zune Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 O lista cu magazinele prezente la expo, gasim pe undeva? cu cateva zile inainte de salon cred ca anunta,cine si ce face pe acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Cu niste ani in urma,erau mai multe masini decat motoare...Piece de resistance era doar una....Kawa VN 2000.Cand vom avea si noi macar ceva expo a la Budapesta?Ca de Intermot,EICMA sau Tokyo Motor Show nici vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Cind se vor cumpara in Romania minim 5000 de motorete NOI in fiecare an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Se vand 50 intr-un an ? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Cu vanzari sub 500 de moto noi pe an unii viseaza la expozitii fabuloase... cum era aia cu baba se piaptana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Expozantii sa vina cu echipamente multe ca vreau sa ma echipez si sa am de unde alege ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Expozantii sa vina cu echipamente multe ca vreau sa ma echipez si sa am de unde alege ) Vor veni,dar crezi ca preturile vor fi altele fata de magazin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Stie cineva pe unde se va fa intra mai exact? Se fac lucrari in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 M-am documentat in privinta preturilor. Abia am luat permisul de cateva ore si va urma si un motor.Vreau echipament pentru protectia mea, in caz de vreo tranta.Stiam ca sportul asta nu e ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Stie cineva pe unde se va fa intra mai exact? Se fac lucrari in zona. Posibil cum a fost si in anii trecuti. Pe partea cu facultatea romano-americana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 SMAEB ziua intai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Stie cineva pe unde se va fa intra mai exact? Se fac lucrari in zona. O sa se faca la dreapta banda, se vede ca e delimitata partea cu lucrari si ii dai inainte, tot ti pe dreapta si o sa vezi Poarta B. Editat Aprilie 17, 2015 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 A auzit taicamio la radio ca sambata deschiderea e la ora 13. E adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Nu, azi e de la 13:00. Editat Aprilie 17, 2015 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Eu n-am inteles, parcare e gratuita pt motoare sau INTRAREA e gratuita pt motoare? Ma duc oricum maine cu aia 20 de lei da vroiam sa dau o tura scurta pe la 6. moca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Parcarea e gratuita pentru motorete/scutere. Intrarea e 20lei, indiferent cu ce vii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Ceva poze să vadă și ochiu nostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Salut, am fost am vazut, mi-a placut, lejer, elegant, relaxat, multe produse, multe firme, marfa multa si de calitate. Am cautat de mult pe internet o geaca de vara, da nu am gasit nimic sa-mi placa, aici am probat citeva inclusiv una Richa, deosebita, la 550 lei dar mica, iar vinzatorii nu aveau nici o intentie sa te serveasca, vorbeau la telefon non stop. Am gasit in schimb la bbmoto o geaca de vara cu protectii complete, cu mesada de ploaie si vint, oferta cu 259 lei si o casca flip-up la MT, 549 lei excelenta. Pentru cine vrea sa se echipeze, exista oferta diversificata, la preturi ramanesti, Sint si multe motoare noi de la toate firmele mari, in afara de cele italienesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Am fost si eu si mi-a placut cu adevarat . Elegant si de bun gust . Dupa cum zice si @bmwio la Richa ocoliti : produsele nu au pret afisat si no reaction de la vanzatori . Mergeti ca aveti ce vedea . Te umpli de motociclete pentru tot anul ! Well done job SMAEB ! Ma duc si maine . Editat Aprilie 17, 2015 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Am fost total dezamagit de vinzatorii de la ambele standuri unde se vindeau produse Richa, spre deosebire de Kline, oferta slaba nici macar 1 produs la fiecare marime, am fost interesat, am probat, nici o reactie sau o intrebare, iar cind am cerut informatii, nu aveam de la cine, vorbeau la telefon, jenant, ma intreb de ce au venit, cred ca nu aveau marfa nici sa umple un portbagaj de turism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Salut, am fost am vazut, mi-a placut, lejer, elegant, relaxat, multe produse, multe firme, marfa multa si de calitate. Am cautat de mult pe internet o geaca de vara, da nu am gasit nimic sa-mi placa, aici am probat citeva inclusiv una Richa, deosebita, la 550 lei dar mica, iar vinzatorii nu aveau nici o intentie sa te serveasca, vorbeau la telefon non stop. Am gasit in schimb la bbmoto o geaca de vara cu protectii complete, cu mesada de ploaie si vint, oferta cu 259 lei si o casca flip-up la MT, 549 lei excelenta. Pentru cine vrea sa se echipeze, exista oferta diversificata, la preturi ramanesti, Sint si multe motoare noi de la toate firmele mari, in afara de cele italienesti. Ducati e din Italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 18, 2015 Admin Share Postat Aprilie 18, 2015 Arata foarte bine SMAEB-ul in locatia Expozitiei! Aerisit, standuri aranjate cu bun gust..maine merg din nou sa vizitez mai pe indelete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_cristi Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 promotii bune la scolile de soferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 A fost super! Mai bine ca anul trecut, mai multi expozanti, spatiu, motociclete Foarte tare show-ul de afara. La Expobike n-am intrat. A meritat banii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate