iulia_boris Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Alea.s de leac..Nu de saturat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Eh, leac! De fapt mai adaugi o frustrare la cele cine stie cate deja ai Inspirat de Tata lor, m-am invrednicit si eu. Ar mai fi trebuit ghimbir, otet de orez si ulei de susan, dar a iesit OK si fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Aproape 20 de persoane au mancat azi niste bunataturi ce le am pregatit in cateva ore. Am intarziat un pic cu ora mesei, dar a meritat. Cartofi copti pe gratar. Ardei copti. Pt cei care nu conteaza ce mananca, niste puisor cu unt si ierburi de provence. Niste porcusor sub diferite forme. Iar pt cei care au pretentii niste ton la gratar simplu si o vita maturata cu un sos de piper. A fost un deliciu culinar. Nu stiu voi cand gatiti cum faceti, dar eu pur si simplu nu fac poze, astea le am primit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 A, pai esti tocmai bun de deschis un popas. La ce tripotezi acolo, nu ai cum sa dai gres. Sosul ala, daca nu e vreun secret profesional, nu ne zici de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Simplu de tot, o reductie de vin, niste zahar, caci fara zahar viata e pustiu Deobicei nu gust reductia in stadiul acela, cumva am uitat de data asta de zahar si cumva am gustat, cred ca aveam fata de Ciorbea la cum ma strambam un ochi intr o parte, unu in alta, asa ca am zis noway. Zahar. Mult. Cam o lingura la vreo 150 de ml de vin . Acu ca era comestibil, vreo 20 de ml de coniac. Flacara magica sa l aprinda, aroma perfecta de la care sa plecam. Mult, mult piper multicolor, si nu prea fin ca i pacat de el. Urasc piperul negru, dar combinat cu alte culori nu am nimic cu el. un pic de sare si unt. Chestia asta tinuta la frigider se transforma in ceva tare si colorat. Scos vita de pe gratar, bagat in oala cu capac, sare, bagat untura asta peste carne care s a transformat instant in lichid. Asteptat cateva minute. Numa bine zeama de la carne s a scurs in oala, Daca era timp mai dadaeam un clocot la treaba asta, dar asa l am aruncat inapoi in castron, s a mai racit pana a ajuns pe masa si a fost ce trebuie. Culoarea de la vinul redus a facut sa nu arate a acea zeama de carne cruda. Partea faina e pt simandicosi ca atunci cand carnea lasa zeama aia cand o tai, ca na tinta era medium rare, fiiind sosul asta peste, nu observa ca curge lichidul din carne si atunci mananca. E foarte greu sa dai de mancare la oameni mai ales la aia care urla in gura mare, mie sa nu imi dai in sange sau eu nu mananc vita. Sau imi facea bunica vita. De unde cumpara bunica ta antricot maturat. Antricot, antricot am mancat toata viata mea.... Bun no ia acest medium rare parfect. Dar e rosie inauntru o vreau mai facuta..... Ah nu am zis, cumparand carne vidata, e faina de lasat sa ajunga la temp camerei cum s ar spune cu cateva ore inainte de gatire. No acu retete de sos de piper sunt multe, unele cu smanta altele cu faina. Ce am mancat pe la chermezele cu staif nu am vazut smantana in sosul de piper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 mamaaa,ce-i acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Notam, notam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Sofer cu aspiratii de bucatar ,in limita timpului disponibil Gatit in aer liber cu dotari minime. Ciuperci cu ceapa,sunca si carnat macelaresc afumat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Nu.i rău deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 (editat) Da, arată bine.. mă pregătesc de grătărel.. O să pun și eu și niște ciuperci.. La 24.06.2020 la 1:24, cooldeep a spus: Simplu de tot, o reductie de vin, niste zahar, caci fara zahar viata e pustiu Deobicei nu gust reductia in stadiul acela, cumva am uitat de data asta de zahar si cumva am gustat, cred ca aveam fata de Ciorbea la cum ma strambam un ochi intr o parte, unu in alta, asa ca am zis noway. Zahar. Mult. Cam o lingura la vreo 150 de ml de vin . Acu ca era comestibil, vreo 20 de ml de coniac. Flacara magica sa l aprinda, aroma perfecta de la care sa plecam. Mult, mult piper multicolor, si nu prea fin ca i pacat de el. Urasc piperul negru, dar combinat cu alte culori nu am nimic cu el. un pic de sare si unt. Chestia asta tinuta la frigider se transforma in ceva tare si colorat. Scos vita de pe gratar, bagat in oala cu capac, sare, bagat untura asta peste carne care s a transformat instant in lichid. Asteptat cateva minute. Numa bine zeama de la carne s a scurs in oala, Daca era timp mai dadaeam un clocot la treaba asta, dar asa l am aruncat inapoi in castron, s a mai racit pana a ajuns pe masa si a fost ce trebuie. Culoarea de la vinul redus a facut sa nu arate a acea zeama de carne cruda. Partea faina e pt simandicosi ca atunci cand carnea lasa zeama aia cand o tai, ca na tinta era medium rare, fiiind sosul asta peste, nu observa ca curge lichidul din carne si atunci mananca. E foarte greu sa dai de mancare la oameni mai ales la aia care urla in gura mare, mie sa nu imi dai in sange sau eu nu mananc vita. Sau imi facea bunica vita. De unde cumpara bunica ta antricot maturat. Antricot, antricot am mancat toata viata mea.... Bun no ia acest medium rare parfect. Dar e rosie inauntru o vreau mai facuta..... Ah nu am zis, cumparand carne vidata, e faina de lasat sa ajunga la temp camerei cum s ar spune cu cateva ore inainte de gatire. No acu retete de sos de piper sunt multe, unele cu smanta altele cu faina. Ce am mancat pe la chermezele cu staif nu am vazut smantana in sosul de piper. Vii să mă asiști și pe mine?..că le zici bine! Editat Iunie 26, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 (editat) Acum 10 ore, ALEX-CRUISER a spus: Ciuperci cu ceapa,sunca si carnat macelaresc afumat. M-am tampit...am citit marinaresc Ti-au iesit foarte bine ciupercile (mult Mai bine dacat imi ies mie). Eu voi face osso buco...pana de inspiratie. Editat Iunie 26, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 1 oră în urmă, WotRU2Me a spus: M-am tampit...am citit marinaresc Ti-au iesit foarte bine ciupercile (mult Mai bine dacat imi ies mie). Eu voi face osso buco...pana de inspiratie. Ma straduiesc. Nu am rabrare sa toc ceapa marunt ,dar oricum nu am invitati la masa care sa comenteze Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Da, arată bine.. mă pregătesc de grătărel.. O să pun și eu și niște ciuperci.. Vii să mă asiști și pe mine?..că le zici bine! Sa ai pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Gata si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 14 hours ago, Flower-Power said: Vii să mă asiști și pe mine?..că le zici bine! Daca distanta nu ar fi asa mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 Depinde unde stai.. Ofer grătărel..și pun bucătăria la dispoziție Iei și nevasta cu tine. Și dacă se bagă și @WotRU2Me el trebuie să își ia și kinderii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 O rulada din piept de porc condimentat (sare, piper, boia dulce afumat, cimbru), coapta 5 ore in vas cu capac la 140 de grade, cu glazura (miere, suc portocala, mustar, nuci pisate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 Ce kurtos colac arătos, pare să fie și gustos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 M am ingrasat de cand ma uit in topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 Acum 7 ore, soran a spus: Mai are ceva umplutura sau e doar plin de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Punk concert si bulangerie inchisa...ajungi sa perpalesti castraveti si sa adaugi paste si parmezan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 La 28.06.2020 la 0:17, Altair a spus: Mai are ceva umplutura sau e doar plin de el? Foaaaaarte plin de el PS. Inca mai facem sendvish-uri cu felii din dansul :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 La 27.06.2020 la 11:16, Flower-Power a spus: Și dacă se bagă și @WotRU2Me el trebuie să își ia și kinderii. Peste mari si tari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 (editat) Salutare gurmanzi! Am tot stat departe de acest topic, am zis ca-i riscant la ce bunatati am vazut postate aici. E si motivul pentru care am decis sa incep usurel.... iata! O bunatate facuta din zuchinni (ceapa, usturoi, oua, faina, rosii, smantana, mozarela). Nu mai arata asa bine fiindca intai m-am infipt in ea (partea ce nu se vede) si apoi m-am gandit s-o fotografiez Editat Iulie 1, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Nu e bine la drum cu burta goala Am facut acum repede,inainte de plecare...ceva usor de seara Acum 6 ore, FlipperCo a spus: Salutare gurmanzi! Am tot stat departe de acest topic, am zis ca-i riscant la ce bunatati am vazut postate aici. E si motivul pentru care am decis sa incep usurel.... iata! O bunatate facuta din zuchinni (ceapa, usturoi, oua, faina, rosii, smantana, mozarela). Nu mai arata asa bine fiindca intai m-am infipt in ea (partea ce nu se vede) si apoi m-am gandit s-o fotografiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Ciorbă de văcuță... Și o nebunie de rețetă care a ieșit incredibil de gustoasă..e noua mea pasiune rețeta asta. https://www.kiloretete.ro/fara-categorie/vinete-marinate-cu-verdeata-si-usturoi-un-deliciu-al-bucatariei-italiene-nu-exista-reteta-mai-delicioasa?fbclid=IwAR19rBGrjylTZ5p7rJN_0lXrUPrpNhck42ly5ofWzulP2fnSoYiq_ZGmOx8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.