bu2 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 scema electrica si alte cateva manuale pt 929 am si eu daca aveti nevoie, in format electronic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 scema electrica si alte cateva manuale pt 929 am si eu daca aveti nevoie, in format electronic http://www.tanga-moteurs.ro/service/ http://www.manualz.info/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) Esti complet pe dinafara. La o cazatura destul de ushoara, si 60/h, daca la primul impact cu drumul se afla o pietricica, dimb, 90% capacul de Al se sparge si curge uleiul. Smecheria e sa pui pe dedesubt silicon mult in zona de impact, acesta se comporta ca un amortizor si capacul nu va crapa. Am luat 3 vibratoare pe Amckart si Selena, nu am schimbat capacul de alternator decit cind am vindut motorul, insa am schimbat 4 capace de carbon, bagai pumnul prin ele. esti unul din cei ce se dau pe SELENA...un mare fas de circuit...nici nu poti numi circuit...este pt carturi nu va inteleg entuziasmul...as vrea sa ma dau pe circuit dar unu adevarat...special pt motociclete nu pt carturi am vazut oase rupte si motoare ciufulite rau acolo...nu va linistiti pana cand unu nu se lipeste de zidul de la CET...Doamne fereste cat despre carbon ,aluminiu si alte materiale nu ai ce sa ma inveti pt k lucrez cu ele pe mana si am facut studiul materialellor...fiecare are ideea lui si nu renunta la ea... Deci, daca pe fis-fisul de selena se intoarce motocicleta prin aer, inchipuie-ti cum se roteste pe Panonniaring. Esti fustrat? Scoate banu si du-te la circuit. Eu anul asta deja mi-am facut incalzirea la greci. Ai sa zici ca si ala e circiut de cacao? Bine, ca sa te oftic , in aprilie merg sigur la Brno, am si bilet de avion deja. Daca si Brino nu-i circuit....! Anul trecut am iesit afara la circuit de doar 3 ori. Si m-am dat de vreo 150 ori pe selena si amck, aproape 5000km in total. Ai ceva impotriva? Concluzie: daca faci sticaciuni la moto de 1000 2000euro pe amckart, asteapta-te la dauna totala pe un circuit mare. Du-te pe www.rosbk.ro si cauta acolo la galerii video serres 2. Ai sa-l vezi pe Laurentiu Mocanu cum s-a accidentat. Trage o concluzie. Degeaba ai bani sa mergi la circuite mari, daca nu stii sa mergi! Risti sa te faci praf din prima! Cit priveste zidul CET-ului, slabe sanse, doar daca si numai daca ai marele ghinion sa ti se rupa furtunul de la frine, sau sa te-mpuste unul din greseala! Practic este imposibil. Da-te o data sa te convingi. Lasa logica pt filozofi. Meseria-i meserie, nu toti antrenorii buni au fost si sportivi de top. Editat Martie 28, 2009 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 nu-i iau apararea lui Jagi, pentru ca nu are nevoie, dar 1 si eu am cazut usor si capacul s-a spart, defapt am cazut de trei ori cu 954 si niciodata n-a scapat capacul. 2 Selene e perfect pentru antrenament, cine merge acolo si-l depaseste pe Jagi se poate considera gata pentru pista cu aia mari 3 zidul CET, aceasi parere, imposibil de nimerit Mac, multam de cauciucuri, saraca maica-mea depoziteaza deja pe balcon doua seturi, am prostit-o ca sunt pentru masina...... Marius, cand dai o tura cu motorul pe la mine? am fi deja 3 954..... doua rosii si una galbena Mertane, luni te apuci de treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 nu-i iau apararea lui Jagi, pentru ca nu are nevoie, dar1 si eu am cazut usor si capacul s-a spart, defapt am cazut de trei ori cu 954 si niciodata n-a scapat capacul. 2 Selene e perfect pentru antrenament, cine merge acolo si-l depaseste pe Jagi se poate considera gata pentru pista cu aia mari 3 zidul CET, aceasi parere, imposibil de nimerit Mac, multam de cauciucuri, saraca maica-mea depoziteaza deja pe balcon doua seturi, am prostit-o ca sunt pentru masina...... Marius, cand dai o tura cu motorul pe la mine? am fi deja 3 954..... doua rosii si una galbena Mertane, luni te apuci de treaba? 100% vrei si rimstripurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) dope, primul lucru dupa ce-mi recuperez permisul si fac rost de bani de benzina, e o tura pana la cluj. prin tg. mures, evident. si cred ca de la tg mures o sa ma-ntorc inapoi la bv, dupa care iar fac cale-ntoarsa....ma-nnebuneste bucata aia de drum mai ales ca sapt viit o sa scot prima oara motoreta anu' asta... as vrea s-ajung si la ciuc, sa stau macar cateva zile. si-na lea cateva zile sa ma trezesc de dimineata (in timpul saptamanii sa nu fie trafic) si inainte de prima tigara sa ma echipez si sa ma duc pana la odorhei...si-napoi...si tot asa...sa ma obosesc cat pot 2-3 zile...da, tre sa gasesc on dum mai ok pana acolo...ca de la bv. e cam nasol... of, innebunesc, toata ziua trec la motoristi p'aici...la naiba. as schimba lichidu' de frana...ai idee ce sa bag? la ulei tot pe motul o sa merg, ce zici? pe langa asta, vreau sa-mi imbrac rezervorul...i-mi place f mult cum arata pe horneata care-o am de la hellicks... si i-as face si-o masca din acelasi material...batman o fac, hehehe. daca meri la amst, poa bagi un ochi si pe la parcu lor de distractii, sa-mi zici si mie cum a fost...ca noi cand am fost, din cauza a "nu-stiu ce si nu-stiu cate (in ce cantitate ), am uitat complet de el.... Editat Martie 28, 2009 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Deci, daca pe fis-fisul de selena se intoarce motocicleta prin aer, inchipuie-ti cum se roteste pe Panonniaring. Esti fustrat? Scoate banu si du-te la circuit. Eu anul asta deja mi-am facut incalzirea la greci. Ai sa zici ca si ala e circiut de cacao? Bine, ca sa te oftic , in aprilie merg sigur la Brno, am si bilet de avion deja. Daca si Brino nu-i circuit....! Anul trecut am iesit afara la circuit de doar 3 ori. Si m-am dat de vreo 150 ori pe selena si amck, aproape 5000km in total. Ai ceva impotriva? Concluzie: daca faci sticaciuni la moto de 1000 2000euro pe amckart, asteapta-te la dauna totala pe un circuit mare. Du-te pe www.rosbk.ro si cauta acolo la galerii video serres 2. Ai sa-l vezi pe Laurentiu Mocanu cum s-a accidentat. Trage o concluzie. Degeaba ai bani sa mergi la circuite mari, daca nu stii sa mergi! Risti sa te faci praf din prima! Cit priveste zidul CET-ului, slabe sanse, doar daca si numai daca ai marele ghinion sa ti se rupa furtunul de la frine, sau sa te-mpuste unul din greseala! Practic este imposibil. Da-te o data sa te convingi. Lasa logica pt filozofi. Meseria-i meserie, nu toti antrenorii buni au fost si sportivi de top. se vede cine e frustrat ...ai inceput sa insiri ce ai facut ,pe unde ai mers si pe unde o sa mergi fara sa te intrebe cineva traba asta..nu am nimik importiva cu tine si ce o sa faci dar ai luat-o prea personal...la sfarsit ai cam exagerat cu selena de 150 de ori....poti sa ajungi si campion mondial ...ba chiar ma bucur k este un roman...in concluzie avem alte preocupari nu circuitul de la selena pt carturi...aceea a fost o parere proprie si nu un atac la persoana dar se pare k ai inteles total eronat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Come on ! Ati inceput si voi sa va certati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 poi, ori n-au motoretele, ori n-au permisu' la-ndemana...ca altfel ar fi la plimbari pe vremea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 ce sa fac eu sa va distrati.... sa nu va mai luati la cearta.... m-am saturat sa tot aud de curbe si viraje si trase si de astea.... dopeman... ia zi-ne noua cat ai mers tu cu 919 atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 poi, ori n-au motoretele, ori n-au permisu' la-ndemana...ca altfel ar fi la plimbari pe vremea asta... e vremea e frig la noi si bate vantu...poate mai tarziu la noi nu a ramas nici un motociclist fara permis iar motoarele sunt pregatite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 ce sa fac eu sa va distrati.... sa nu va mai luati la cearta.... m-am saturat sa tot aud de curbe si viraje si trase si de astea.... dopeman... ia zi-ne noua cat ai mers tu cu 919 atunci? am mers mult cu 919rr, dar aia se numeste excursie... puneam pilot sport de la mac si mergeam 8.000km cu un set. am stricat 3seturi intr-un sezon. anul asta daca stric un set de "cau. racing" o sa fiu cel mai fericit, n-am timp aproape deloc pentru motor. criza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 am mers mult cu 919rr, dar aia se numeste excursie... puneam pilot sport de la mac si mergeam 8.000km cu un set. am stricat 3seturi intr-un sezon. anul asta daca stric un set de "cau. racing" o sa fiu cel mai fericit, n-am timp aproape deloc pentru motor. criza..... vezi ca maine iti fac alea da? vrei si rimstripes? daca da... +50 de ron la socoteala noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 dope, primul lucru dupa ce-mi recuperez permisul si fac rost de bani de benzina, e o tura pana la cluj. prin tg. mures, evident. si cred ca de la tg mures o sa ma-ntorc inapoi la bv, dupa care iar fac cale-ntoarsa....ma-nnebuneste bucata aia de drum mai ales ca sapt viit o sa scot prima oara motoreta anu' asta...as vrea s-ajung si la ciuc, sa stau macar cateva zile. si-na lea cateva zile sa ma trezesc de dimineata (in timpul saptamanii sa nu fie trafic) si inainte de prima tigara sa ma echipez si sa ma duc pana la odorhei...si-napoi...si tot asa...sa ma obosesc cat pot 2-3 zile...da, tre sa gasesc on dum mai ok pana acolo...ca de la bv. e cam nasol... of, innebunesc, toata ziua trec la motoristi p'aici...la naiba. as schimba lichidu' de frana...ai idee ce sa bag? la ulei tot pe motul o sa merg, ce zici? pe langa asta, vreau sa-mi imbrac rezervorul...i-mi place f mult cum arata pe horneata care-o am de la hellicks... si i-as face si-o masca din acelasi material...batman o fac, hehehe. daca meri la amst, poa bagi un ochi si pe la parcu lor de distractii, sa-mi zici si mie cum a fost...ca noi cand am fost, din cauza a "nu-stiu ce si nu-stiu cate (in ce cantitate ), am uitat complet de el.... Marius, poti veni de la bv spre tg mures si la Balauseri sa o iei spre sovata odorhei ciuc, e super drumul. Am fost ma in parcul de distractii dar n-aveam nici o treaba, eram altundeva, daca intelegi ce vreau sa zic. peste 3sapt ma duc din nou..... in Amsterdam, nu in parcul ala...... baga si rimstripe nenea, da rosii, nu verzi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Marius, poti veni de la bv spre tg mures si la Balauseri sa o iei spre sovata odorhei ciuc, e super drumul. Am fost ma in parcul de distractii dar n-aveam nici o treaba, eram altundeva, daca intelegi ce vreau sa zic. peste 3sapt ma duc din nou..... in Amsterdam, nu in parcul ala...... baga si rimstripe nenea, da rosii, nu verzi..... se face nenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 daca intelegi ce vreau sa zic. nu mai inteleg nimic...e duminica, n-am permis, si de-aseara au venit tovarasii sa ma consoleze....incat nu mai intelegem nici unu' nimic...fug neuronii unu' cate unu'...bine ca avem miliarde (cred). "daca ma-ntelegi ce vreau sa zic". hehehe bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 o baterie eftinuta pt.-al meu 954 aveti idee de unde iau si eu? tocmai am vb cu cineva si m-a troznit c-un pret de 98 de euro.... fara sa-mi dau seama i-am dat 919-le lui hellicks cu bateria noua de pe 954 , am uitat si ma tot intrebam ce dreaq poa sa aiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) nu mai inteleg nimic...e duminica, n-am permis, si de-aseara au venit tovarasii sa ma consoleze....incat nu mai intelegem nici unu' nimic...fug neuronii unu' cate unu'...bine ca avem miliarde (cred). "daca ma-ntelegi ce vreau sa zic". hehehe bafta cu bateria da-i un pm la romi13, eu de la el am, foarte ieftin. Editat Martie 29, 2009 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Eu am luat la 50euro...s'a potrivit un model care cei de la service nu credeau ....e top lite parca(zicea ca e facuta de yuasa si scrie pe ea undeva..) Editat Martie 29, 2009 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 nu mai inteleg nimic...e duminica, n-am permis, si de-aseara au venit tovarasii sa ma consoleze....incat nu mai intelegem nici unu' nimic...fug neuronii unu' cate unu'...bine ca avem miliarde (cred). "daca ma-ntelegi ce vreau sa zic". hehehe Hea, hea... da-i in gura la Horneta, ca iti revin neuronii la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Hea, hea... da-i in gura la Horneta, ca iti revin neuronii la loc hehe, ce sa-i dau, ca fara permis nu ma risc. mai am 2 zile si-o scot, o pun la punct si vin sa-ti vad 919-le. pana-n tg mures nu ma opresc Editat Martie 29, 2009 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Taci Ca si eu sunt cu permisul in aceasi situatie... Sa nu mai zic ca trebuie sa fac asigurarea si itp-ul care imi expira pe 14 luna care vine.... si nici nu am apucat sa dau o tura cu mobra.... Sper sa o reusesc sa o termin... Mertane Vezi ca nu am reusit so vopsesc lipsa de fonduri... Dar poti sa te apuci de stikare ca de alea sunt fonduri si vreau sa imi trimiti parbrizul si oglinzile alea de care am vb noi...vb pe mess O intrebare intrebatoare am si eu Vreau sa pun semnale pe led... Dupa cate stiu eu daca skimbi becul cu led.. nu mai clipoceste sau ma insel... Au aparut unele misto la luis si cum nu am semnale.. ma bate gandul.. si asa ca nu imi dau aia itp-ul fara semnale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Clipoceste , dar mai rapid , ca sa clipoceasca cum trebuie , mai e nevoie sa cumperi si relee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 o baterie eftinuta pt.-al meu 954 aveti idee de unde iau si eu? tocmai am vb cu cineva si m-a troznit c-un pret de 98 de euro.... fara sa-mi dau seama i-am dat 919-le lui hellicks cu bateria noua de pe 954 , am uitat si ma tot intrebam ce dreaq poa sa aiba... vezi ca au la reducere pe louis.de la 77 de euro. si mai au si la magazinul moto de la cotroceni..cel de ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Eu nu Va Inteleg....este 76 de euro un capac de alternator... nici macar 4 milioane... Asta Nou...sh- il gasesti la 2 milioane.. Cred Ca mai mult plangem dupa Carene de Cat dupa un amarat de cap...Si in cea Ce priveste faza ca se sparge blocul la 929 daca ai impact mare pe capac(alternator) kiar as vrea sa vad...anul trecut am spart 2 la 919 in aceasi situatie in acelasi loc.. Sau Spart Asa de frumos ca sa strambat si statorul...Nu imi imaginez ca la 929 sa se sparga blocul cand este mai usor si mult mai plan capacul si distribuie socul egal pe toata suprafatza...in Fine Fiecare Cu "patzania" lui abtinete ! esti unul din cei ce se dau pe SELENA...un mare fas de circuit...nici nu poti numi circuit...este pt carturi cat despre carbon ,aluminiu si alte materiale nu ai ce sa ma inveti pt k lucrez cu ele pe mana si am facut studiul materialellor...fiecare are ideea lui si nu renunta la ea... sa intelegem ca nu ai intrat niciodata pe selena sau amckart NU ? mai bine te abtineai vis-a-vis de studiu materialelor ....... Degeaba ai bani sa mergi la circuite mari, daca nu stii sa mergi! Risti sa te faci praf din prima! asa se intampla de obicei ! strada nu are nici o legatura cu amckart sau selena ca sa nu mai vb de altele ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate