adidas Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Va fi un negru lucios, foarte lucios, gen: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 ..si i-as modifica si codita, daca tot am fisurat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 io aveam o idee sa o fac kaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 (editat) caut si eu un amortizor de ghidon si o finala mai....desfundata gasesc? Editat August 21, 2009 de black_killer_reloaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Care Are Vro Relatie la Asirom sau au avut o Despagubire totala... la ei ... sa stiu cam cum merge treaba ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Care Are Vro Relatie la Asirom sau au avut o Despagubire totala... la ei ... sa stiu cam cum merge treaba ??? Nu stiu cum e la Asirom, da la Euroins e de tot kktul, astept inca de la inceputul lunii Iunie si nimic. Oricum astia de la Asirom sunt mai vechi pe piata, poate sunt mai seriosi, tre sa ai rabdare de fier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Mda o sa vad eu Acum Cum sunt tipi de la asirom ideea este ca nu prea pot sa umblu eu personal ca sunt la pat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 In contracte sunt niste timpi maximi. La RCA parca erau 20 de zile. Daca tu ii astepti pe ei sa te sune sa'ti dea bani, vei astepta pana in iunie la anul... Nu, nu astept sa ma sune, am fost saptamanal la ei, dar de fiecare data sa gasit cate ceva, acum ultima chestie venita de la Bucuresti, vor un referat de la Constanta care sa contina starea motocicletei, pt ca din poze reiese ca a mai fost lovita si inainte, o chestie de tot kktul, dar asa e la noi in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Excursie de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 E 85 e de lux si Braila-Tulcea la fel....un vis. am fost sapt trecuta vreo 2.500 prin tara.am atasat ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 dar ce ghidon ai pe ea ? era si dorel pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Excursie de weekend Nice pics. Ai fost destul de aproape de mine. Cum de n-ai dat niciun semn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Nice pics. Ai fost destul de aproape de mine. Cum de n-ai dat niciun semn? A fost ceva neplanificat,iar bugetul a fost limitat,f limitat. Singurul ocol a fost cel pana la Lacu Rosu Practic am fost sa-mi vad familia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 cam pustiu pe aici se vede ca toata lumea e plecata prin concedii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 mac, wo sind meine cauciuken? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 le primesti miercuri io's inca in germania, ma intorc pe duminica, oricum ele intra in tara pe luni cam Mesaj completat le primesti miercuri io's inca in germania, ma intorc pe duminica, oricum ele intra in tara pe luni cam pe spate vad sa iti trimit ceva sport touring, daca nu e chiar sarac baiatul ii recomand un pirelli angel nu'l va termina in 5mii km anunta'ma tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 ok, te las pe tine sa decizi, vrea ceva tare, nu se inclina doar pe toaleta asa ca nu conteaza..... le astept pe miercuri atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniyamaha Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Va salut. Am si eu o intrebare ,as dori sa achizitionez un 919 sau 929 si as vre sa stiu din prin ce an este pe carburatie primul model (am auzit ca este economica )daca au ceva probleme ,dar si avantaje fata de alte modele .VA MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 au probleme cu incarcarea asa ca trebuie neaaparat un voltmetru pus pe ea inainte de cumparare in rest HONDA E HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Salut, de unde cumpar si eu un stator de 954? sau macar stiti pe cineva care poate sa il rebobineze? incarca pana ajunge motorul la 50 de grade, apoi nu mai incarca deloc. Am auzit ca dezmembreaza un baiat 954 dar nu stiu cine este, poate ma ajutati voi. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Asa uite de ce am nevoie... care ma poate ajuta.... Am facut 919 praf in bot si vreau sal fac neked si imi trebuie un far.. buloane si un pinion mai mare de cat cel din fabrica care.. ai sau care aduci la comanda Vreau so fac pentru WHEELING.. deci care ai ideei sau ceva care ma poate ajuta... pm bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Salut, de unde cumpar si eu un stator de 954? sau macar stiti pe cineva care poate sa il rebobineze? incarca pana ajunge motorul la 50 de grade, apoi nu mai incarca deloc.Am auzit ca dezmembreaza un baiat 954 dar nu stiu cine este, poate ma ajutati voi. Mersi. 99% ca nu e statorul de vina. Ori o mufa ori regulatorul de tensiune. Ca sa faci praf un stator care da numai 450w la 5000ture i-ti trebuie multa ambitie. Plus ca e in ulei, e racit, nu e ca la alternatorul de auto. Daca ideea ti-a dat-o un neica electrician auto iarta-l, nu are de unde sa cunoasca . Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 ba da poate sa fie si statorul eu am avut probleme la sc 28 cu el masoara cele 3 infasurari si vezi daca da la masa daca este asa sa prajit eu pe al meu l-am bobinat si a mers super bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 stie cineva ce suruburi sunt carenele de la sc33(m4,m5 sau m6)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Vreau si eu sa imi reglez suspensiile pentru strada, am cautat cate ceva pe net insa nu am gasit mare lucru.Voi cum le-ati setat? este vorba de un 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate