Roberte Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 cumpar carena centrala pt 929, poate sa fie fisurata, crapata(nu lego), de preferat din bucuresti sau daca are cineva una fara far 0723 294 509 / 0728 886 267 parca avea Hellicks.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 parca avea Hellicks.. daca-mi aduc bine-aminte i-au fugeat carena fata si farul acum ceva vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 sistem de evacuare Full de la 954 se potriveste la 929? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 da, din cate stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 se potriveste 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 thanks. mai am nevoie de o parere. se pare ca nu prea pot sa vand motoru (929) asa ca ma intrebam daca merita sa il fac de pista; asta fiind intentia mea dupa o eventuala vanzare si achizitionare de k4,cbr600rr,zx6. voi ce parere aveti, se merita sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ai nevoie de carene, gume, lant bun, telescoape reglate si pe pista cu tine....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ... si uite-asa a mai trecut inca un an peste noi. Mi-am spalat Broscuta, i-am facut plinul, am uns-o, am schimbat antigelul si am pus-o sa se odihneasca. Ii multumesc pt faptul ca a fost cuminte cu mine si sezonul acesta. De cand ne avem unul pe celalalt, nu ne-am tavalit, desi a fost prima mea motocicleta. Si ca sa nu-i fie urat, i-am gasit companie langa nepoata mai tanara. O sa trec periodic s-o mai aud cantand, la relanti. Odihna placuta pan` la primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ... si uite-asa a mai trecut inca un an peste noi. Mi-am spalat Broscuta, i-am facut plinul, am uns-o, am schimbat antigelul si am pus-o sa se odihneasca.Ii multumesc pt faptul ca a fost cuminte cu mine si sezonul acesta. De cand ne avem unul pe celalalt, nu ne-am tavalit, desi a fost prima mea motocicleta. Si ca sa nu-i fie urat, i-am gasit companie langa nepoata mai tanara. O sa trec periodic s-o mai aud cantand, la relanti. Odihna placuta pan` la primavara! Ti s-a pus tie pata pe 954... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Ti s-a pus tie pata pe 954... zuzu, ma tot chinuie o curiozitate si vreau sa te intreb: unde ti-e hondita? trecusi la ducati? Mesaj completat zuzu, ma tot chinuie o curiozitate si vreau sa te intreb: unde ti-e hondita? trecusi la ducati? gata,am aflat! multumex de lamurire ca muream asa ......nesatisfacuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 daca-mi aduc bine-aminte i-au fugeat carena fata si farul acum ceva vreme... Amin. Mesaj completat E Hellicks, doar ca acum o da rar pe forum. Daca nu ai nr lui de tel, da-mi un PM si vedeti voi daca e prin zona. Barfa asta, dom'le... Mesaj completat Pai ideea e sa le tin pe amandoua ca la street madness nu renunt Incearca un Supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 salut! caut pentru un prieten un far de cbr 900 rr an 98. stiti pe cineva care ar avea aceasta piesa de vanzare? si inca ceva...farul de cbr 900 rr 98 se mai intalneste si pe alte modele de cbr 900 rr dar cu ani diferiti de fabricatie?mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 salut! caut pentru un prieten un far de cbr 900 rr an 98. stiti pe cineva care ar avea aceasta piesa de vanzare? si inca ceva...farul de cbr 900 rr 98 se mai intalneste si pe alte modele de cbr 900 rr dar cu ani diferiti de fabricatie?mersi 98-99 au acelasi far Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 cheia de la 954 (2003) este cu cip sau fara? Nu de alta dar mi-am indoit unica cheie. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 cheia de la 954 (2003) este cu cip sau fara? Nu de alta dar mi-am indoit unica cheie.ms 2003 are HISS. Cheia e cu cip baby! Te costa 160 RON cheia bruta la dealer si 65 codatul ei. Atentie mare unde o decupezi ca mie mi-au luat 75 ron doar pentru ca are cip Mesaj completat Ni videm la chopper's party si vorbim mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 ms de info. Ne vedem la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 929 si 954 au HISS.Deci nu doar 2003-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Mi-a ajuns noua guma spate. Multumesc, mac! Si ca un review, am fost foarte multumit de BT016. In cei aprox. 4.500 km, am pierdut spatele doar de 2 ori (o usoara tendinta de highside), pt ca am fortat iesirile din curbe fara sa incalzesc bine gumele in prealabil. Fata mai "duce" inca o guma spate. Noua guma o sa fie tinuta la caldurica, pana in primavara cand o incalt pentru noul sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 zeno a depasit 10mii km cu guma aia sa te bucuri de ea Mesaj completat ptr sezonul urmator avem traction control ptr cei doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) zeno a depasit 10mii km cu guma aia Zeno cred c-a pus guma pe un Wakasaki. sa te bucuri de ea I will. Si ca sa vedeti cat de multumit am fost de guma asta, vin cu o poza cu primul "touchdown", in conditiile in care era inca zapada pe marginea drumului. Editat Noiembrie 6, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) ahaha u're sick aici ploua rau de tot ..n'am chef de nimic vreau primavara si 15grade minim Editat Noiembrie 6, 2009 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Aici in B. sunt 15 grade + si e soare..iar eu nu am moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Capitanul Jack Sparrow avea corabie,nu motor... Pana ieri valurile iti lipseau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 ..cu motor de Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ATenT Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 (editat) sal ptr toti baeti cu honde si nu numai, am o intrebare, la voi : la un 900rr din 95 ptr ai pune coditza de 954(o am) trebuie sa ii tai cadru de spate, sau sal modific ?, si daca da, cum, ? Editat Noiembrie 7, 2009 de ATenT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate