Lup69 Postat Mai 12 Share Postat Mai 12 1 minute ago, Cavaleru said: Am ridicat cu el royal star Me too... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 13 Share Postat Mai 13 Acum 11 ore, Cavaleru a spus: @Lucian_M eu am 3x6 spatiu dar mult redus pe latime din cauza bancului de lucru si a multor alte chestii care le am pe acolo depozitate. Preafericit, eu cam 2*5 metri. Atât a fost posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 13 Share Postat Mai 13 13 hours ago, Lup69 said: Este intr-adevar o investitie doar in sanatatea mea, atat fizica cat si mentala, de la prima utilizare au scazut spre zero dumnezeii si bisericile si toate acatistele impartite cu piosenie aproape la fiecare schimb de ulei sau alte interventii necesare...mana cereasca!!! Odată cu trecerea anilor începi să apreciezi orice ajutor. Nu mai vorbesc de timpul câștigat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13 Share Postat Mai 13 singurul meu regret este ca am pus bara transversala pe care plimb troliu un pic prea in spate fata de elevator, dar pot plimba elevatorul in garaj inainte inapoi dupa necesitati. pt mine urmatorul pe lista e elevatorul auto, dar asta cand o sa am un garaj in care sa fie loc de el si pe propriu teren, nu spatiu inchiriat ca acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 (editat) Azi am schimbat variatorul complet+ cureaua de transmisie la al meu Cruisym Editat Iunie 8 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 14 Share Postat Iunie 14 La 08.06.2024 la 18:39, Maximo74 a spus: Azi am schimbat variatorul complet+ cureaua de transmisie la al meu Cruisym + Schimbat simering transmisie,azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Salut, Are cineva honda cb 500f modelul după 2022? Încerc sa cumpăr setul manete pt frina și ambreiaj, aftermarket. De preferentia niște manete mai scurte. Din ce am cautat și gasit pe net pina acum, nu am găsit ceva sa se potrivească. Mai ales cea de frina e un pic mai subțire decit originalul. Orice idee e binevenita. Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Sfatul meu: lasă manetele originale! Nu te complica aiurea cu niște chinezării, dpmdv nu oferă siguranța celor originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 39 minutes ago, reverend said: Salut, Are cineva honda cb 500f modelul după 2022? Încerc sa cumpăr setul manete pt frina și ambreiaj, aftermarket. De preferentia niște manete mai scurte. Din ce am cautat și gasit pe net pina acum, nu am găsit ceva sa se potrivească. Mai ales cea de frina e un pic mai subțire decit originalul. Orice idee e binevenita. Ms anticipat https://www.louis.eu/en/brake-clutch-lever-sets-short-bcs-short-configurable-10019024?filter_bike_id=4594&filter_article_number=10019024 originalele sunt niste kakaturi care sa mearga pentru toata lumea si atat, rar o sa te intelegi cu ele. da, originalele sunt mai bune decat niste chinezarii, de aici si pretul pe masura al celor aftermarket. astea au si omologare, pastreaza chitanta si in caz de accident vor fi decontate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Așa o fi, mie nu-mi plac, sunt patratoase, mă incomodează, mi-au venit diverși cu manete de genul și la unele mobre nu se putea face aerisirea corect la frână. In plus, se uzează mai repede, puține au bucșe din bronz, să reziste. Bine, unii nu le curăță și gresează cu anii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 1 hour ago, MotoS Garage said: originalele sunt niste kakaturi care sa mearga pentru toata lumea si atat, rar o sa te intelegi cu ele. da, originalele sunt mai bune decat niste chinezarii, de aici si pretul pe masura al celor aftermarket. Vorbim de aftermarket ca lumea, nu de chinezarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 La un singur motor am văzut set de manete ceva de marcă, pe mai ne nu m-au incantat, vizual nu difereau mai Lt de niște chinezării. La mobra mea am reglaj pe ambele manete, nu le-aș schimba. Nici nu stau stresat dacă trag tare de frână. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iulie 8 Share Postat Iulie 8 La 04.07.2024 la 0:07, Lucian_M a spus: La un singur motor am văzut set de manete ceva de marcă, pe mai ne nu m-au incantat, vizual nu difereau mai Lt de niște chinezării. La mobra mea am reglaj pe ambele manete, nu le-aș schimba. Nici nu stau stresat dacă trag tare de frână. Mersi la toti de raspunsuri. Am comandat ceva, acu sa vad ce calitate sint si daca se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 (editat) Am dat jos roata fata si am curatat cat de cat etrierii, placutele de frana, am suflat de parf si de depuneri...montat la loc. Editat Iulie 20 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Ai clește de rotit pistoanele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Din păcate, ai curățat doar partea vizibilă a pistoanelor, jegul rămâne pe "partea întunecată". Când schimbi plăcuțele și împingi pistonul în etrier, bagi jegul înăuntru, nu spun ce presupune. Iar faptul că se dă cu spray de frâne e fix pix, crede-mă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 Acum 5 ore, Lucian_M a spus: Ai clește de rotit pistoanele? de unde ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 20 Share Postat Iulie 20 6 hours ago, Lucian_M said: Din păcate, ai curățat doar partea vizibilă a pistoanelor, jegul rămâne pe "partea întunecată". Când schimbi plăcuțele și împingi pistonul în etrier, bagi jegul înăuntru, nu spun ce presupune. Iar faptul că se dă cu spray de frâne e fix pix, crede-mă. Te cred, dar nu ai citit postarea, "...am suflat de praf si de depuneri..." nu am dat cu spray de frane ca nu folosesc/nu am...motivul pentru care am dat jos roata de fata mi-a dat si ocazia sa mai suflu putin praful....dar te las pe tine sa presupui si ce nu am scris... In alta ordine de idei, cleste de rotit pistoanele se gaseste pentru oricine vrea sa isi cumpere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 21 Share Postat Iulie 21 Aaaaaaaa, păi eu văzusem ceva gen "am curățat cât de cât etrierii", adică se presupune că ai făcut ceva. În realitate ai curățat în gând, că exprimarea nu are treabă cu realitatea. Nu-i bai, nu toți își doresc frâne puse la punct. Uite, abia aici se presupune că s-au curățat cât de cât etrierii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 21 Share Postat Iulie 21 Da, corect, asa se face curatarea si intretinerea sistemului de franare, e de la motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 21 Share Postat Iulie 21 Dupa mai multe modele de sisteme de ridicat moto am ajuns la acest model: Mobra este usurica, are sub 200 kg. Ei spun ca cricul ar tine 680 kg.... https://www.rapidauto.ro/ro/i390112/cric-hidraulic-motociclete-motorx-680kg-cu-deschidere-de-118-368-mm/4290850?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIquTTyai4hwMVop2DBx227gtxEAQYASABEgISjPD_BwE Se manevreaza usor, iar daca podeaua din garaj e buna, se poate muta mobra cric cu tot. Oricum alta varianta ca sa dau jos ambele roti nu aveam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 21 Share Postat Iulie 21 Acum 12 ore, Lup69 a spus: Da, corect, asa se face curatarea si intretinerea sistemului de franare, e de la motorul tau? Normal că NU e de la motorul meu, că nu las să se adune atâta jeg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 16 hours ago, Silver Arrow said: Dupa mai multe modele de sisteme de ridicat moto am ajuns la acest model: Mobra este usurica, are sub 200 kg. Ei spun ca cricul ar tine 680 kg.... https://www.rapidauto.ro/ro/i390112/cric-hidraulic-motociclete-motorx-680kg-cu-deschidere-de-118-368-mm/4290850?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIquTTyai4hwMVop2DBx227gtxEAQYASABEgISjPD_BwE Se manevreaza usor, iar daca podeaua din garaj e buna, se poate muta mobra cric cu tot. Oricum alta varianta ca sa dau jos ambele roti nu aveam. Tine foarte bine cricul, este si manevrabil, il folosesc de vreo 3 ani tot pentru roti. Vezi si postarea de sus, prima din pagina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 @Lup69 Salutare! Acuma am vazut poza ta de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate