frigider Postat ieri la 12:37 Share Postat ieri la 12:37 papa moto E, daca o fi pe bune. 7 sezoane? cred ca 1 cursa am urmarit. totusi dezamagitor ca piata nu a crescut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă O sa noul M1 V4, dar pe langa ducati e urat cu spume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Ne despărțim cu lacrimi de crocodil in ochi de... MotoE https://www.the-race.com/motogp/motoe-motogp-support-series-suspended/# Pe mine personal m-a durut fix in p de acest motoE. Le-am văzut si live, nu ma interesează deloc. Bani cheltuiți aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă M-am uitat si eu de cand avem si noi un reprezentant in această competiție, in rest.... pământ de flori.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Habar n-am, lamuriti-ma si pe mine pe foarte scurt, ce e aia "combustibil 100% nonfosil din 2027"? Pe ce merg, pe scuipat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate