9fingers Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 ...Marquez s-a facut placut de la inceput. Muncesc mecanicii aia ai lui mai cu spor si daruire. Noi vedem pe pista doar pilotul si motocicleta, dar fiecare are in spate cateva zeci de oameni. Poate ca inginerii lui Marquez fac bucurosi ore suplimentare ca sa gaseasca setarea cea mai buna, Daca Stoner era o acritura poate ca inginerii lui stateau mai mult cu ochii pe ceas si numarau minutele pana sa plece acasa. Stoner e pilotul care pe mine m-a exasperat cu "we" care inlocuia orice urma de "me" din conferintele de presa. E common knowledge ca Stoner avea o relatie extrem de stransa cu echipa lui de mecanici, care "numarau minutele pana sa plece acasa" cu atata disperare ca l-au urmat si la Honda. Si pana si un stereotip japonez ca Nakamoto recunostea ca a plans cand Stoner s-a decis sa paraseasca competitia, oferind-i cam orice pt a-l face sa ramana. O reactie total atipica din partea boss-ului HRC, echipa care s-a facut cunoscuta printr-o abordare in care-si considera pilotii niste simple accesorii... "Poate ca....daca..." niste acrituri de suporteri nu ar mai fi atat de inclinati sa fabuleze pt a-si menaja orgoliile ranite, ar realiza ca nu Stoner avea probleme de comportament. Si problema se afla undeva de cealalta parte a ecranului. » Post actualizat in 29 Oct 2014 10:42 Vezi ca ai confundat sezoanele Anul trecut Marquez a avut concurenta. In prima parte a sezonului diferenta a fost facuta de cutia seamless, dar in a doua parte Lorenzo a recuperat fantastic. Pentru Rossi a fost mai greu pentru ca a trebuit sa se readapteze. Mie anul asta mi se pare ca Marquez n-a prea avut concurenta. Ce n-a castigat sezonul asta a fost mai degraba din vina lui decat din meritul concurentilor. Diferenta in 2013 a fost facuta de lipsa de experienta a lui Marquez si accidentarile grave suferite de Lorenzo si Pedrosa. Prima treime a sezonului a fost dominata de cei doi, a doua, cand erau ori pe bara ori inca se refaceau, dominata de Marquez, iar in ultima treime s-a refacut Lorenzo si si-a intrat in ritmul afisat si in prima treime a sezonului. Excluzand cursele in care Lorenzo a fost accidentat, Yamaha a castigat mai multe curse inainte de debutul cutiei seamless decat a castigat dupa. Oricum, diferenta este una sensibila, care tine mai mult de afinitatea pilotilor pt anumite circuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 De cine credeti ca s-a indragostit Valentino? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Poate apare la Maruta pe canapea si ne povesteste. Sau ii citim oracolul lui Uccio... Credeam ca o sa fie un topic dedicat discutiilor despre MotoGP, nu tribulatiile galeriilor sau telenovele cu mario si supermodele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Credeam ca o sa fie un topic dedicat discutiilor despre MotoGP, nu tribulatiile galeriilor sau telenovele cu mario si supermodele. De-asta fentezi intrebarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 29, 2014 Autor Share Postat Octombrie 29, 2014 http://www.motogp.com/en/news/2014/Stoner%20tests%202015%20Honda%20RC213V%20at%20Motegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 De cine credeti ca s-a indragostit Valentino? De Yamaca YZF-R3, 2015, cumva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 De Yamaca YZF-R3, 2015, cumva???? R3 e prea micuta pentru doctor. Dar cred ca esti pe aproape. Eu zic ca e vorba de R1. Am inteles ca zilele astea se lanseaza noul model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 (editat) R3 e prea micuta pentru doctor. Dar cred ca esti pe aproape. Eu zic ca e vorba de R1. Am inteles ca zilele astea se lanseaza noul model. Poza e mai veche... posibil sa fie cum zice xt600, si sa fi fost vreo reclama pentru R3 EDIT: stai asa, ca vad ca nu s-a lansat inca R3. Nu mai stiu ce motocicleta era aia de langa el, dar cu siguranta poza e mai veche... am vazut-o acum cateva luni. Editat Octombrie 29, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 O fi reciclata Eu am vazut-o cu hashtagul #we_r1 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Poza e mai veche... posibil sa fie cum zice xt600, si sa fi fost vreo reclama pentru R3 Putin probabil. Poza e din februarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Poza cu Rossi s-ar putea sa fie si mai veche - din prima perioada la Yamaha cand era sponsor Fiat. In mod sigur nu e combinezonul de anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 A fost deja prezentata chiar de Colin Edwards: http://www.cycleworld.com/2014/10/16/2015-yamaha-r3-entry-level-sportbike-presentation-video-from-aimexpo-2014/ si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Astazi Crushlow face 28 de ani. MIe mi-e simpatic omul. Cred ca o tranteste pe jos atat de mult pentru ca vrea prea mult, dar asta e farmecul lui - are spirit de luptator si ambitie. Am zis Crushlow? Na ca m-am luat dupa voi La multi ani Crutchlow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Poza aia este făcută imediat după ce Rossi a intrat pentru prima dată pe motociclism.ro Acum nu se mai poate opri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Vezi ca ai confundat sezoanele Anul trecut Marquez a avut concurenta. In prima parte a sezonului diferenta a fost facuta de cutia seamless, dar in a doua parte Lorenzo a recuperat fantastic. Pentru Rossi a fost mai greu pentru ca a trebuit sa se readapteze. Mie anul asta mi se pare ca Marquez n-a prea avut concurenta. Ce n-a castigat sezonul asta a fost mai degraba din vina lui decat din meritul concurentilor. Nu am confundat deloc MM a castigat sezonul de debut la limita si cu multa bafta, tinand cont ca a cazut mult mai des si mult mai urat prin antrenamente, dar avand sansa sa nu se accidenteze, spre deosebire de principalii competitori JLO si Dani. Pe de alta parte, a fost evidenta forma slaba si problemele de acomodare cu mobra/gumele a lui JLO din prima jumatate a lui 2014, si chiar si acum cand recunoaste ca nu e 100% fizic. La fel Pedrosa, o forma mult sub anii trecuti. De aici au avut de castigat clar ceilalti 2: MM - care parea extraterestru prin comparatie , si Rossi care parea ca a baut apa vietii si intinerit..E f simplu, nu vad unde e confuzia... Nu stiu daca Honda mai poate sa scoata vre-un as din maneca cum a facut in ultimele 2 sezoane. Marimea sumelor investite de diversele uzine se reflecta in performanetele de pe pista...nu vad de ce Honda nu ar avea un mic plus si in 2015. Editat Octombrie 30, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 http://www.motogp.com/en/news/2014/Stoner+runs+Marquez+and+Pedrosa+settings+as+201516+test+concludes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Sunt curios ce timpi a avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Si eu m-am gandit..dar nu cred ca ii vor divulga Oricum, dupa 2 ani de pauza, fara antrenamente prealabile, nu prea poti face comparatie cu timpii pilotilor care sunt "in priza".. Editat Octombrie 30, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 mi-ar placea sa il vad la HRC in locul lui Pedrosa, dar sansele sunt infime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Cu siguranta timpii nu vor fi facuti publici. As fi vrut sa aud/vad o declaratie despre comportamentul pneurilor Michelin. Probabil si aceste date sunt confidentiale. Oricum, de remarcat ca HRC are deja acces la gumele pentru 2016. Sunt curios daca si Yamaha va putea sa testeze noile pneuri in viitorul foarte apropiat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Probabil vor testa la valencia si restu gumele michelin,sau cel tarziu la sepang. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=FYu3Wpi8uuA&list=UUisRQ4lWvs6p8lZfmZzsv8g Editat Octombrie 31, 2014 de DStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Asta e topic publicitar subventionat de catre Yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Am pus filmuletul ca sa elucidam de cand dateaza poza aia cu Rossi In filmuletul reclama apare cu acelasi combinezon si scrie dedesubt de 6 ori campion mondial - deci e de prin 2009 posibil de cand s-a lansat modelul precedent R1. Si hai ca nu se lanseaza in fiecare zi cate un R1. Eu sunt curios cum arata Na, uite ca a facut Rossi reclama si la Panigale ca sa nu te superi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Si hai ca nu se lanseaza in fiecare zi cate un R1. Eu sunt curios cum arataS-a discutat si analizat clipul pe topicul de Yamaha R1. Ce se vede deocamdata este ca nu mai are tobele sub sa. Mai multe detalii si probabil si poze incepand de maine de la Milano (EICMA). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate