Aleko Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) Dupa 2 weekenduri de cautari cu moto ma bucur sa anunt ca am gasit un loc potrivit.Ediţia de acest an se va desfasura pe 17-19 iulie in superba locaţie Padina, o caldare intramontană strajuita de cheile Tătarului pe raul ce alimenteaza lacul Bolboci.Accesul se face din Sinaia pe DN71 si mai este varianta Targoviste-Moroieni. Sunt cam 25 km de drum din Sinaia in cea mai mare parte asfaltati Este si locul unde se desfaşoară an de an Padina Fest (motivul pentru care am mutat cu o saptamana mai inainte intalnirea). Zona este suprinzator de curată si vegheata de cativa oameni cu care am vorbit. Tabăra de corturi va fi aici,retrasa pe partea ferita a raului:In imediata apropiere, 200m, sunt 2 cabane una mai rustică dar cu vechi renume şi alta mai comfortabilă ce oferă si de mancare. Cu ambele am avut niste vorbe de principiu. In cele ce urmează vă rog sa postaţi sau sa imi trimiteti PM (mesaj personal) cei ce vreti sa aveti cazare ca sa centralizez informatia. Voi reveni cu detalii.Informati-va cunoscutii cu comuniste, batranii care nu au acces la forum, prietenii straini ca ne adunam in Bucegi motociclete comuniste, clasice si/sau cu atas! Editat Iunie 15, 2015 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Frumoasa locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Bravo demmenta! sigur vin! singur ca de obicei ... poate prind si eu ceva .. ... aproape de bucuresti , zona misto, balta, munte, corturi ... dam sfoare in tara!!! .... - eu cu cortul - deci fara cazare - care e conditia .. atas sau/ori comunista? .. jafoneze vechi primesti ... ? ... zi sa stim pe cine aducem!!!! crossuri de prin brasov ....?!?! cioparae??!?! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BACDAVA Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) Din cat am prins eu din anii trecuti singura conditie a fost bunul-simt si respectul fata de ceilalti. In rest a venit care cu ce-a avut si cu ce-a putut. Locatia e exceptionala, la fel si drumul pana acolo. Editat Iunie 15, 2015 de BACDAVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 sa socotim si sa vedem daca se aliniaza planetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Daca e seceta, varianta dinspre Moroieni e pitoreasca. Daca a plouat cu o saptamana inainte, o portiune de drum va fi framantata de TAF-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Aleko io apar in tara pe 22. Chiar eram fericit ca prind de pe 24 da uite ca asta ii situatia. Nu ma pot tocmi cu harapii sa ma lase la vatra mai devreme ca o sa ma lase de tot. Mai aveti ceva in plan in perioada imediat urmatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie23 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Te rog sa faci o mica schimbare! A iesit ATSAE in loc de ATASE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Super locatia. Am fost acum o saptamana in zona in concediu si vreau sa va spun ca aveti ce vizita. Pestera se redeschide spre vizitare pe 24 iulie fiind refacuta total cu fonduri europene. Am inteles ca se poate vizita pana la aprox 600m in interior. La cabana Padina gasiti mancare la un pret calitate la un pret excelent cat si cazare. Exista si hotelul Pestera cazarea este super ok 170 ron camera dubla, acolo am fost cazat, cazarea excelenta, dar pretul la mancare destul de piperat. Accesul se face din Sinaia pe drumul spre Targoviste vreo 8 km dupa care se face dreapta inca vreo 24 km. Drumul este superb cu denivelari in ultima parte a lui. Pana acolo mai exista cabana Bolboci, dar va recomand totusi sa luati in considerare sa luati masa la Padina. In zona nu exista magazine etc asa ca mai bine va luati cam tot ce aveti nevoie la voi daca nu doriti sa dati 10 ron pe o apa la 1,5 l. Pentru fumatori va aduc la cunostinta ca nu aveti de unede sa va luati tigari. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie23 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Te rog sa faci o mica schimbare! A iesit ATSAE in loc de ATASE. that was Aleko's fault, thanks for pointing it out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butaby Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Pare in regula atat locatia cat si data. Acum nu ramane decat " sa se alinieze planetele ". Am sa fac tot posibilul sa vin, in ciuda celor 400 km. La asa o prieteneasca ( eu asa o numesc ) ma simt foarte bine, in compania amicilor la un pahar sau o sticla sa tot stai la palavre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Sa va luati masuri de precautie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Si mistreti - acum o luna si putin am intalnit o tuurma de vre-o 15 capete mistretul e mai rau ca ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Poate mistretul de munte. Asta de campie se chaca pe el cand vede om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 (editat) Cumentez și io... Vorba unui bun prieten, „Ochi de soacră! ” that was Aleko's fault, thanks for pointing it out P:S: Charlie, I know it's not your fault! Editat Iunie 19, 2015 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Presimt ca locatia asta o sa ramana ani buni, poate data sa se schimbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 Salutare, am terminat de restaurat Voshodul si cu ocazia asta vreau sa-mi fac si eu prezenta la intrunirea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 22, 2015 Autor Share Postat Iunie 22, 2015 (editat) Varg-Voshod fii binevenit!Skaarj imi pare rau ca nu se aliniaza cu liberarea ta, daca nu era Padinafest nu antedatam...Dar vom avea prilej sa ne adunam.255b, acelasi regret. Editat Iunie 22, 2015 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pascu Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Am sa fac tot posibilul sa vin.Ar fi minunat sa fie vreme buna..!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 (editat) that was Aleko's fault, thanks for pointing it out Am incercat sa repar eu greseala. Sper sa nu va suparati! Editat Iunie 22, 2015 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Sa va aduceti laptopurile pe boturile ataselor, sa ne intrecem in editare foto! Poate exersam si niste selfiuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Am incercat sa repar eu greseala. Sper sa nu va suparati! N-a ieșit, e tot „CUMUNISTE” ... Cumentez și io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Asa este bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 (editat) N-a ieșit, e tot „CUMUNISTE” ... Cumentez și io... Pe asta n-am vazut-o. Eu am reparat ATSAE cu ATASE Asa este bine? Corect!! Interesant cum de s-au strecurat asa greseli. Acum daca tot s-au corectat aceste greseli sa vedem daca si ajungem acolo. . Editat Iunie 23, 2015 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate