa-ti mai placa. E testat pe citiva "raceri". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Niko mai are o problema...ii place mancarea. se urca pe motor si pleaca spre restaurante indepartate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Niko mai are o problema...ii place mancarea. se urca pe motor si pleaca spre restaurante indepartate , buna asta.....scuze Niko dar m-a amuzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 , buna asta.....scuze Niko dar m-a amuzat. Zise el care tocmai ce a dat iar iama in mancarea bulgareasca! Si problema e ca si stiu destul de multe restaurante indepartate care ma cheama spre ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lost eagle Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Cine doreste sa faca poze trebuie sa mearga la tipa de la calculator (Oana parca) si semneaza o hartiuta (ca te duci pe oole tale si stai inocuri strategice) si mai nou ii lasi o garantie de 10 ron si iti iei o vesta (ori vii tu cu una). Cu garantia e o chestie mai noua ... am inteles ca unii au "uitat" sa le inapoieze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Ceva filmari de sambata...curand pun si de Duminica si pun si slow motion-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Super filmarile Arata misto rau acel zx10r verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Super filmarile Arata misto rau acel zx10r verde. Domnul Mashinutza de la United. Are peste 190 cai /roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Domnul Mashinutza de la United. Are peste 190 cai /roata. 190 la roata? eu ma plangeam ca am comsumat 35 de litrii de benzina cu 100 si ceva de cai la roata... aia cred ca mananca si rezervoru cu totu... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Salutare tuturor A aparut programul zilei de 22 oct.2014 la Mistode pe FB.....eu din pacate nu pot sa-l pun acum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 O sa fie mult mai bine pentru filmari si spectatori cind vor termina cladirile. Din ce am inteles, deasupra boxelor vor face tribune iar de acolo se va vedea perfect tot circuitul. Ceva filmari de sambata...curand pun si de Duminica si pun si slow motion-uri Mistoace, hai si cu slow motionul » Post actualizat in 15 Oct 2014 06:48A aparut programul zilei de 22 oct.2014 la Mistode pe FB.....eu din pacate nu pot sa-l pun acum..... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Uite ca pana la urma n-am fost destul de rapid, m-au prins paparazzi: Multumim, Two4Photo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 Te-am urmarit, ai mers racheta. Depaseai si te luai cu tot ce-ti iesea in cale ) p.s. Sa-ti fie de bine si la cit mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Filmarile de Duminica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Slow Motions de sambata : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 Cit de clar se vad suspensiile la lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Domnul Mashinutza de la United. Are peste 190 cai /roata. vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Slow motions de Duminica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 190 la roata? eu ma plangeam ca am comsumat 35 de litrii de benzina cu 100 si ceva de cai la roata... aia cred ca mananca si rezervoru cu totu... )) Pt restul exista Mastercard. Vezi ca exista un ZX10 2010 cu 180 cai, e racheta, 5000euro, full competition, e facut numai de pista. Ii pui benzina si te dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate