FlipperCo Postat Septembrie 6, 2020 Share Postat Septembrie 6, 2020 O omleta mai “draguta”, cu ciuperci, rosii si mozarella Acum 4 ore, WotRU2Me a spus: Inca o vietate care n-a murit in zadar Ce vietate sa fie? Nu pare vita, poate oaie/berbecut/caprita? Hai nu spune..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Berbecut Sa nu mai vad carne, oua. Poate o saramura zilele viitoare, dar in rest numai salata. Sunt ingretosat, saturat etc. De maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Acum 10 ore, WotRU2Me a spus: Berbecut Sa nu mai vad carne, oua. Poate o saramura zilele viitoare, dar in rest numai salata. Sunt ingretosat, saturat etc. De maine ...si cum cea mai buna leguma e carnea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Bag și eu: Pulpa de ied dezosata, ciorba de fasole, vinete umplute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Ultimul weekend la maia Pentru copii Pentru adulti Done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Ups I did it again.. Sărmăluțe în foi de varză cu coaste afumate..delicioase, după o rețetă de-a Jamillei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Acum 5 minute, Flower-Power a spus: Ups I did it again.. Sărmăluțe în foi de varză cu coaste afumate..delicioase, după o rețetă de-a Jamillei. Le-ai facut tu, sau doar le-ai mancat?? Dar oricum, ca conteaza 1000 calorii pe portie (fara mamaliga), cand mori de pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Eu le-am făcut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Acum 5 minute, Flower-Power a spus: Eu le-am făcut.. Buna treaba, bravo! Fa ceva sa manance lumea (intai tu) si cu ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Acum 53 minute, Flower-Power a spus: Ups I did it again.. Sărmăluțe în foi de varză cu coaste afumate..delicioase, după o rețetă de-a Jamillei. Ce avem noi aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Era o porțiune care a stat la suprafață cât a fost în cuptor. Rumenită mai bine. Te asigur că a fost delicioasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Septembrie 28, 2020 Share Postat Septembrie 28, 2020 Numai cărnuri frate pi aicișa....... Iaca și desertul....găluști cu prune(gomboți). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 29, 2020 Share Postat Septembrie 29, 2020 Direct din cuptor...sfârâie și miroaseeee iar eu mă abțin cu greu. Dietă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 29, 2020 Share Postat Septembrie 29, 2020 Acum 5 minute, Flower-Power a spus: mă abțin cu greu. Dietă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 (editat) Muschi de vita cu garnituta de morcovi caramelizati si spanac (cu usturoi si rosii uscate). Editat Octombrie 3, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 Acum 28 minute, taong_mapagbiro a spus: Mno...tocmai ce am terminat niste ureci de porc afumate , murate . Azi ...gasit inca 30 de urechi ...sa fie veselie si voie buna zic Da, am vazut din postari anterioare, ca esti priceput la..... “porcarii”. Totusi trebuie sa gust ca sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 La 03.10.2020 la 22:35, FlipperCo a spus: Muschi de vita cu garnituta de morcovi caramelizati si spanac (cu usturoi si rosii uscate). Aaaaa, d-asta-mi esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 1 oră în urmă, WotRU2Me a spus: Aaaaa, d-asta-mi esti! atat s-a putut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 17, 2020 Share Postat Octombrie 17, 2020 Hai ca vad ca poporul a trecut pe cips-uri. Ghiceste cineva ce este acest .... gogoloi? Pfff !!! ce liniste pe strada aceasta. Acum inteleg ca in cursul saptamanii nu-i timp de gateli, dar in “vechend”, sa nu aruncam macar un ochi? Ok, spun eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 18, 2020 Share Postat Octombrie 18, 2020 Totul bun si frumos dar darele alea din farfurie ma fac sa fredonez "Un sfarsit e un inceput" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 18, 2020 Share Postat Octombrie 18, 2020 Acum 6 minute, Altair a spus: Totul bun si frumos dar darele alea din farfurie ma fac sa fredonez "Un sfarsit e un inceput" “darele”? ....ce-s alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 24, 2020 Share Postat Octombrie 24, 2020 Fasole verde cu rosii uscate, usturoi si bacon. Cotletele de berbecut si muschiulet invelit in bacon cu frunze de busuioc + MUST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Octombrie 24, 2020 Share Postat Octombrie 24, 2020 Se pare ca n am mai facut poze de ceva vreme Incepem cu o supa crema de usturoi. Chestia aia alba este o spuma de lapte mentolata. Daca as bea cafea as fi avut probabil o masinarie de frotat laptele, dar nu am, asa ca metoda e usor barbara, se pune niste lapte intr un pahar inalt in cuptoru cu microunde, se lasa cateva zeci de sec la fiert pana se ridica spuma pana sus. Apoi o data oprit microundele se va lasa toata treaba, dar poti extrage o lingura de spuma din vreo 50 ml de lapte. A se vedea arentia la detaliu cum acea bucata de chives nu a vrut sa stea pe supa Apoi trecem la felul doi. Ceva clasic. Un pireu de cartofi dulce pt cei care prima oara dau furculita cu pireul de pastarnac. Am mai zis la unii, altii, mi a iesit erfect pt ca am scos miezul ala radacinos si atzos din pastarnac. Unii imi zic sa cumpar pastarnac mai proaspat. No ce sa zic, asta i marfa, cu asta gatim, ne adaptam. Carnea nimic special, muschiuletz flambat intr o crusta fina de praf de mustar, dar aici aparr surpriza. Sosul. Am luat un gem de gutui cu nuca si chilli de la cineva si am incropit un sos. Chilli sub forma de ardei, nu fulgi, nu boia. Deci totul in farfurie relativ monoton. Carnea perfecta efectiv se topea in gura si apoi vine chilli ăsta din sos si te trezeste la realitate Data viitoare voi incerca flambarea dupa ce iese din cuptor, ceva imi spune ca see va simti si mai tare aroma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 24, 2020 Share Postat Octombrie 24, 2020 Io-s de la tara, mai putina arta, mancare ceva mai multa si mai consistenta! Ceva usor, de seara, picant...si nu se vad in poze citronada, socata si berea fara alcool, ca deh...mi-am baut ratia cu alcool de peste 21 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 24, 2020 Share Postat Octombrie 24, 2020 Acum 49 minute, cooldeep a spus: Se pare ca n am mai facut poze de ceva vreme Incepem cu o supa crema de usturoi. Chestia aia alba este o spuma de lapte mentolata. Daca as bea cafea as fi avut probabil o masinarie de frotat laptele, dar nu am, asa ca metoda e usor barbara, se pune niste lapte intr un pahar inalt in cuptoru cu microunde, se lasa cateva zeci de sec la fiert pana se ridica spuma pana sus. Apoi o data oprit microundele se va lasa toata treaba, dar poti extrage o lingura de spuma din vreo 50 ml de lapte. A se vedea arentia la detaliu cum acea bucata de chives nu a vrut sa stea pe supa Apoi trecem la felul doi. Ceva clasic. Un pireu de cartofi dulce pt cei care prima oara dau furculita cu pireul de pastarnac. Am mai zis la unii, altii, mi a iesit erfect pt ca am scos miezul ala radacinos si atzos din pastarnac. Unii imi zic sa cumpar pastarnac mai proaspat. No ce sa zic, asta i marfa, cu asta gatim, ne adaptam. Carnea nimic special, muschiuletz flambat intr o crusta fina de praf de mustar, dar aici aparr surpriza. Sosul. Am luat un gem de gutui cu nuca si chilli de la cineva si am incropit un sos. Chilli sub forma de ardei, nu fulgi, nu boia. Deci totul in farfurie relativ monoton. Carnea perfecta efectiv se topea in gura si apoi vine chilli ăsta din sos si te trezeste la realitate Data viitoare voi incerca flambarea dupa ce iese din cuptor, ceva imi spune ca see va simti si mai tare aroma. Supă de usturoi? Nu am gustat niciodată..Arată bine și felul 2. sunt înfometată.. Acum 3 ore, FlipperCo a spus: Fasole verde cu rosii uscate, usturoi si bacon. Cotletele de berbecut si muschiulet invelit in bacon cu frunze de busuioc + MUST trebuie să fi fost gustos.. Acum 5 minute, ivan pedala a spus: Io-s de la tara, mai putina arta, mancare ceva mai multa si mai consistenta! Ceva usor, de seara, picant...si nu se vad in poze citronada, socata si berea fara alcool, ca deh...mi-am baut ratia cu alcool de peste 21 ani! Așa se duce cura mea pe apa sâmbetei..noroc că nu ești aproape de mine..nici tu, nici ceilalți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.