DArtagnan Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Un link ceva Lucian? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 De Kettenmax-ul asta spui? https://www.louis.eu/artikel/kettenmax-louis-edition-chain-clean-lube-device/10003114?list=304649342&filter_article_number=10003114 Sunt pe tel, n-am deschis linkul, dar cred ca ala. Louis edition de la Kronau. Tot pe louis. Pompa nu da voie lichidului sa curga daca nu actionezi membrana. Pt ungator e perfect asa, nu pricep cum functioneaza pe drujba. Dar nici nu ma-ntereseaza 7 lei in piaţă la o Nataşă, si cu 20cm de furtun bonus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 La mine fuse 26 lei pompiţa... Gata, am montat topcase-ul pe motor. Nu a fost deloc usor, totul de la zero. A ieşit ok, dacă aveam placa de aluminiu pe care o tot caut, era perfect. Poze... mâine. » Post actualizat in 09 Apr 2017 11:52 Pozele promise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 Nu ma pricep, la topcaseuri kitul include si capete de ghidon sau trebuie sa le iei separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 (editat) Am schimbat kit-ul de lant: Am pierdut fro' doua ore si jumatate. Editat Aprilie 9, 2017 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 (editat) No comprende. Capetele de ghidon le iei separat, la mine sunt cele originale. Protectiile de maini sunt Ceaina, dar isi fac treaba cu brio, nu imi mai ingheata labutele (in seara asta am mers cu manusile de speed- piele, dar aerisite la greu; a fost decent). La topcase am primit placa de prindere, iar placa dintre codita si placa GIVI am facut-o eu, din fier de vreo 3 mm. @Petre: ai schimbat si pinionul spate cumva? Ca pare cam... cu dinti ascutiti. Editat Aprilie 9, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 (editat) @Petre: ai schimbat si pinionul spate cumva? Ca pare cam... cu dinti ascutiti. Da, e schimbat si pinionul de spate. Merge foarte bine acum, i-am pus raportul standard (16 cu 46) fata de 15 cu 46 cat era inainte. » Post actualizat in 09 Apr 2017 17:29 Protectiile de maini sunt Ceaina, dar isi fac treaba cu brio, nu imi mai ingheata labutele De unde ai luat protectiile pentru maini? Par interesante, si eu mi-as dori niste protectii pentru vant. Editat Aprilie 9, 2017 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 My bad, atunci . Uite jucariile https://www.aliexpress.com/snapshot/8485074158.html?orderId=80497836097956 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 De unde ai luat protectiile pentru maini? Par interesante, si eu mi-as dori niste protectii pentru vant. e un coleg de forum care vinde o pereche identica: /index.php?/topic/745543-vand-handguards-teoretic-universale/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 (editat) Atentie: nu puneti capetele de plastic cu care vin in kit!!! Ghidoanele au la capat "capetele de ghidon" (doooh, asa se cheama), dar de fapt sunt contragreutati, sunt puse cu un scop. Plasticul de la chinezi nu imi inspira nicio siguranta, asa ca nu m-am complicat, plus ca as fi afectat "balansul" din fabrica. La V-strom se monteaza mai greu, mai ales pe partea dreapta, dar pana la urma a mers. Plasticul nu este casant, dar nu va bazati pe el la vreo cazatura. Per total, sunt multumit de investitie, a costat setul vreo 90 de lei (plus vama si TVA, ca nu mi-a zis chinezul ca a pus 10 USD pe colet, eu m-am dus cu hartia cu 19 USD, deci automat taxe). Fara ele imi inghetau labutele, acum e lux. Daca aveam si mansoane incalzite, era super-lux. Editat Aprilie 9, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 e un coleg de forum care vinde o pereche identica: /index.php?/topic/745543-vand-handguards-teoretic-universale/ Le-a vandut. O sa-mi fac cont pe aliexpress... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 Atentie: nu puneti capetele de plastic cu care vin in kit!!! Ghidoanele au la capat "capetele de ghidon" (doooh, asa se cheama), dar de fapt sunt contragreutati, sunt puse cu un scop. Plasticul de la chinezi nu imi inspira nicio siguranta, asa ca nu m-am complicat, plus ca as fi afectat "balansul" din fabrica. Ma gandesc ca trebuie schimbate si capetele de ghidon cu unele mai grele, vezi tu in mers cum se comporta si daca te apuca tremuriciul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 (editat) Sunt capetele originale, n-am probleme. Editat Aprilie 9, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Nu tine de echilibrare, ca nu faci echilibristica Greutatea la capete reduce din vibratiile din ghidon. Petre, dar ai tras ceva de foaia aia spate... mai avea putin sa se rada de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Nu tine de echilibrare, ca nu faci echilibristica Greutatea la capete reduce din vibratiile din ghidon. Petre, dar ai tras ceva de foaia aia spate... mai avea putin sa se rada de tot. N-am tras eu, au tras altii. Eu de cand am cumparat-o am facut vreo 600km. Spunea proprietarul ca kit-ul de lant are 1 an vechime... m-am facut ca nu-l aud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Un an vechime la el... plus alti cativa ani la altii, inaintea lui ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Pinionul spate e bun de aruncat la ţintă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 pare sa fie facut din aluminiu, poate d-aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 pare sa fie facut din aluminiu, poate d-aia. Nu e aluminiu, e otel. Furca era plina de ulei, dupa ce am spalat-o am constatat ca nu mai pierde ulei. Cel mai probabil pt ca nu mai are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Furca era plina de ulei, dupa ce am spalat-o am constatat ca nu mai pierde ulei. Cel mai probabil pt ca nu mai are... sigur s-a scurs de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 sigur s-a scurs de tot Sper sa o desfac sambata si sa vad care e treaba cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 (editat) Montat strobe si poziţie LED pe spate. Editat Aprilie 11, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Montat gopro 5 black pe casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Montat tankpad+protectie buson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Parcă şi tank-pad-ul e pus stramb, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate