Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Unde zici că stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 curiosity killed the cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Măcar să nu moară de poftă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 hahahahaha, ai dreptate! +1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Deunăzi nu-ți fierbea mustul, acu' ai trecut la next level, oțetul! Evolution. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Acum 1 oră, Paca a spus: Mno ...azi am pus prima oara in viata asta muraturi cu manutza mea ...sa fie intr-un ceas bun zic Vai de capul tau... n-ai mai bagat mana in varza pana acum? Ar fi bine sa-i bagi si un stiulete, iese mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Tură buna, tura trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Acum 15 ore, Nguyen a spus: Ar fi bine sa-i bagi si un stiulete, iese mai buna. +1 Acum 8 ore, WotRU2Me a spus: Tură buna, tura trecuta Pe vas ati facut asta? Ce nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Facem la fiecare traversada cate un bbq daca ne permite vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Acum 40 minute, mad.alin a spus: +1 Si ocazional mai sufli si in ea ca altfel se impute. Dar nu stiu daca te-ai prins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Cine,ce a mai gătit? Nu vă lăudați de frică... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Gulas de vita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Auci...la ceaun, joci dur și murdar. Trișez.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Cum altfel faci un gulas adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Nu știu, cum? Care e rețeta? Sunt ascultătoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 (editat) Iti trebuie un ceaun :)) Reteta e simpla, carne de vita, ceapa, morcovi, telina, cartofi, ardel iute, sare, piper, foi de dafin si ce condimente mai doreste doamna/domnisoara. Secretu e sa ai rabdare, dureaza 4-5h si sa te hidratezi cu ceva natural, de casa... Editat Octombrie 11, 2019 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 În urmă cu vreo 20 de ani se găsea în pasajul de la Palatul Telefoanelor o plăcintă cu vacă şi multă ceapă, era o nebunie. Am tot încercat să o copiez acasă dar nu iese ca aia. Ştie cineva cum trebuie făcută? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 (editat) Acum 1 oră, gabyshor a spus: Iti trebuie un ceaun :)) Reteta e simpla, carne de vita, ceapa, morcovi, telina, cartofi, ardel iute, sare, piper, foi de dafin si ce condimente mai doreste doamna/domnisoara. Secretu e sa ai rabdare, dureaza 4-5h si sa te hidratezi cu ceva natural, de casa... stai departe? adică de când pui tu ceaunul pe pirostrie și te ajută nevasta cu legumele , am timp să ajung? Editat Octombrie 11, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 Nu ma ajuta nevasta cu legumele, ea doar toarna vinu in pahar. Destul de departe, acu nu stiu cu ce si cat de repede calatoresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 Foarte tare. cred că iese foarte gustos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 12, 2019 Share Postat Octombrie 12, 2019 La 11.10.2019 la 15:08, gabyshor a spus: Nu ma ajuta nevasta cu legumele, ea doar toarna vinu in pahar. La mine e invers, ea face mancarea iar eu imi torn in pahar. La 11.10.2019 la 17:17, Flower-Power a spus: Foarte tare. cred că iese foarte gustos. Chiar foarte gustos: friptura de vitel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 Diferite feluri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 (editat) Băăăă, sper că nu gătiți pisica!!! Mastăr șefi - mastăr șefi, dar nici in halul ăsta... Editat Octombrie 13, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 Da ce, pisica nu se mananca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 14, 2019 Share Postat Octombrie 14, 2019 @ivan Mi-ai facut pofta (mai mult decat aveam deja) de-o pisica de-asta BSH. Nu reușesc sa ma hotărăsc ca nu stiu ce-o sa fac cu ea cand sunt plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate