marcone Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 (editat) Am citit si eu acum http://www.pemotoare.ro/familia-calatorescu-popas-in-romania-au-vandut-tot-si-au-plecat-in-jurul-lumii-partea-ii/ si e vorba de niste Olandezi din Australia. Intrebarea acum e de udne a avut Roxynel bani sa-i omeneasca pe cei doi, tinand cont ca nu are "servici"??? Editat Iulie 8, 2015 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Bai, am auzit ca ieri si-a cumparat 1 kg de cartofi, o legatura de patrunjel si o pasta de dinti Colgate White. De unde o fi avut bani sa le plateasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Am castigat la Loto!!! Saptamana viitoare dau o tura pana la Nordkapp, se baga careva? www.youtube.com/watch?v=2-jjWn8qY7c P.S. @freyja 》 am imprumutat-o eu! De acum, sa se stie, cand vin motocicliste straine prin Romania, ma ofer voluntar sa le iau o tura prin toata tara, pe toate transurile si le cazez gratis la vila mea de la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Te bagi si la repatrieri in urma evacuarii taberelor de nomazi? Am castigat la Loto!!!Saptamana viitoare dau o tura pana la Nordkapp, se baga careva?www.youtube.com/watch?v=2-jjWn8qY7cP.S. @freyja 》 am imprumutat-o eu! De acum, sa se stie, cand vin motocicliste straine prin Romania, ma ofer voluntar sa le iau o tura prin toata tara, pe toate transurile si le cazez gratis la vila mea de la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 (editat) @marcone 》 N-ai auzit ca fac urat cand e vorba de nomazi, paraziti, lingai, pupincuristi si mitomani? Pentru astia donez eu monoxidul de carbon, daca se construiesc salile de dusuri corespunzatoare. Oferta mea era pt motocicliste curatele, cu ceva scoala dar bani putini si apetit pentru aventura. P.S. Si sa nu uitam: Bravo Roxynel! Editat Iulie 10, 2015 de Kapo di cAprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 (editat) Rox, a stat si la mine cateva zile in care am vazut o fata super sociabila si de treaba. Putin nebuna de felul ei, dar deschisa ca persoana. A muls vacile, a tuns iarba, a mers pe tractor, am dus-o si a facut baie in marea nordului, am baut bere... si nici nu s-a dat inapoi de la a se murdari cand i-am schimbat uleiul la motor.Atat pot sa spun de ea: Le da mucu multor "baicari" care se ascund sub fusta lui mami cand picura putin. Ea e genul care nu te lasa pe front, si asta e de apreciat la ea. Editat Iulie 11, 2015 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 26, 2020 Share Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Nu cred ca isi aduce aminte.. Editat Septembrie 26, 2020 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate