Dilidache Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Vro idee daca galeria de la 929 se pupa la 954 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Vro idee daca galeria de la 929 se pupa la 954 ??? Galeriile au coduri diferite, 18150-MCJ-003 la 929 si 18150-MCJ-751 la 954. Totusi, garnitura dintre galerii si HTEV si chiar si HTEV'ul au acelasi cod la 929 si 954, ceea ce ma face sa cred ca flansa e identica. Poate galeria are coturile altfel nitel sau altceva diferit, ma indoiesc ca japonezul a pus doua coduri diferite pe o piesa identica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Vro idee daca galeria de la 929 se pupa la 954 ??? 100%, nu e nici un secret. Sint coduri diferite, si toba finala arata si are cod diferit dar se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 are cineva schema electrica a bordului(cbr 929)??? am o prob si cred k este din bord....nu se aprinde ledul de la rezerva am verificat instalatia ...este ok am facut rost de senzorul din rezervor care da impulsul...ok am pus ledul pe direct...ok cred k e din circuitul dordului dak a mai patit cineva asa rog o parere ma scoate din pepeni k tot treb sa ma uit in rezervor sa vad dak mai am benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Oricum nu vezi nimic daca te uiti in rezervor. Pune un led langa bord, lipit de el si gata, ai rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 am constatat ieri ca am suportul rezervorasului de lichid de frana fata rupt,mometan se tine doar in furtunas. este un suport din aluminiu in forma de "Z" lung de aprox 6 cm si lat de vreo 2cm. aveti cumva un suport asemanator ratacit pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 aveti cumva un suport asemanator ratacit pe undeva? Cred ca il poti confectiona temporar (poate si permanent) din platbanda folosita de cei care fac instalari audio pe masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 mda, stiu ce zici...mai intreb in stanga, dreapta si o sa vad. de curiozitate o sa intreb si la Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Intreaba de codul 45550-MCJ-006. In state e 5$, vorbeste cu JAGI la cat poate sa ti'l aduca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 very helpful!! am comandat de la Honda. pret=12 eur cu TVA inclus am ales varianta asta fiindca e mai rapida si diferenta nu ma deranjeaza in cazul asta. de maine sunt plecat si numa' bine, ca pana miercuri am si piesa. senq boss! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 am ales varianta asta fiindca e mai rapida si diferenta nu ma deranjeaza in cazul asta. de maine sunt plecat si numa' bine, ca pana miercuri am si piesa. Tare! Daca aveai Yamaha aveai piesa sezonul urmator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 (editat) Caut stikere pt un SC28 pt carena dreapta si codita, a mai facut cineva modelul asta!? Asa arata inainte de tavaleala!! si acum modelul ca sa se vada mai bine: click1 + click2 Imi mai trebuie deasemnea 1-2 cleme cu surub pe juma de tura (au cazut in timpul mersului si am pus surub cu piulita.. nu prea-mi convine).. plus 1 clema ce vine montata peste cele 2 jumatati de la codita sub sha. Editat August 2, 2010 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 intreaba'l pe @hondafan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 (editat) crz, hondafan te ajuta cu ele, sigur. Ia legatura cu el. (L.E. Am postat in acelasi timp cu strumfuadi ) Am mai pus ceva km pe Broscuta in weekendul acesta. Am fost pana la Sibiu, la Hillclimbing. Daca tot am fost pana acolo, am urcat si pana la Balea Lac. Editat August 2, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Salutare. Stie cineva daca bascula de la un SC33 (919) se potriveste pe un SC28 (893)? Am reusit sa o indoi si noua costa prea mult. Sau poate stiti pe cineva care are una de SC28. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Vlad, incearca la stancu5, mari sanse sa aiba una. Tel: 0766 313 920. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Salutare. Stie cineva daca bascula de la un SC33 (919) se potriveste pe un SC28 (893)? Am reusit sa o indoi si noua costa prea mult. Sau poate stiti pe cineva care are una de SC28. Cumva tu ai intrat într-un gard într-o curbă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 are careva o rotita de reglaj a intinderii cablului de ambreiaj (de la maneta de ambreiaj bineinteles) de 954? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Hai sus cu topicu'. Ati adormit cu totii? Sau sunteti in excursii lungi cu Blade-urile si n-aveti timp de forum? Ete ce-am gasit eu weekend-ul trecut, la Brno. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Hai sus cu topicu'. SAL, IN SPATELE TAU E UN ANUNT PT 29 EURO...TRICOU,BRELOC,POSTER,STIKER??? TI AI LUAT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Nu chiar pachetul respectiv, dar am luat cateva suveniruri de acolo. Alte poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Frumos... Frumos... Acum cineva care sti sigur.. 954 are discuri pe fata de 330 1000rr 2004-2005 310mm si de la 2006 in sus 320... zic prosti sau kiar asa este ? si unde gasesc si eu unele de 290 sau 300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Intr-un final m-am apropiat si eu de finalizare cu . Nu sunt multumit pe deplin de rezultat, si oricum, il vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Honda 954 Fireblade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzushty Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Salut! Am si eu belele cu motoreta mea, si anume un Fireblade din 98. Am tot schimbat la relee de incarcare de m-am uscat si tot se ard.Am umblat in alternator si stupoare: statorul prajit in totalitate. Asadar cine ma poate ajuta sa gasesc si eu un stator bun si la un pret acceptabil. As incerca sa il bobinez pe cel vechi, ce ziceti merge? Astept raspunsuri. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate