Silver Arrow Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 @ianachim dar lui mesteru' ii place sa traiasca periculos. Sa stai fara un panou de protectie intre tine si feza . Ii urez sanatate si muuuult noroc in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 2 hours ago, ianachim said: asa ca am purces’ la un mester si am rezolvat o pe cnc daca aveti nevoie nu ezitati bogdan (0744) 528 775 salut. care e procedura cu materialul si schita? vii cu ele de-acasa sau poti sa te duci doar cu ideea si te rezolva si cu restul? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 Acum 51 minute, bursyllac a spus: salut. care e procedura cu materialul si schita? vii cu ele de-acasa sau poti sa te duci doar cu ideea si te rezolva si cu restul? mersi cel mai bine suni si discuti direct eu am avut piesa care mi a modificat o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 Cred ca i-ai adus niște clienți se pare. O să îl sun și eu mâine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Iulie 5, 2022 Share Postat Iulie 5, 2022 2 hours ago, ianachim said: cel mai bine suni si discuti direct ok, mersi fain. 1 hour ago, iulianserban said: Cred ca i-ai adus niște clienți se pare. O să îl sun și eu mâine da, as vrea ceva de genul pentru bagaje soft (astia de le faceau nu mai au pe stoc de foarte multa vreme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 8, 2022 Share Postat Iulie 8, 2022 Schimbat cauciucuri la Tuono...am cam muncit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 12, 2022 Share Postat Iulie 12, 2022 la rulmenti am preferat mereu vaselina normala, rezistenta la apa, o folosesc pe cea de la Bel Ray. cea grafitata cred ca se comporta precum o pasta de abraziune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 12, 2022 Share Postat Iulie 12, 2022 Crc superadhesive grease, încercați cu încredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 12, 2022 Share Postat Iulie 12, 2022 Acum 3 ore, patrick1 a spus: ”Vaselina grafitata Divinol poate fi utilizata pentru lubrifierea rulmentilor si lagarelor suprasolicitate mecanic ...” (Și pentru ”terminarea” mai rapidă a acestora!) pai si ce e incorect, o poti folosi la rulmenti, nu zice ca e si buna pt asta =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Am luat ieri de la Bogdan talpa de cric, făcută de la zero. Astăzi am montat-o, diseara plec la munte cu cortul câteva zile să o testez. AB0C338D-1702-476D-BAEE-4F8C3CE0DBCF.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 @iulianserban eu sunt Bogdan, cel ce ti-a facut talpa pentru cric. In filmulet este o proba debitata laser in lemn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Da, nu am zis nimic de proba in lemn, se vede din film. Am făcut un drum astăzi, mâine continui și o testez pe munte. Lucrarea este de top, ușor de montat, nu se compară cu ce e prin magazine. Pe șuruburi am pus puțin Loctite 243. Apropo, Bogdan a executat totul de pe o zi pe alta, cu o zi pt proba în lemn. Săptămâna viitoare pot să zic mai multe. Bogdan, mulțumesc încă o dată! 4 hours ago, patrick1 said: Fain lucrat! Însă pe cricul central nimic? Ce as putea face în plus la cel central, doar să îi pun tălpi, dar nu vad de ce as face asta...nici nu am văzut pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Da, înțeleg ce spui. La cel central mi se pare ca atunci când este ridicat spațiul de lângă basculă este mai mic, dar sigur s-ar putea inventa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Pe teren moale nu mi se pare o soluție să pui pe cricul central, e mai sigur pe cel lateral sub care poți pune ceva și nu e musai să îi faci "labă de ". Eu de exemplu țin în topcase o farfurioară de plastic dedicată pt asta achiziționată pe mărunțiș de la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 (editat) Acum 3 ore, ENEOS a spus: Pe teren moale nu mi se pare o soluție să pui pe cricul central, e mai sigur pe cel lateral sub care poți pune ceva și nu e musai să îi faci "labă de ". Eu de exemplu țin în topcase o farfurioară de plastic dedicată pt asta achiziționată pe mărunțiș de la Louis. Merge si asta, dar e inconvenabil. Te opresti pe teren moale, trebuie sa tii motocicleta pana cauti in topcase, ca sa nu mai zic ca daca ai si alte chestii imprastiate prin topcase. In plus dupa ce il culegi de pe jos, noroit, ud, parca nu vrei sa il pui inapoi in topcase. Am avut aceeasi problema. Drumul din fata garajului e cu pietris sau noroi, depinde de vreme si tot timpul intra piciorul in pamant. E mult mai convenabila o talpa mai lata. Eu am ales varianta aliexpress(45RON) si sunt ft multumit. Editat Iulie 14, 2022 de zo10000 completare info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Tălpici la cricul central, cea mai lipsită de sens idee... Ăla-l folosești în cazuri excepționale. Eu la ultimile mobre n-am mai avut deloc și nu-i duc foarte tare lipsa. Și chiar am coclau grupa mare la activ, chiar și cu mobre mari. Cric central cu tălpici îmi lipseau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Cricul central se folosește pe suport solid (asfalt, ciment, pavele, lemn), deci nu trebuie tălpici. Cricul lateral e sfânt, distribuie greutatea altfel. La nevoie merge un OSB, dacă nu există extensie de talpă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 E mai instabilă mobra pe cricul central. Eu am găsit scutere la muncă dărâmate de vânt fiind puse pe cricul central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Mi-am schimbat uleiul la , am făcut ~6500 km cu ea din februarie de când am cumpărat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Acum 5 ore, patrick1 a spus: Da, cu condiția să nu se găsească un copil curios care să incerce să se cațere pe ”mobră” exact când tu nu ești pe lângă ea (să explici că nu e copac) și nici ”mobra” nu e pusă stabil pe cricul ei central Dacă și ție ți-au plăcut, când erai mic, ”mobrele” ... ... sper că înțelegi ”fenomenul” posibil. Spre deosebire de alții, eu nu mă ating de ce nu-i al meu, cer permisiunea omului înainte să mă sui pe mobra lui. Și la transport se folosește cricul lateral, nu central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Ianuarie 31, 2023 Share Postat Ianuarie 31, 2023 Palnie pentru ulei facuta la imprimanta 3D, este pentru Suzuki Bandit 600 si se insurubeaza in locul busonului de ulei. Fratele meu si-a luat o imprimanta 3D si a gasit proiectul asta gratuit pe un site, a printat-o si am probat-o astazi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Ianuarie 31, 2023 Share Postat Ianuarie 31, 2023 (editat) E o idee dar deocamdata posibilitatile sunt limitate, trebuie un pic lucrat cu Autocad si inca nu a aprofundat acesta aspect. Asta a fost un proiect deja facut de altcineva si disponibil gratuit pe internet: https://www.yeggi.com/q/motorcycle+accessories+suzuki+bandit/2/ . Vedem pe viitor daca se implica si pe partea de proiectare, nu e strain de programare dar timpul poate fi o problema. Editat Ianuarie 31, 2023 de mobiletron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Februarie 1, 2023 Share Postat Februarie 1, 2023 Salut Recomand tinkercad pt chestii 3d. E online, gratis, iar pt chestii simple cum e palnia ta sau capac pt ea, etc. e super OK. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 1, 2023 Share Postat Februarie 1, 2023 Acum 14 ore, mobiletron a spus: Palnie pentru ulei facuta la imprimanta 3D, este pentru Suzuki Bandit 600 si se insurubeaza in locul busonului de ulei. Fratele meu si-a luat o imprimanta 3D si a gasit proiectul asta gratuit pe un site, a printat-o si am probat-o astazi: fix asta am primit-o cadou de la un baiat care are un SV si el are imprimanta 3D numai ca e galbena Acum 14 ore, GoodKat a spus: Ha! Super tare! Ar fi misto sa ii faci un capac care se insurubeaza si un capac care intra in partea 'stelata', astfel incat, la urmatorul schimb sa nu stai sa cureti palnia de praf, nisip, scame, etc. sau o bagi intr-o punguta sau cutie de plastic cu capac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Terminat cu revizia de primavara, se poate circula! Am schimbat bateria, am verificat nivel ulei (o sa-l schimb in mai, inclusiv filtrul...ca nu are kilometri si timpul pentru schimb, inca), verificat mufe, incarcare, nivel lichide, presiune roti, strans ceva surubele slabite, inlocuit toba esapament (am pus originala, fiindca cea sport ma creiereste si ma indeamna mereu la prostii), am completat trusa de scule cu lipsurile avute la achizitie, spalat si verificat placute, discuri, senzori...acum astept vremea buna (sau macar acceptabila) ca sa ies la haiduceala! Pana atunci, ma destrabalez pe camp cu CZ-ul Sport de 175. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate