hummerro Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ce mars e maine, avand ca scop ce anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) ce mars e maine, avand ca scop ce anume? Probabil e acesta. Gixxx-ule, vezi ca trag tare la repertoriu. Tare lung e drumul intre Bistrita si Bucuresti, in conserva. Editat Aprilie 11, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Tot acel scop sa iesim in evidentza...Pentru Prioritatea in Trafic...Maine Ora 11 Romexpo vs Piata Constitutiei Inapoi Romexpo Deci Ne Auzim Pe acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 dope/omule, te vad p'aici da pe mess nop da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Probabil e acesta. Gixxx-ule, vezi ca trag tare la repertoriu. Tare lung e drumul intre Bistrita si Bucuresti, in conserva. Pff...trebuie sa ridici sala.pardon camera in picioare In legatura cu venitu la SMAEB in grup, eu si multi altii am ales sa vin la insotit de prieteni si apropiati. Daca facem o zi in care sa ne intalnim cu totii la un cico si sa ne cunoastem vor exista si iesiri organizate intr-un viitor apropiat,pana atunci fiecare se da cu gasca lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) dope/omule, te vad p'aici da pe mess nopda un semn Pai trebuie sa-mi trimita sticla de Unicum. Editat Aprilie 12, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 dope/omule, te vad p'aici da pe mess nopda un semn intru zilnic cam 10min, e scump netul aici. de vineri sunt acasa Pai trebuie sa-mi trimita sticla de Unicum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) sliderele alea trebuiesc tocite, la aspectul ala sa te concentrezi. bafta E bine asa? de vineri sunt acasa Am inteles. O astept de luni incol`. Hellicks, esti "bizi" tare? Bem luni un ceai? Editat Aprilie 12, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 e bine asa, ale mele arata tot asa. nu vreau sa fac pe desteptul, atentie mare pe unde pui genunchiul jos, eu mai nou incerc sa ma abtin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 betzigash, mai ai ceva caini de care te impiedici prin casa? Cauta un prieten un pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 intru zilnic cam 10min, e scump netul aici. de vineri sunt acasa Am montat semi-aripa,arata super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) am ajuns si eu acasa... doar 3 firebladuri la arc sambata.... din care unu de la 400 km distanta. de ce nu au fost mai multi? Editat Aprilie 12, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Pana La Urma din Tot Topicul SIngurul om pe care l-am vazut pe la SMaeB A fost Mertanul.....Ori Ati mers pe Furisi Ori..Nu Ati MErs Deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Eu am mers cu cativa prieteni si am avut motoru parcat la 3 metri de a lu' Mertan Asa s-a nimerit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Eu am mers cu cativa prieteni si am avut motoru parcat la 3 metri de a lu' Mertan Asa s-a nimerit... unde unde? ca nu am vazut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 unde unde? ca nu am vazut.... Vis a vis... On topic...Nu strica daca ii schimbai si codita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Vis a vis... On topic...Nu strica daca ii schimbai si codita asa ar fi trebuit... dar de unde $$$ lasa ca e bine si asa man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 intrebare pt posesorii de 954 cum se poate seta consumul din km/l in l/100km si care e procedura pt auto test? am reusit odata apasand la nimerala pe butoane si a verificat tot displayul si dupa a ramas scris check, si cand apasam pe butonul din stanga imi indica 2100 turometrul. Are cineva owner manual? Service manual am facut rost. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 intrebare pt posesorii de 954cum se poate seta consumul din km/l in l/100km si care e procedura pt auto test? am reusit odata apasand la nimerala pe butoane si a verificat tot displayul si dupa a ramas scris check, si cand apasam pe butonul din stanga imi indica 2100 turometrul. Are cineva owner manual? Service manual am facut rost. mersi Welcome tu za clab,noi te bateam la cap...tu betmen,betmen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 am si eu nevoie de o interpretare a codurilor de erori. are careva un manual la indemana eventual numai pagina cu corespondenta led flash - err ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 am gasit ... daca mai are cineva nevoie uitati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Pana La Urma din Tot Topicul SIngurul om pe care l-am vazut pe la SMaeB A fost Mertanul.....Ori Ati mers pe Furisi Ori..Nu Ati MErs Deloc auzi prietene.... adica eu sunt cantitate neglijabila? am avut ditamai standu(nu eu - ci firma la care lucrez), si zici ca nu a mai fost niciun fireblade-ist? na...ca eu am fost si nu m-ai vazut...si au fost si mertzanica si betzigashu meu de zewa... Numai Bine si Asfalt Uscat! Editat Aprilie 14, 2009 de hummerro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 sal,ce vroiam sa va intreb....am gasit xenon la 170 ron cu garantie 1an (un bec h7). problema e ca dupa montaj trebuie reglat farul. aveti idee cum se regleaza? am citit candva ca la 10 metr....i inaltimea fasciculului luminos ar trebuii sa fie 0.7-0.9 din inaltimea la care se afla becul pe motor...sper ca ati inteles o fii bine asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 hummerro Si daca dateam peste tine nu stiam ca esti tu ca nu te cunosc Vezi cu Reglarea farului iti iei ceva metraj fatza de un zid bloc ceva... si o faci la ochi mergi pe strada autostrada si vezi cum bat ca daca te iei dupa manual... Ajungi sa iti bata faza lunga langa tine si vaza scurta in copac.. asa am patit eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rtcbiker Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Noroc! Va place RR-ul meu? http://www.wix.com/razsite/rtcbiker Apropo, daca vrea cineva un site, unde sa-si prezinte motorul, astept un semn. Va trebui sa-mi trimiteti fotografii. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate