Banzay Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 (editat) Daca de atata vreme n-am mai surubarit pe la vreo mobra, am avut ocazia sa ajut un prieten sa isi faca revizia de primavara. - ulei, filtru ulei; - filtru aer; - bujii. Si dupa cum se vede din poze, doua dintre ele le-am desurubat cu mana. Pus anti-seize pe cele noi si montat cum trebuie. - curatat si uns lantul. Am mai gasit o pierdere de antigel de la pompa de apa, un cablu de acceleratie rupt (B ), tubul de la mansonul de acceleratie crapat si niste placute de frana uzate. Editat Februarie 25, 2017 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Intre timp babeta a primit o alta toba,cu adaptor si silencer fabricate de domnul Petru xxl (meserias de nota o mie) si un parbriz doubble bubble care asteapta sa fie montat....mai urmeza revizia la rulmentii de jug,jocul la supape,discul spate,sincronizatul plus schimburile aferente...am lasat-o pe maini bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Replay-ul asta intra la: Ce am mesterit astazi la motocicleta lui Andutzu_85 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just-me Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Am schimbat in weekend antigelul, urmeaza lichidul de frana. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 În weekend: - am văzut ca nu am un surub la cric, după calculele mele, de vreo 3 ani; - am dat jos rezervorul, l-am scurs de benzina și am văzut niște mizerii în filtru de benzina. Azi am comandat filtrul, al naibii, abia am găsit sa îl aducă într-o săptămână; - am luat o gura de benzină sufland în filtru; - am scos uleiul, dar fără sa fac schimbul, pentru ca.... saiba de etanșare de la buson, crush washer -ul ala. Pe la auto, dedeman nimic, 2 zile am cautat. Am găsit la un turc ce are un fel de service lângă mine, vroia 10 r pe ea ))). Maine ma duc pe la tarabele din autovit sau cum se numește. Pe unde as putea sa mai caut, dar sa și găsesc? Diametrul interior este se 24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 la magazinele de piese auto, cere saibe de foc, se folosesc la injectoarele auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 (editat) Azi scos bondarul la aer, spălat, curatat lant, uns lant, si la final futat un nenorocit de surub cu cap imbus de la carena laterala când sa montez bateria...acu astept ziua de mâine sa vad cum splina mea il scot. Editat Februarie 27, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 În weekend: - am văzut ca nu am un surub la cric, după calculele mele, de vreo 3 ani; - am dat jos rezervorul, l-am scurs de benzina și am văzut niște mizerii în filtru de benzina. Azi am comandat filtrul, al naibii, abia am găsit sa îl aducă într-o săptămână; - am luat o gura de benzină sufland în filtru; - am scos uleiul, dar fără sa fac schimbul, pentru ca.... saiba de etanșare de la buson, crush washer -ul ala. Pe la auto, dedeman nimic, 2 zile am cautat. Am găsit la un turc ce are un fel de service lângă mine, vroia 10 r pe ea ))). Maine ma duc pe la tarabele din autovit sau cum se numește. Pe unde as putea sa mai caut, dar sa și găsesc? Diametrul interior este se 24. norauto au diverse tipuri si dimensiuni. sau in vitan, daca merita drumul si tigania de acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 (editat) La celelalte magazine auto la care am fost nu au cu diametrul de 24. Nu merita, dar daca trebuie, trebuie. Norauto o sa caut unul aproape de mine. Mai devreme cand am ajuns acasa am zis sa incerc la un magazin auto, care era inchis ieri, fix langa turcul ala. Asta imi cerea 20 r pe o saiba, fara pic de rusine !!! Nu am fata de mecanic, dar las-o frate nici chiar asa! Editat Februarie 27, 2017 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 E pe dracu' ) E 2-3 lei o saiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Asa i-am zis, dar el: "Da ce, o vrei gratis?!" Nu avea rost, am plecat fara sa mai zic nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 ....... Ma gandeam sa il intreb daca imi da si bon, el sau ANAF-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 la magazinele de piese auto, cere saibe de foc, se folosesc la injectoarele auto Alea au ~6 mm diametrul gaurii, nici la exterior nu sunt de 24! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertDragomirescu Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Montat crash pad-uri. Bine-nteles, au trebuit modificate pe strung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Bogdan Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Salutare , Ma laud si eu ......un Burgman K5 de 400 cu doar 36.000 km in bord ( doar acolo doar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Scos baterie la Guzzi, moarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Nitsoc Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Scos baterie EXIDE moarta complet dupa fix 2 ani (DOT 032015) si pus una noua YUASA. Alta viata! Poate tine mai mult de 2 ani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Putin oricum. A mea a venit acuma 3 ani pe mobra, deja slabita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Astazi am schimbat si eu uleiul la suzy motul 5100 10w40 filtru ulei am curatat filtrul de aer bmc sport cu kitul de filtru k&n , verificat placute uns lant ,curatat contactul de la indicator neutral golit rezervorul de benzina de peste iarna facut plin si asfalt uscat tuturor si un an fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Dar cu benzina de peste iarna ce-ai avut? Doar n-ai aruncat-o?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Asta e culmea sa arunci benzina din rezervor, sau sa o folosesti in alt scop. Mi a stat motorul pe dreapta 5 luni de zile, fara aditivi, fara scheme. Merge perfect normal. Am facut si azi o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 (editat) Montat paravanturi, reglat ambreiaj (melcul degresat si uns bine)- cablul la fel, scurtat maneta ambreiaj. Toba a primit nituri. Editat Martie 4, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 (editat) Asta e culmea sa arunci benzina din rezervor, sau sa o folosesti in alt scop. Mi a stat motorul pe dreapta 5 luni de zile, fara aditivi, fara scheme. Merge perfect normal. Am facut si azi o tura. Nu am aruncat-o as fi nebun ) am o masina pe benzina si... Editat Martie 4, 2017 de jhonny_gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 (editat) Cu ajutorul maestrului petru,azi,dupa o lunga zi am reusit sa o scoatem la finish(montat carene,parbriz plus ultimele reglaje) Editat Martie 5, 2017 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate