Alex Afv Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Pai unde putem vedea filmarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Pai unde putem vedea filmarea? "O putem vedea" e mult spus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Judecand dupa masina probabil avea cam 40km pe ora!sau 50! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Salutare ! Eu sunt ghinionistu / norocosu Acum am ajuns acasa .. Am fost la spital si din fericire nu am nimic rupt! Am scapat usor ! Passatul a vrut sa faca stag direct din spalatorie ... Am incercat sa il evit dar nu am putut ! Motorul e dauna totala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 (editat) Ma tu esti norocos ca mine,la cum arata motoru sa fii in aceasi zi acasa. Bine ca esti intreg,fieru se repara,acum jupoaie tot de pe el si asigurari. Din pacate,nu stiu cum naiba ai facut motoreta aia pachet de nu mai poti vinde mare lucru de pe ea,pana si spatele e muci. Editat Februarie 6, 2016 de Old School Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Sper ca ai depus plangere la politie, amiabila nu intra in discutie(numai dupa ce vezi banii ori de la el ori de la firma de asigurari),crede-ma ca stiu ce spun, am fost in situatia ta si numai asa se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Mare noroc...bine ca esti intreg, fier iti iei altul (fiica mea si sotul ei iti transmit salutari si sanatate, erau in apropiere cind ai avut accidentul si vad ca esti tot din Popesti, sinteti vecini). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Nici nu cred că mai merge amiabila odată ce a fost luat de ambulanță. Sau cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Esti norocos, Cataline! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Va multumesc pentru mesaje ! Nu mai are nici o legatura amiabila din moment ce am fost luat de salvare.. Am fost la politie mi-am luat dovada si acum sa vad ce fac cu asigurarile .. Am contract de cumparare dar nu am apucat sa o trec pe numele meu .. Am inteles ca trb sa fac o imputernicire la notariat cu fostu proprietar si dp sa ajung la asigurari .. Are cnv alta varianta ..?!? » Post actualizat in 06 Feb 2016 17:09 Dp accidentu asta ... Sigur pot sa ma consider norocos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Mamaa da te-ai dus putin inaintea motorului, dupa cum se vede in filmare. nici o fractura? mare noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Am o întrebare adresată pățitului: erai cumva îmbrăcat într-un costum negru cu protecții exterioare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Am o întrebare adresată pățitului: erai cumva îmbrăcat într-un costum negru cu protecții exterioare? De la el am luat costumul . Pe aceasta cale ii multumesc si online (la tel am vb ) » Post actualizat in 06 Feb 2016 17:32 Daca ai apucat sa te duci la fisc cu mobra, nu-ti mai trebuie nimic. In aceiasi situatie sunt si eu . Am luat banii pe 1 dosar . pe al 2-lea.. inca ma plimba astia. Cand faci dosarul, duci adeverinta de la fisc precum si copie de pe contractul de V-C. Atat ai in plus fata de un ''dosar normal'' Bafta Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Ce viteză aveai?...deoarece pe la 11:15 aproximativ eram prin față pe la Rin, și un conducător de motocicletă, cu un costum cum am scris mai sus, îi dădea blană la mobră..și eram curios dacă erai tu... Dacă da, sper că ai învățat ceva din experiența asta... După iarnă (de fapt încă este,cel puțin calendaristic), șoferii nu sunt obișnuiți cu motocicliștii și au tendința să dea peste ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Soferii, cel putin unii, au tendinta sa dea peste tine si vara si iarna, ba chiar si cand esti cu masina. Acum ceva ani a dat in mine unul cu Tico verde si s-a scuzat ca nu m-a vazut. Conduceam un Mercedes Cobra galben, ziua in amiaza mare! Bine ca e omul intreg, va avea insa de tras pt despagubiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 6, 2016 Admin Share Postat Februarie 6, 2016 Noroc mare ai avut! Sa faci mobra aia varza si tu sa nu ai o zgarietura inseamna ca ingerul tau era la post! Da-l dracu' de fier, bine ca nu ai nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Salutare ! Eu sunt ghinionistu / norocosu Acum am ajuns acasa .. Am fost la spital si din fericire nu am nimic rupt! Am scapat usor ! Passatul a vrut sa faca stag direct din spalatorie ... Am incercat sa il evit dar nu am putut ! Motorul e dauna totala ! image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg Mai stiu eu un norocos (cel care iti scrie ! ). Da slava lui Dumnezeu ca ai scapat cu bine ! Multa atentie pe viitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Man, nu stiu cum il cheama pe ingerasul tau dar fa bine si afla repede ca ai de facut multe plocoane, altfel iti doresc sa iti revii repede si sa nu mai ai astfel de evenimente. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 /index.php?/topic/729842-combinezon-tschul-2pc/&do=findComment&comment=4116301 » Post actualizat in 06 Feb 2016 20:05 Va multumesc ! Si nu @MAN!AC nu eram eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Inca o filmare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 (editat) Fumezi cumva Lucky strike ? Trebuia sa bagi astazi la loto / pariuri ) , glumesc. Gaozarul ce o fi zis ?! nu te-a vazut ?! Vroia sa treaca dubla linie continua cu ochii inchisi. Editat Februarie 6, 2016 de C210288A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 (editat) Inca o filmare: Observ ca s-a rupt fashu de tot de dadea pompierul la pompa asa nervos. Haz de necaz. Editat Februarie 6, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Sper ca ai depus plangere la politie, amiabila nu intra in discutie(numai dupa ce vezi banii ori de la el ori de la firma de asigurari),crede-ma ca stiu ce spun, am fost in situatia ta si numai asa se rezolva Ce amiabila, ce plangere? E accident cu victima!!! Se deschide dosar de cercetare automat! Nu stiu in ce situatie ai fost tu, dar in asta sigur nu si sigur nici nu stii ce spui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Sunt niste prevederi functie de nr de zile de ingrijiri medicale, abia la >60 (parca, nu garantez ca a trecut ceva vreme de cand am trecut prin asa cev) se incepe cercetarea automat, <60 trebuie facuta plangere, exista termen si pt depunerea ei. Mare atentie la detaliile juridice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 (editat) Ca de obicei numai replici tampite....bine, nu chiar toate...ma refer la cum arată vw....janta îndoita....fuck... Editat Februarie 6, 2016 de Titi Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate