the Pig Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 (editat) ca tot veni iarna, ca tot nu am mai maritat-o, oricum imi place enorm mobra asta, am zis s-o rujez un pic. a primit parbriz nou, sa noua, manete noi, crash pad-uri noi, furtune la radiator noi, semnale noi, un pic de vopsea si alt pic de autocolant de calitate. rezultatul se poate vedea in poze, before and after primele doua poze sunt din toamna, restul sunt de azi. Editat Februarie 4, 2016 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Boss de boss. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Ţi ai batut joc de ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 (editat) Ce nu face omul la gura sobei..zi merci ca nu avem vara 12 luni pe an ca nu apucai sa mesteresti la ea Bravo pentru staruinta. Editat Februarie 4, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Jesus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Ce shukara e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Dacă omului îi place, asta contează Singura problemă s-ar putea să se pună la revânzare, unde orice motocicletă customizată după gusturile proprietarului devine mai greu de vândut față de una standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Ţi ai batut joc de ea.... subscriu.....dar,este placerea omului...daca lui ii place restul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Dacă omului îi place, asta contează Singura problemă s-ar putea să se pună la revânzare, unde orice motocicletă customizată după gusturile proprietarului devine mai greu de vândut față de una standard. Mare dreptate ai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Arata mai bine "before"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Parerea mea este ca gusturile nu se discuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Ai cam exagerat la partea estetica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Data viitoare sa o faci rozomovista asta ca sa nu se mai planga lumea de albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 P.S. Amu sigur nu ti-o mai cumpara nimeni ! "Amu`" s-ar putea nici sa nu i-o mai fure nimeni... On-topic: Mare pacat de ea, mai bine o lasa cum era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tizzle Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 "Amu`" s-ar putea nici sa nu i-o mai fure nimeni... On-topic: Mare pacat de ea, mai bine o lasa cum era. ) +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 +1 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Cu ce te-a suparat? sau doar ai vrut sa o faci de ras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Unde ai facut saua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 O propunere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 O propunere. Dragut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbit Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 O propunere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Mie-mi place culoarea albastra da'... parca-i prea mult, ma zgarie pe retina. In definitiv daca lui ii place... Nu cred ca astfel n-o poate vinde, se poate revopsi totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Arata mai bine in varianta stock fara coloritul ala...dar daca tie iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Februarie 5, 2016 Autor Share Postat Februarie 5, 2016 (editat) partea estetica este autocolant. se poate scoate in 10 minute. sunt de acord ca am cam exagerat... ce inseamna sa stai sa te uiti la motor doua luni..o iei naibii razna... . hai ca il curat maine, si mie mi se pare cam incarcat...mersi tuturor pt comenturi Editat Februarie 5, 2016 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Nota pentru felul cum ai reactionat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate