danypop Postat Aprilie 29, 2022 Share Postat Aprilie 29, 2022 https://m.gpone.com/en/2022/04/27/motogp/charte-there-will-be-no-more-miraculous-returns-there-are-no-madmen-here.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 29, 2022 Share Postat Aprilie 29, 2022 Acum 9 ore, danypop a spus: https://m.gpone.com/en/2022/04/27/motogp/charte-there-will-be-no-more-miraculous-returns-there-are-no-madmen-here.html Unde era nenea asta când s a accidentat mm prima oara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 https://www.autosport.com/motogp/news/suzuki-to-quit-motogp-at-the-end-of-2022/10268123/ Eu sper ca e o glumă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 'Dăfaaaak... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 Nașpa de Rins și Mir bafta lui că deja trage honda de el. Păcat și de Pol. Primul sezon pe moto pt MM și acum moto nouă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 22 minutes ago, danypop said: https://www.autosport.com/motogp/news/suzuki-to-quit-motogp-at-the-end-of-2022/10268123/ Eu sper ca e o glumă Am venit aici să posez asta. Bombshell! Exclus să fie glumă, autosport este site serios. Foarte ciudat anunțul totuși, în cazul în care erau în tratative să-l rețină pe Mir și tocmai ce l-au scos pe Suppo de la pensie. Sunt curios de explicații. Implicațiile pe piața piloților sunt majore. Mir se va duce probabil la Repsol, Pol devine liber de contract, Quartararo va rămâne cel mai probabil la Yamaha, iar Morbidelli s-ar putea să zboare de la echipa oficială. Nici locurile lui Aleix sau Maverick nu mai sunt sigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 Chiar , nașpa și de Suppo ăla. Ce sa mai zic frate? Suzuki campioni? Urat la KTM cu Petrux și celălalt dar mai urâtă asta. Oare influențează negocierile lui Mir? Practic alegi HRC sau te duci la coada la șomaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 21 minutes ago, PzKpfW said: Sunt curios de explicații. Oficial, covid + criza provocată de Putin. 19 minutes ago, frigider said: Practic alegi HRC sau te duci la coada la șomaj? Este campion mondial, sunt sigur că-și găsește oricum un loc. Dacă nu la Repsol, Aprilia și Yamaha sigur sunt la coadă pentru serviciile lui. Nici Rins nu cred că va rămâne șomer, dar probabil că va ajunge la o echipă saltelit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 Inflație de piloți... O sa mai scada niste salarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 De bine ce era competitivă moto și se retrag. De bine ce se reduc testele sa mai scadă banii necesari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 Poate au probleme financiare si au ajuns la concluzia ca sunt cheltuieli prea mari, in directii de dezvoltare nejustificate si prea putin castig, ca sa mai stea. Rezultatul politicii de toleranta a Dornei fata de cresterea nejustificata a costurilor competitiei. Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 https://www.wall-street.ro/articol/Auto/284967/un-nou-dieselgate-la-orizont-de-data-aceasta-implicata-este-compania-suzuki.html Suzi suzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 Am o vagă impresie că motoarele diesel de pe modelele menționate nu sunt produse de Suzuki, dar probabil că asta nu îi scutește de răspundere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 Sa fie oare și asta unul din motivele retragerii din MotoGP? Probabil ii așteaptă ceva sancțiuni, amenzi, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 (editat) Cu siguranta. Acum, ca a aparut stirea asta, as zice ca este principalul motiv al retragerii. Vor avea pierderi uriase... Editat Mai 2, 2022 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 1 oră în urmă, danypop a spus: https://www.wall-street.ro/articol/Auto/284967/un-nou-dieselgate-la-orizont-de-data-aceasta-implicata-este-compania-suzuki.html Suzi suzi incredibil frate, unii n-au ce manca si altii inseala sistemul pt milioane, miliarde? lacomia asta e cretina rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Acum 8 ore, xt600 a spus: Cu siguranta. Acum, ca a aparut stirea asta, as zice ca este principalul motiv al retragerii. Vor avea pierderi uriase... in contextul unei crize care se prefigureza. pacat. O sa avem 10 ducati-uri pe grila + restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Acum 9 ore, ENEOS a spus: Am o vagă impresie că motoarele diesel de pe modelele menționate nu sunt produse de Suzuki, asa-i dar asta nu conteaza.... conteaza doar sigla de pe capota masinii Acum 11 ore, TETEA. a spus: Inflație de piloți... O sa mai scada niste salarii. si Dovi va ramane iar somer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Acum 14 minute, apriliacluj a spus: asa-i dar asta nu conteaza.... conteaza doar sigla de pe capota masinii si Dovi va ramane iar somer Daca nu se retrage pana atunci, umblau zvonuri ca nu prinde partea a doua asezonului asta. Dealtfel si ingineri, si mecanici de la Suzuki probabil isi vor cauta loc pe la alte echipe. O sa sarbatorim cate o victorie non-Ducati in sezonul ce vine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Acum 2 ore, damager a spus: in contextul unei crize care se prefigureza. pacat. O sa avem 10 ducati-uri pe grila + restul. Moto GP monomarca Daca nici asa nu ia Ducati camp am impresia ca se vor retrage si ei. Sau ii falimenteaza pe toti si raman doar ei si sigur iau campionatul ahahaa Acum 1 oră, apriliacluj a spus: si Dovi va ramane iar somer se zonvea ca renunta el la jumatea sez asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Acum 24 minute, frigider a spus: Moto GP monomarca Ducati GP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 ar fi bine, acum serios! .... atunci ar fi vorba exclusiv doar de "chilot" !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Acum 2 ore, damager a spus: in contextul unei crize care se prefigureza. pacat. O sa avem 10 ducati-uri pe grila + restul. Da.. si mie imi pare foarte rau. Reusisera sa faca o motocicleta competitiva (si frumoasa, totodata ) cu bani mai putini decat alti producatori. Basca, au luat si un titlu, cand altii nu-si gaseau busola.. pacat.. mare pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Acum 8 minute, damager a spus: Ducati GP asa, cautam cuvintele si nu le gaseam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Acum 1 oră, xt600 a spus: Da.. si mie imi pare foarte rau. Reusisera sa faca o motocicleta competitiva (si frumoasa, totodata ) cu bani mai putini decat alti producatori. Basca, au luat si un titlu, cand altii nu-si gaseau busola.. pacat.. mare pacat... Eu am vrut sa imi iau Suzuki-ul asta nou, si surpriza...nu se vinde in Europa. Euro 5 shit....si uite asa am luat Aprilia. Iti dai seama de lovitura, din moment ce in Europe se desfasoara majoritatea etapelor. dar, vremurile care le traim + scandalul care pare ca a aparut + lipsa unui motor euro 5 pt piata europeana + etapele majoritatea in europa . Pb ca un calcul simplu a dat cu minus mult.... Sper sa fie un semnal care sa-l inteleaga Dorna.... M-am gandit ca o sa aleaga ceva, in momentul in care au testat si in WSBK....poate se vor duce acolo unde costurile sunt mai mici, iar avantajele in piata pot safie mai mari, motoretele din WSBK fiind mai apropiate de cele care le poti cumpara din comert. Acum 4 minute, damager a spus: Eu am vrut sa imi iau Suzuki-ul asta nou, si surpriza...nu se vinde in Europa. Euro 5 shit....si uite asa am luat Aprilia. Iti dai seama de lovitura, din moment ce in Europe se desfasoara majoritatea etapelor. dar, vremurile care le traim + scandalul care pare ca a aparut + lipsa unui motor euro 5 pt piata europeana + etapele majoritatea in europa . Pb ca un calcul simplu a dat cu minus mult.... Sper sa fie un semnal care sa-l inteleaga Dorna.... M-am gandit ca o sa aleaga ceva, in momentul in care au testat si in WSBK....poate se vor duce acolo unde costurile sunt mai mici, iar avantajele in piata pot safie mai mari, motoretele din WSBK fiind mai apropiate de cele care le poti cumpara din comert. Si mai e ceva, Suzuki nu au reusit sa vina cu nici un sponsor principal....poate si asta sa fie un motiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate