superbec Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 E doar ornamental asta... Se vad castroanele pline in stanga! ) Pofta buna! merci Unele retete mai complicate, ma fac sa-mi aduc aminte de bancul asta: Undeva-n Ardeal...Ion și Gheorghe stăteau la taclale: – Bă, io nu mai pot! De când cu emisiunile aste cu gătit, muierea mea o luat-o razna, mă! Ieri o făcut ciorbă de fasole cu smochine. Smochine, bă, SMOCHINE!!! – Mie-mi zîci? A mea o pus piersîci în tocănița de cartofi… cică să-i dea un fleivăr modern… – Mi-i și frică să vin acasă, că cine știe ce blăstămăție pune pe masă. O trebuit să mănânc mămăligă cu rodii… Cu rodii, bă, CU RODII, paștele ei de mâncare! – Io mănânc pe ascuns, că mi-i milă s-o jignesc… O făcut sarmale umplute cu creveți. Am așteptat să adoarmă ca să mânc și io un parizer cinstit… – A mea i-o pus la prunc la școală pită cu untură și cu rucola, mă! – Asta nu-i nimic: am ținut pomană după mă-sa și o făcut colivă cu mascarpone și sirop de arțar… flambată! – Bă... – Da, bă... – Atâta am vorbit de mâncare, că amu mi s-o făcut sete! – Ie mă, și mie… – No, hai să merem la crâșmă, să pușcăm niște shot-uri de Jägermeister!.... hahaha, pai de la emisiunile astea mi se trage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Ca tot au omis toti desertul, o treaba simpla care-mi place: http://www.culinar.ro/retete/dulciuri/creme/halva-turceasca-delicioasa/46/2/22995/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 Mai am de taiat o ceapa si gata e stemu la rosii man ca te dau afara din masterchef astia.... » Post actualizat in 23 Oct 2014 18:23 Ca tot au omis toti desertul, o treaba simpla care-mi place: http://www.culinar.ro/retete/dulciuri/creme/halva-turceasca-delicioasa/46/2/22995/ interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 io am facut orez cu lapte. merge si seara si dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 dureaza prea mult, totusi am o reteta geniala de zuurfvlees împărtășește rețeta...ori aici ori pe privat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Friganele, eu imi fac din cand in cand, imi aduc aminte de scoala generala. De mancare, fa musaca cu carne tocata cartofi - daca iti place asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 împărtășește rețeta...ori aici ori pe privat... iti trebuie ontbijtkoek... 2 felii o tigaie mare 2 antricoate de vita, d'alea gigantice juma pachet de unt 2-3 cepe mari rosii vin rosu cateva cuisoare foi dafin 2 bucati 2-3 linguri magiun de mere (appelstroop) sare-piper pui niste unt in tigaie si prajesti vita pe ambele parti la foc mare , ii dai un pic de culoare nu trebuie sa o faci de tot. in alta tigaie caramelizezi ceapa tot cu unt treci ceapa in tigaia cu vita si pui restul ingredientelor + ontbijtkoek daca ai.acoperi tot cu vin, lasi la foc mic-mediu 3-4 ore, e gata cand se farama carnea se serveste cu cartofi prajiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 pentru viitor, pare apetisant si bomba calorica(nu ca ar mai conta la oameni de calibrul nostru)la umplutura cred ca e telemea, mascarpone sau ceva(poate unt,desi nu cred) si apoi smantana(ca se intelege ca zice asta https://www.facebook.com/video.php?v=625687454138566 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 dacă nu ai pâine olandeză afectează cu ceva treaba?...cu se se poate înlocui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Ca tot au omis toti desertul, o treaba simpla care-mi place: http://www.culinar.ro/retete/dulciuri/creme/halva-turceasca-delicioasa/46/2/22995/ Rantas cu zahar.Cam ciudata reteta..Fara oleaginoase e ca nunta fara lautari.. » Post actualizat in 24 Oct 2014 05:09 Poftim desert.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Hai baieti. Bagati botu in desert de dimineata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 24, 2014 Autor Share Postat Octombrie 24, 2014 dacă nu ai pâine olandeză afectează cu ceva treaba?...cu se se poate înlocui? sunt retete si fara, sigur n-o sa aiba acelasi gust Olandez dar poate sa-ti placa mai mult daca nu esti obisnuit » Post actualizat in 24 Oct 2014 06:16 Rantas cu zahar.Cam ciudata reteta..Fara oleaginoase e ca nunta fara lautari.. » Post actualizat in 24 Oct 2014 05:09 10603246_716708658405687_1397854919072823373_n.jpg Poftim desert.. exact ce aveam nevoie de dimineata, care-i mai tanara, pe la 16 anisori asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 pune-o sa faca o ciorba de burta la cuptor sa bage o tava cu niste ceafa preparata in felul urmator: se taie o ceapa mare sau 2 mai mici rondele si se aseaza in tava. se prepara un sos din 1-2 linguri de mustar, ulei o lingura,piper , cimbru si sare. se ung cefele cu acest sos si se lasa ( la macerat ) aproximativ 2 ore. se pun cefele in tava peste rondele de ceapa se taie cartofi felii pe care le adaugi in tava. pui si niste catei de usturoi. adaugi un pahar cu apa. se baga la cuptor cand intorci cefele pe partea cealalta mai aduci putina apa . desfaci o sticla de vin alb . pui in tava aproximativ 1/3 din vin. restul il bei. mai intorci carnea de cateva ori pana se face bine pe ambele parti. si gata. pofta buna ! aaa... mai faci si un mujdei de usturoi. poti desface linistit inca o sticla de vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 @finu: si dupa aia urmeaza sex si nani, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Hedonistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 exact ai si tu reteta asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 la cuptor sa bage o tava cu niste ceafa preparata in felul urmator: se taie o ceapa mare sau 2 mai mici rondele si se aseaza in tava. se prepara un sos din 1-2 linguri de mustar, ulei o lingura,piper , cimbru si sare. se ung cefele cu acest sos si se lasa ( la macerat ) aproximativ 2 ore. se pun cefele in tava peste rondele de ceapa se taie cartofi felii pe care le adaugi in tava. pui si niste catei de usturoi. adaugi un pahar cu apa. se baga la cuptor cand intorci cefele pe partea cealalta mai aduci putina apa . desfaci o sticla de vin alb . pui in tava aproximativ 1/3 din vin. restul il bei. mai intorci carnea de cateva ori pana se face bine pe ambele parti. si gata. pofta buna ! aaa... mai faci si un mujdei de usturoi. poti desface linistit inca o sticla de vin. merge... e ok PS - cum pewla schimba retete barbatii? v-au stricat mastersefii? » Post actualizat in 24 Oct 2014 20:23 @finu: si dupa aia urmeaza sex si nani, nu? exact ai si tu reteta asta ? sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 toata lumea a plecat de halloween? nimeni nu bucatareste pe acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 toata lumea a plecat de halloween? nimeni nu bucatareste pe acasa? Ba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 faci gratare si nu zici nimic?! Pofta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Ms! Hai la o frigaruie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Ms! Hai la o frigaruie! asta imi place la zona voastra ....OMENIA in bucuresti te trimitea la alimentara sa ti cumperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Diseara fac taitei chinezesti (din orez) cu legume carne de pui si sos de stridii ! (picant...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 asta imi place la zona voastra ....OMENIA in bucuresti te trimitea la alimentara sa ti cumperi Hai sa ti zic o faza tare, Iane: dupa un party mai oficios (ceva legat de servici), baietii, incalziti, vroiau sa continue cheful. Se organizeaza la care dintre ei sa mearga, se dau telefoanele de rigoare la consoarte, dupa care cel la care se organiza se duce la unul si il invita: "Hai la mine, sa continuam cheful. Iei o caserola de mici si berile si vii." La care "invitatul" : "Pai asa te chem eu pe tine la chef, ma??? Iti spun eu ce sa ti aduci de mancare, daca vrei sa mananci???" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 asta imi place la zona voastra ....OMENIA asta cam asa ar trebui sa fie peste tot, nu depinde de locatie.... depinde de OAMENI sau oameni...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate