Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu, l-am condimentat doar cu sare si piper si l-am pus pe gratar bine incins cateva minute pe fiecare parte (in jur de 5 la grosimea asta de 4-5 cm, avand grija sa-l rotesc 90 de grade la 2,5 minute). Dupa asta, il pun in cuptor, altfel ramane prea crud inauntru. In cuptor se tine in functie de cat de in sange vrei sa iasa. Teotetic iti trebuie in termometru cu sonda pe care il infigi in interior si-ti zice el cand e gata, in functie de cum il preferi. Dar n-am, asa ca etapa asta e mai dupa ureche. Da' nu fie cuptorul prea incins, dimpotriva.

Separat, infierbanti niste unt cu usturoi, rozmarin si cimbru (daca ai crengute mai verzi e mai bine) si mai ungi steak-ul cu untul asta aromat din cand in cand. 

La sfarsit, il lasi sa se odihneasca vreo 10 minute, il stropesti cu acelasi unt si aia e 😀

Sunt convins insa ca sunt si retete delicioase cu marinata. 

Btw, in cuptor trebuie sa stea pe zabrele si pui o tava un etaj mai jos sa prinda picaturile.

*marinada

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cine se scoală de dimineață, departe ajunge..nu așa era proverbul? De ce nu e aplicabil și în zile noastre..

Screenshot_20200409-121042_Gallery.jpg

Screenshot_20200409-121046_Gallery.jpg

Acum 19 ore, WotRU2Me a spus:

Asta-mi trebuie. Cu niste dulceata intriganta, dulce acrisoara si lapte...sau cozonac cu lapte cu zahar si cacao.

Mai, da' ce frumos au iesit! Ia sa convoc eu ajutoarele pentru niste gogosi/scovergi maine 😀

Ar fi cazul să le convoci..ajutoarele..că sigur se vor bucura, se distrează ajutoarele mici, sigur.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 08.04.2020 la 8:44, WotRU2Me a spus:

Nu, l-am condimentat doar cu sare si piper si l-am pus pe gratar bine incins cateva minute pe fiecare parte (in jur de 5 la grosimea asta de 4-5 cm, avand grija sa-l rotesc 90 de grade la 2,5 minute). Dupa asta, il pun in cuptor, altfel ramane prea crud inauntru. In cuptor se tine in functie de cat de in sange vrei sa iasa. Teotetic iti trebuie in termometru cu sonda pe care il infigi in interior si-ti zice el cand e gata, in functie de cum il preferi. Dar n-am, asa ca etapa asta e mai dupa ureche. Da' nu fie cuptorul prea incins, dimpotriva.

Separat, infierbanti niste unt cu usturoi, rozmarin si cimbru (daca ai crengute mai verzi e mai bine) si mai ungi steak-ul cu untul asta aromat din cand in cand. 

La sfarsit, il lasi sa se odihneasca vreo 10 minute, il stropesti cu acelasi unt si aia e 😀

Sunt convins insa ca sunt si retete delicioase cu marinata. 

Btw, in cuptor trebuie sa stea pe zabrele si pui o tava un etaj mai jos sa prinda picaturile.

*marinada

Recomand varianta reverse sear. 

Intai la cuptor(sau smoker) apoi pe gratarul incins, sau in tigaie de fonta, cu unt, usturoi si cimbru. 

IMG_20190920_181139.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2 hours ago, Flower-Power said:

Ce a făcut artistul aici? O poză de după avem ?😁

Ori am pus eu pozele aiurea ori le-a incarcat site-ul rau. Poza de dupa e defapt prima. Cinnamon rolls :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A iesit azi fazanu din congelator, cica sa se faca supa pt maine, daca tot e pastele la unii. Dar cu carnea ce sa fac, nu aveam chef de indesat si bagat in cuptor, asa ca cea mai simpla treaba posibila, un sos vanatoresc. Sosul asta il stie atata lume, si e atat de diferit, niste radacinoase acolo si bun o fi. Servit asta seara cu niste spatzle a fost fennomenal.

Decand am vazut un documentar despre canadieni cu siropul lor de artar... nu ma mai pot controla si aproape de fiecare data cand vine vb de caramelizat ceva simt nevoie de a folosi niste sirop de asta si de fiecare data iasa ceva bun bun. 😁😁😁😁

 

Maine cica cuptorul e nerabdator, vrea sa coaca niste muschiulet de porc si cica vrea sa fie si rose. 😁 La cuptor ii fac pofta, dar nu stiu ce garnitura sa fac, inca 😁

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cuptorul meu a fost de treaba si s atinut de cuvant. A scos un muschiulet perfect.

PSX_20200412_125422.thumb.jpg.9b88771511f26ee03801c95bf4c02eef.jpg

 

Iar apoi cica sa ii fac poza cu tel in timp ce torn niste sos peste carnea absulut perfecta... Din vreo 3 poze abea a iesit treaba asta... Nus multumit de poza, dar gustu... Un adevarat festin 😁. Garnitura a fost niste cartofi gratinati.

PSX_20200412_130641.thumb.jpg.7532e1b2c1b8cb708294e3499b5a8177.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Vizitator pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...